User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Yeni para çarpma metodu!!!

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu yöntemi yapıyolar çok geçen minibüste yaptı biri adam minübüse binmeden okadar hızlı depar attı yakaladı bindi minibüse ilk salantılı hareketler yaptı sağ soluna baktı kimse ilgilenmedi arkaya doğru geldi orda bir yokladı sonra kendini yere attı hiç yerimden kıpırdamadım koşuşunu gördüğüm için kalabalık içinden iki kişi ilgilendi daha çok şöför hastaneye götürimim dedi yok yok istemem dedi sonra ilgilenen kızları kestirdi gözüne onların orda oturdu en son param yok falan bilet alıcam alamıyorum dedi kızlar çıkarıp para verdi yine minübüsten benden daha seri biçimde indi ama birden kayboldu otogara falan girmedi bilet almak için
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

ATS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunları yapanlarda şeref,gurur kalmamış.
    Geçen haberlerde gördüm bende adam dileniyor sözde kambur ,zabıtayı görünce bir ayaklanıyor adam dümdüz kambur falan değil.Topladığı paraları çıkarmasını istiyor zabıta para yok diyor ama tabi ki yalan.Üstünden yanlış hatırlamıyorsam 122 TL para çıkıyor torba içinde.. Birde diyor ki şikayetçi olacam.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu konuyu açtıktan sonra Buyaka AVM'nin orada en az 3 kere gördüğüm çete aklıma geldi.
    Buyaka'ya geçtikten sonra Meydan ve İkea'ya veya Ümraniye'ye dönmeyi sağlayan göbekte 3 kadını (bir tanesi yaşlı yürüyemiyor ayaklarında, bir tanesi orta yaşlarda biride genç) farklı zamanlarda görmüştüm. İlk gördüğümde, teyzenin durumu acil herhalde diye düşünmüştüm fakat önde araçlardakilerle diyalogların sonu hiç iyi bitmiyordu, istisnasız herkes camı kapatıp gazlıyıp gidiyordu. Aynı ekibi 2.kez gördüğümde yine aynı tepkileri gözlemledim, 3.kez aynı ekibi gördüğümde bu sefer eşimde yanımdaydı ama garibim ekibi ilk defa gördüğünden teyzenin sıkıntısı var yardım etsek mi diye söylediğinde, aynı kişileri 3.kez görüyorum, teyzenin sıkıntısı varsa hastane yerine çözümü avm önünde mi arıyor, bunlar resmen çete, para istiyorlar demiştim.

Yeni başlayan Ulan İstanbul dizisinden de anlaşılacağı üzere, özellikle İstanbul bitmiş, para çarpmak için her türlü tezgahı yapıyorlar, en çokda duygu sömürüsünü yapıyorlar.

Kimseye inanmaz olduk, gerçekten paraya ihtiyacı olan zaten kendini göstermiyor. Bizde bu duygu sömürüsü yapanların ağlarına takılıyoruz.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Normalde dediklerinize şaşırmamız gerekiyor. Ama artık ne kadar benimsemişsek hiç kimse şaşırmıyor. Çünkü bunlar hemen hemen her gün birimizin başına geliyor. Şeref yoksunu insanlar. Gerçekten ihtiyacı olanı aradan çekip bulmak çok zor. Ben artık sağlığı yerinde olup da dilenenleri gördükçe (hele de o pislik suriyelileri) sinirleniyorum, tekme tokat dövesim geliyor.

Dediğiniz olay ben taa orta okula giderken Ankara'da çok sık olan bir olaydı. Sanırım sene 1999-2000 falan. Otobüste ya da dolmuşta çok yaparlardı. Bayılma numarası, ağızda köpük. Millet gel gidelim ilacını alayım dediğinde gerek yok diyip hemen firar.

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac ici kamera sart. 1080 p kayit yapan kamera aldim.bi de 32 gb hafiza karti 3er dk araliklarla kaydediyor ya da ne kadara ayarlarsaniz.

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardım etmeyede korkar olduk, artık dünyanın çivisi çıkmış..
    ÜLKEMİN TOPRAĞINA GÖZ DİKENE KURŞUNDUR TEK SÖZÜM !!!

Harun S. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun. Daha kötü olaylarda meyadana gelebilirdi. Gasp vb. gibi. Gerçekten yorumlar çok yerinde.
    Yolda kalana, kaza yapana, düşene kalkana bile yardım edemez hale getirdiler.
    Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.

instagram: harunsarikamis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)