User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Megane rs mi ? 207 rc mi?

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehane rs i lifte kaldirip altini bi inceleyen baska bir aracin yururu icin saglam demez sanirim bu sinifta.Bozmak imkansiza yakindir sacma bir is gelmezse basina keza sanzimanda oyle.Zaten motor ici yururunun dayandigi olcuye uygun saglamlikta olsaydi piyasasa satilik rs bulamazdiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda araçların çoğu fazla devir çevirdiği için senkromeç yer durur.

o yüzden typer vti gibi araçların şanzumanını mrs ile kıyaslamamak lazım.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim gibi kimse dağa bayıra zorlamamıştır heralde arabayı. Ön takımdan hiç ses gelmedi bu kadar sene. Yan sanayi kullanırsan megane rs te herşey dağılır. Sanayide taktığım motor kulağının eve gelene kadar dağıldığına da şahit oldum. Direksiyon kutusu elektrikli. Bende aldığımda usta çok çok az boşluk var biraz kullan revizyon yaparız dedi. 80 bin kullandım hiç gerek kalmadı. Yay falan takılıysa onu bilemem. Ama type R daha sağlam kesinlikle değil.
    IN BOOST WE TRUST

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cansın ile denediğimiz akşam yanımda bilgisayar yoktu ve Özgür ile Orhanın denemesini seyretmeye geleceğimi söyledim. Deneme yapmaya çıkmadım. Ne senin nede cansın ın geleceğini bilmiyordum. Bilseydim de bişey fark etmezdi denemeye çıkmadım çünkü. O akşam üzerinde özgünün ilk yaptığı stoğa yakın map vardı. Yani stage 1 bile değildi. Konuları açarsan buradan da söyledim o akşam kısık ve seyretmeye geleceğimi. Cansın 3 te bas dedi 3 de bastım. 2 de bas dedi 2 de bastım. Hepsi de onun devrinde basıldı. 1 boy önümde yürüdü. İndiğimizde ona da söyledim Semii den yavaş araban diye. 0.9 bar ve gayet kısık avanslaydım o akşam. Stage 1 de 1.1 ve avans açık stage 2 de 1.3 bar basıodum.

İnanç anlatamıo muyum sana yalan borcum mu var olm kafayı mı yedin. Nereden ne yakıt çıkacağını bilmediğim yerden alıp neden basınç açıp denemeye çıkiim. Semii ile daha önce de denedik. O akşam yanımda orçun vardı ve bana shell den benzin aldırdı. Pidenin FN2 ile deneyecektik. Stage 1 var dedim abi aç dedi. Olm benzini bilmiyoruz dedim. Herkes buradan alıo dedi. Çektim kenara açtım. Deneme yerine giderken 2 sıktım oha çok fark etti dedi. hop ondan sonra avans vurup korumaya almaya başladı ondan sonra kenara çekip gene normal stage 1 e döndüm. O akşam 2 kişi fn2 yi geçtik. Bire bir de orçun kullandı farkı söylemiim dedi. Semii stock yazılımı at dedi stock yazılımı attım yan yana yürüdük. Ben geçilmekten hiç korkmadım o yüzden de kimseye yalan söyleyecek halim yok. Geçileceğimi bile bile de denemeye çıktığım oldu. O nedenle beni piyasadaki bi sürü adamla kıyaslama. Benim tek ricam video çekmeyin çekiosanızda plakayı kapatarak yayınlayındı. Saolsun kimse de kırmadı. Benim eski arabamın egzosunda istersen et çevir ya da çevirme ama azıcık az salla. Millette *** dynosu vardı sende göz dynosu var. Videodan basınç ölçüosun maşallah.
    Benden fazla uğraşmışsın belli kardeşim arabanda wideband yok daha. Çok anlıosun belli ki. AFR nerelerde gezio bilmeden basıosun. Maşallah. Harbiden bilgine hayran kaldım.
    widebandım yok ama afr'om olması gerekn yerde, taktıktan sonra gelir bakarsın. ben programlamadım, programlayan adamda ilkkez mrs yapmadı, az çok nerelerde ne olduğunu bilirki saçma sapan birşey çıkıcak olsa bu işe girmez. programlamadan önce sordum almam gerekliyse alayım diye gerek yok, büyük enjektörlere geçiceğimiz zaman alırsın dedi. ne alakası var benim bilgimle widebandın?
    2.0T FSI

