User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 39 ile 52 arası

Konu: Araç içi dvr kamera tavsiyeleri

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.aliexpress.com/item/car-d...223297459.html

11.11.14 dolayısıyla AliExpresste bazı ürünlerde indirim var. 70$-75$ civarındaki bu alette, şimdilik 59$dan satılıyor. Ben birtane sipariş verdim, ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.

buda inceleme linki: https://dashcamtalk.com/b40-a118/
    "Korkmadık, savaştık"

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bir güncel çekeyim. Araç içi kamera konusunda ürün tavsiyesi olan var mı acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya bir güncel çekeyim. Araç içi kamera konusunda ürün tavsiyesi olan var mı acaba ?
    G1W - C 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR 5.0MP Resolution 4X Digital Zoom Video Recorder 120 Degree Wide Angle Lens with Charger (Capacitor Battery)-43.99 and Free Shipping | GearBest.com Mobile

G1W-C D

Erçin ben 20 gün önce bundan sipariş ettim, donanımhaber'de de baya kullanan var, izlediğim videolar ve yorumlarda çözünürlüğü gayet iyi, 1080p çekiyormuş, pilli değil, kapasitörlü yani pil şişmesi gibi bir durumu yok. Fiyatı gayet uygun. Tam f/p ve tak unut kamerası.

Geldiğinde istersen bi kaç video çeker atarım

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşa aliexpresss den şunu aldık montajı biraz meşakatli ama çok orjial duruyor araçda dikkat çekmiyor aracın fabrikasyon bir özelliğiymiş gibi bir şey oluyor.. corollalarda falan vardır zaten fabrikasyon aynada arka kamera olayı.. doğru baraket ve iyi ibr usta şart orjinal aynanın baraketi çok çok zor çıkıyor..

4.3" Special Car Rear View Rearview Mirror DVR Monitor HD 1920*1080P 30FPS DVR Camera with Bracket Parking Monitor Accessories-in Interior Mirrors from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G1W - C 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR 5.0MP Resolution 4X Digital Zoom Video Recorder 120 Degree Wide Angle Lens with Charger (Capacitor Battery)-43.99 and Free Shipping | GearBest.com Mobile

G1W-C D

Erçin ben 20 gün önce bundan sipariş ettim, donanımhaber'de de baya kullanan var, izlediğim videolar ve yorumlarda çözünürlüğü gayet iyi, 1080p çekiyormuş, pilli değil, kapasitörlü yani pil şişmesi gibi bir durumu yok. Fiyatı gayet uygun. Tam f/p ve tak unut kamerası.

Geldiğinde istersen bi kaç video çeker atarım
    Kibar duruyor bayağı. Kullanımı konusunda bilgi verebilir misin birader ? Araca her bindiğimizde manuel mi çalıştırmamız gerekiyor bir de sürekli elektrik bağlantısı için araca montaj yaptırmak gerekli mi ?

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşa aliexpresss den şunu aldık montajı biraz meşakatli ama çok orjial duruyor araçda dikkat çekmiyor aracın fabrikasyon bir özelliğiymiş gibi bir şey oluyor.. corollalarda falan vardır zaten fabrikasyon aynada arka kamera olayı.. doğru baraket ve iyi ibr usta şart orjinal aynanın baraketi çok çok zor çıkıyor..

4.3" Special Car Rear View Rearview Mirror DVR Monitor HD 1920*1080P 30FPS DVR Camera with Bracket Parking Monitor Accessories-in Interior Mirrors from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    Abi orijinal aynayı değiştme şansım maalesef yok. Bu yüzden yukarıdakine benzer bir ürün arıyorum. Bir de kamera olduğu belli olsun açıkçası, park halindeyken caydırıcı oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kibar duruyor bayağı. Kullanımı konusunda bilgi verebilir misin birader ? Araca her bindiğimizde manuel mi çalıştırmamız gerekiyor bir de sürekli elektrik bağlantısı için araca montaj yaptırmak gerekli mi ?.
    Biraderim daha gelmedi benim kamera, Türkiye'ye giriş yaptı ancak halen eve varmadı. Direk çakmaklıktan alıyor şarjı, ancak direk sigortadan bağlayanlar var. Aracı her çalıştırmada otomatik başkıyor kayda. Genelde 32 gb kart takıyor millet, 64 destekliyor mu bilmiyorum ama 32 gayet yeterli oluyormuş. Gps özelliği yok bu arada. Videolardan gördüğüm kadarıyla gündüz çözünürlüğü gayet iyi, gece çekimleri de gayet güzel. Pilli değil kapasitörlü, pilli modellerde bir süre sonra batarya şişiyor, değiştirmek gerekiyormuş. Şimdilik benim bilgim bu kadar, bugün yarın gelir. O zaman daha detaylı bilgi verebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolasın kardeşim. Anlayamadığım nokta eğer GPS yoksa araç çalışınca kayıt nasıl başlıyor ? Sürekli çakmaklıktan bağlı mı olması gerekiyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolasın kardeşim. Anlayamadığım nokta eğer GPS yoksa araç çalışınca kayıt nasıl başlıyor ? Sürekli çakmaklıktan bağlı mı olması gerekiyor ?

