O koydugun arabalardan Alfa dısında hepsi cöp bence.
Paranı cöpe atma bosuna, daha düsük modelli kullanırken keyif alabileceğin satarken de zorlanmayacagın bir araba al.
Son sahibi olmaya gerek yok.
O koydugun arabalardan Alfa dısında hepsi cöp bence.
Paranı cöpe atma bosuna, daha düsük modelli kullanırken keyif alabileceğin satarken de zorlanmayacagın bir araba al.
Son sahibi olmaya gerek yok.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arkadasimda emgrand var motoru zayif kaliyor sehir ici bi pratikligi yok. Donanim fena degil sekli semali idare eder.
fakat ben isinamadim o paraya 2004-2005 mondeo 2.0 tdci alinir hepsinden iyidir
alfanın sağ tarafı boyayan usta kör oldu
mondeo da iyidir hem de dizel
edit: arkadaş benden önce davranmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68505485/detay
men dakka dukka.
örnek olsun diye koyuyorum.
Connecting site...
Connecting site...
SEAT SPORT
Tum yorumlara tesekkur ederim internet gittigi icin yazamadim telden giriyorum simdide
O araclari marka model olarak yazdim o araclar olsun diye yazmamistim
Accord beni asiyor hem yakit hemde hacim benim icin cok ayrica bu paralara iyi bi accord sanmiyorum
Ama mondeolara bakicam ilk firsatta
Laguna-s40 gibi araclara niyetim yok gorunuslerini begenmiyorum
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
hocam hiç yaklaşmayın derim üç beş sene sonra 89 model şahin kıvamına gelir araban heryerinden ses sorun çıkmaya başlar elektronik aksam 5-6 yıl sonra sürekli hata veriyor problem yaşarsın rentacarlar bile uzak duruyor artık bu arabalardan. bora alabilirsin o fiyata temiz güzel kullanılmış.
Ara ara Tiggo kullanan biri olarak tavsiyem uzak durun. İşçilik ve kalitesi kötü, performans yok, yakıt haddinden fazla, frenler zayıf, yol tutuş ve konfor ise idare eder. Avensis, s60 ya da mondeo tavsiye ederim. Özellikle avensisin konforu yüz güldürür.
2.0 motorları elemek zorundayım vergi beni etkiler
focus 1.6 tdci Connecting site... bu kasalar hakkında görüşünüz nedir
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
çinliler kendileri kullanmıyor o arabaları. Pekin ve şangay vw audi cenneti. Taksiler bile Vw. Kendi markalarınızı neden kullanmıosunuz dediğin zaman cevap hep aynı çabuk dağılıyor. O nedenle çin arabalarından uzak durun.
156 içinde 1.6sı 2.0 dan fazla yakıyor. Ama güzel araba.
IN BOOST WE TRUST
bravo düşünebilirsin bu paralara focus çok yakar ve sert bir arabadır. Alfa için de tek söyleyeceğim satışta zorlanırsın.
evet aynı motorlar ikiside ama focus fazla yakıyor nedenini bilmiyorum bendebir bilen varsa aydınlatsın bizi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)