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu arkadas bence her iki aracida almiyacak
    Valla iyice kafam karismiyo deil ikisinden biri olcakta mrs nin ustune cok gidiyolar rcye gidiyo kafama buarada benim tuncay abi ufuk zg yi almistim senden
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda araçların çoğu fazla devir çevirdiği için senkromeç yer durur.

o yüzden typer vti gibi araçların şanzumanını mrs ile kıyaslamamak lazım.
    Megane nin motoruda turbo ve cok fazla elektronik, bu konuda hondadan fazla ariza cikarmasi normal, o zaman motoruda karsilastirmayalim olay malesef o degil, konu cok farkli yere gitti, hondanin piyasada bu kadar para etmesinin sorunsuzlul olmadigini herkes cok cok iyi biliyor. Malesef ergenlige giren her gencin ilk ogrendigi spor araba "vtec" oldugu icin fiyati bu hallerde.... Duzgun bi ies almaya kalksaniz bi clio rs parasi cekiyolar. Abartmanindan suyunu cikardi millet honda sevdasina.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondanin piyasada bu kadar para etmesinin sorunsuzlul olmadigini herkes cok cok iyi biliyor. Malesef ergenlige giren her gencin ilk ogrendigi spor araba "vtec" oldugu icin fiyati bu hallerde.... Duzgun bi ies almaya kalksaniz bi clio rs parasi cekiyolar. Abartmanindan suyunu cikardi millet honda sevdasina.
    Sorunsuzlukdan bahsettmişsiniz ancak sürekli değişen senkromeç ve bozulan ön takımlar bana pek sorunsuz gelmedi
    Fiyatıda saçma ötesi typer ın bu kadar tutulması hatta pertinin bile para etmesi bana saçma geliyor
    Güvenlik deseniz esp yok airbag 4-6 tane
    Güç deseniz blok dışında değişmedik parça bırakmadan kapakla oynamadan yeteri kadar iyi değil
    Şanzıman deseniz stage5-6 baska balata volan vs bi ton aftermarket parça yapmadan stok halde güçsüz
    Frenler aynı şekilde kit veya balata disk almadan yetersiz
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorunsuzlukdan bahsettmişsiniz ancak sürekli değişen senkromeç ve bozulan ön takımlar bana pek sorunsuz gelmedi
    Fiyatıda saçma ötesi typer ın bu kadar tutulması hatta pertinin bile para etmesi bana saçma geliyor
    Güvenlik deseniz esp yok airbag 4-6 tane
    Güç deseniz blok dışında değişmedik parça bırakmadan kapakla oynamadan yeteri kadar iyi değil
    Şanzıman deseniz stage5-6 baska balata volan vs bi ton aftermarket parça yapmadan stok halde güçsüz
    Frenler aynı şekilde kit veya balata disk almadan yetersiz
    Onu diyorum hocam zaten fiyatinin bu kadar abarti olmasi sorunsuzluk kesinlikle degil. Bana zorarsaniz honda benim gozumde guzel sesli bir rollcar dan baska bisey degil, kaldi ki zaten ulkemizde de bu amacla kullaniliyor.

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla iyice kafam karismiyo deil ikisinden biri olcakta mrs nin ustune cok gidiyolar rcye gidiyo kafama buarada benim tuncay abi ufuk zg yi almistim senden
    Ok tamam hatirladim
    Bitmez bu honda kavgasi
    Valla iyi bir rc almaya kalksan 35 bin gibi bir rakkam tutar
    Motor icinede girmeden 300 beygirleri alabilirsin demis bi arkadas peki bu 300 hp nin maliyeti ne kadar bulur bu gibi arastirmalari yap sen bence
    .