Aynen kardeşim, adaptör sürekli takılı olmak durumunda. Eğer ayrıca araç şarjı felan kullanıyorsan şu tip

http://m.ebay.com/itm/201012358447?nav=SEARCH

Çoklayıcı alabilirsin.

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kamera İncelemesi - Fiyatı - Özellikleri - Araç içi kamera bu sıtede arac ıcı kamera hakkında cok faydalı bılgıler var burayada bı bak ıstersen fıkır konusunda yardımcı olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba,

Yukarıda siparişi verdiğimi söylediğim kameramı 2-3 gün önce teslim aldım ancak iş yoğunluğundan dolayı takamamıştım, bu akşam iftardan önce taktım, test ettim.

Kamerayı aldığım adres şudur:G1W-C Full HD Car DVR Camera - Gearbest Car Gadgets

Yaklaşık olarak 105 TL'ye geldi bana o günkü kurda, kargosu bedava. İstanbul/Avcılar'a yaklaşık olarak 23 günde geldi.

Kameranın kendi hafızası kısıtlı olduğu için 32 GB Micro SD kart aldım. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken husus, Class 10 tipi kartların döngüsel kayıtta sorun çıkarabildiğini okuduğumdan, önerilen Class4 kart aldım. Aldığım kartta şu: https://www.bimeks.com.tr/urun/13663...d-adaptor.aspx

Kamera ufak, dış plastik kalitesi biraz aşağıda ancak bunu çekim kalitesiyle telafi ediyor. 1080p kalitede kayıt yapma özelliğine sahip. Dikiz aynası arkasına sabitlendiğinde, dikkatli bakmadan fark dahi edilemiyor. Tam bir F/P ve tak-unut ürünü.

3, 5 ve 10 dakikalık periyotlar halinde kayıt yapıyor, 32 GB kart ile 3 saate yakın kayıt yaptığını duydum. Acil durumda üzerinde Menü düğmesine basarak o kaydı silmesini önleyebiliyorsunuz, yoksa da eskisinden başlayarak üstüne yazmaya başlıyor.

Kutusu şöyle:

Kutu içeriği:

Fotoğraftan görüleceği üzere kutu içeriği, kamera, vantuz, çakmaklık kablosu, usb data kablosu ve kullanım kılavuzundan ibaret.
    (Ben kutu içeriği fotoğrafını çekmeyi unuttuğum için, DH'de ki ksarkar'ın fotoğrafını kullanıyorum.)

Görüntü kirliliği olmasın diye, kabloyu üst taraftan dolaştırıp, direkten aşağı indirdim ve alttan çakmaklığa kadar götürdüm. Kablonun uzunluğu zaten tam bunun için ayarlanmış gibiydi.

Bu da dışarıdan görüntüsü:

Şu da örnek olması açısından kısa bir video. Ayarı 1080p'ye getirip izlerseniz kalitesini görebilirsiniz. Yalnız youtube videonun çözünürlüğüne müdahale ettiğinden, isteyene mail yoluyla videonun orjinal halini de gönderebilirim.

Daha hüküm vermek için kısa bir süre ama ben genel bağlamda beğendim.

Kamera hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler şuradan DH'de ki konusunu inceleyebilirler.

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi aracimda test amacli kullandigim 2 kamera takilabilen kameram satiliktir. On kamera 1080p, 2. Kamera ise 480p cekim yapiyor. 2.kamera nin 5 metre kablosu var istediginiz yere takabilirsiniz (arac ici,arka, yanlar)
    Fiyat 200 tl
    Tlf tan isteyenlere detayli foto atabilirim,foruma cok giremiyorum.
    555 573 6778
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi arkadaşım için araç kamerası alıcam. Çift kameralı olmasını istiyor.
    bundan kullanıyorum gayet memnunum. Yanında verilen kartlar iş görür mü ki?
    http://tr.aliexpress.com/item/i1000-...345599363.html

kendime de gps li ikinci bi kamera almak istiyorum. Şuna denk geldim. Tavsiyelere açığım.
    http://www.ebay.com/itm/Dual-Lens-HD...item3f4cfe6dff

Gar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bilgililere bir soru sorayım

Benim arabada necvox navigasyon var bu aletin kendi kayıt menusu falan var bu tür kameraları ordan kontrol edebiliyormuyuz? Yoksa necvox un kendi kamerasımı var acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)