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış bilgi derken?Bu konudaki karar mercii sen misin dostum neye göre benim bilgimi yanlış buluyorsun?Senin bilgin arabayı kaldırıp altına bakmaktan geliyorsa bişey diyemem.
    Benim bilgim tecrübeye dayanıyor.
    Arkadaşım sıfır megane rs aldı hala kullanıyor arabasını çokta zorlamaz ne sorun çıkardığını iyi biliyorum yürüyeni sağlam dediğin arabanın direksiyon kutusu belli bir süre sonra bozuluyor,ön takımından ses gelmeye başlıyor.bu sorunu yaşayan başka insanlarda var yurt içi yurt dışı forumları araştırısan biraz görürüsün.
    Karar merciisi falan değilim,yurt dışı forumlara aç o zaman konu sor bakalım.
    Hothatch sınıfında yürüyeni,alt takımı vs en iyi ve en sorunsuz araba hangisiymiş cevabını bilen adamlar verirler karar merciisi onlar olur.
    1-2 tane örnekle araba hakkında yorum yapılmaz.
    Motoru dayanıklı typerın eyvallah ama yürüyen,alt takım falan daha sağlam dersen yanlış bilgi verirsin dostum ister kabul et ister etme bu böyle.
    Gökhan abi,İnanç abi,Alper abi,Candan bu araçları bilen kişiler,tatmin etmezse onlarla görüşebilirsin.

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ok tamam hatirladim
    Bitmez bu honda kavgasi
    Valla iyi bir rc almaya kalksan 35 bin gibi bir rakkam tutar
    Motor icinede girmeden 300 beygirleri alabilirsin demis bi arkadas peki bu 300 hp nin maliyeti ne kadar bulur bu gibi arastirmalari yap sen bence
    stage 4 207 rc.

TD05 16g big turbo , turbonun şuanki fiyatını bimiyorum 1800 dü sanırım en fazla

çok iyi sonuclar veren custom seat sport intercooler. 550 tl. 207 RC için özel yapım. antalyada yapılıyor.

kople boost boruları forge filtre kitie dahil kople ramazan usta yapımı bal dok yala set olarak 600 tl.

70 dp. sıfır iskender 400 tl. cat out 300 tl.

s3 dv 150 tl.

+ stage 4 yazılım 600 tl.

geri kalan ıvır zıvırada 600 tl de.

toplam 4900 tl.

280 - 300 hp arası güç. 400 - 420 nm tork

şimdi onlar düşünsün...

STAGE 3 207 RC.

stock motor - stock turbo , ıntercooler update , filtre 70 dp , orjinal düz boru , orj son susturuc geri kalan incik boncuk.

EP3 kprolu typer denemesi.

Hedars , kpro , filtre , kople egzoz.

BORKED

FB 207rc-DY ep3 typerkpro - YouTube

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu typer baz degil yanliz
    B16 ile 4 sonuna kadar tanyana yurumustuk suan setupu degisti
    Hatta videomuz bile var vtec ile typer gececegini dusunen adam diye
    .

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkatende konu baya karıştı en iyisi binsin arabalara karar versin. Birisinin vergisi yüksek modeli düşük diğerinin modeli fln yüksek kullanıp karar verilir yani yalnız çoğu kişide şu 2 3 aydır bakıyorumda megane rs pek alan yok denecek kadar azaldı baya hemde ama rc baya çoğaldı. Rs bence çok güzel arabada uzun süre bineceksen sayet rc alırdım yoksa rs ı kısa süreliğine düşünülür bana göre alım imkanına satarkenki durumuna göre hareket etmeyide unutma.
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın araba için ayırdıgın ve motoru yuklemek icin ayırdıgın bütce nedir ?

ona göre yazıp çizsin bence arkadaslar , konu sapıtıyor cunku.

benım sana şuanlık söyleye bilecegin en mantıklı şey.

antalyadaki stage 4 kırmızı 207 RC yi kaçırma tek derdin borcun olsun bir iki daha fazla ver ama kaçırma derim.

herşeyiyle orj parçalarla eksiksiz yapıldı o RC.

al getir o arabayı istanbula....

temiz bir RC almaya kalksan emın ol 37 den assagı alamazsın ve km side onun kadar düşük olmaz. piyasa iyice costu , cosmayada devam ediyor.

bagajda tesisat var , hafif rampa yukarı , full takılı + 100 kg dırıver.

stage 4 207 RC.

BORKED

Peugeot 207 RC Stage 4 Acceleration (CTM) - YouTube

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karar merciisi falan değilim,yurt dışı forumlara aç o zaman konu sor bakalım.
    Hothatch sınıfında yürüyeni,alt takımı vs en iyi ve en sorunsuz araba hangisiymiş cevabını bilen adamlar verirler karar merciisi onlar olur.
    1-2 tane örnekle araba hakkında yorum yapılmaz.
    Motoru dayanıklı typerın eyvallah ama yürüyen,alt takım falan daha sağlam dersen yanlış bilgi verirsin dostum ister kabul et ister etme bu böyle.
    Gökhan abi,İnanç abi,Alper abi,Candan bu araçları bilen kişiler,tatmin etmezse onlarla görüşebilirsin.
    Niye yurt dışı forumlarına sorayım ki orda markacılık yapan ,fanatiklik yapan olmuyor mu?İlah mı ordakiler?

Ben 1-2 tane örnekle yorum yapıyorsam sen bunu bana yazdığına göre üretim bandından çıkan megane rs lerin hepsini inceledin herhalde?

Arabada aldığımızdan kısa süre sonra yay taktık iki kere amortisörleri değişti direksiyon kutusu değişti ön takımdan bazı parçalar değişti.Bunlar tecrübe ettiğimiz şeyler ben sen gibi kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum ahmete mehmete sor demiyorum dostum kusura bakma o yüzden pek kaale almıyorum yazdıklarını o yüzden başkalarının bilgilerinin arkasına sığınmadan kendin tecrbe ettiğin şeyleri yazarsan insanları yanıltmamış olursun.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye yurt dışı forumlarına sorayım ki orda markacılık yapan ,fanatiklik yapan olmuyor mu?İlah mı ordakiler?

Ben 1-2 tane örnekle yorum yapıyorsam sen bunu bana yazdığına göre üretim bandından çıkan megane rs lerin hepsini inceledin herhalde?

Arabada aldığımızdan kısa süre sonra yay taktık iki kere amortisörleri değişti direksiyon kutusu değişti ön takımdan bazı parçalar değişti.Bunlar tecrübe ettiğimiz şeyler ben sen gibi kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum ahmete mehmete sor demiyorum dostum kusura bakma o yüzden pek kaale almıyorum yazdıklarını o yüzden başkalarının bilgilerinin arkasına sığınmadan kendin tecrbe ettiğin şeyleri yazarsan insanları yanıltmamış olursun.
    İnsanları yanıltan sensin dostum,kaale almıyosan laf kalabalığı yapmak yerinde cevap vermezsin olur biter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stage 4 207rc varmı bu gece deneyelim? istanbul anadolu avrupa farketmez.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stage 4 207rc varmı bu gece deneyelim? istanbul anadolu avrupa farketmez.
    istanbulda 1 tane var.. onda da sadece TD05 turbo ıntercooler update var. motor içi stock.

kol piston TD05 BİG turbolu RC şuanta istanbulda yok.

antalyadan gelicek olan kol pistonlu RC ler var istanbula geleceklerdi saglıklı dyno için. görürlerse yazarlar.

sizin araçta ne vardı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda 1 tane var.. onda da sadece TD05 turbo ıntercooler update var. motor içi stock.

kol piston TD05 BİG turbolu RC şuanta istanbulda yok.

antalyadan gelicek olan kol pistonlu RC ler var istanbula geleceklerdi saglıklı dyno için. görürlerse yazarlar.

sizin araçta ne vardı ?
    83.5mm 9.5 piston
    pec kol
    td04 15t turbo
    yazılım
    hafif volan
    büyük i/c
    filtre egsoz..

265whp veriyor şuanda aracım.
    2.0T FSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)