User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
139 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Horoz sesinden rahatsızlık hakkında..

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi aradığımda geliyolar o konu da sıkıntı yok ama 2 defa geldiler konuşup gittiler bi yaptırım yok ki. Birazdan yine gidicem sakinleşmeye çalışıyorum yine insan gibi uyarıcam eğer anlamazsa önce zabıtaya şikayette bulunucam eğer çözmezlerse Allah affetsin zehirlicem tüm hayvanlarını.

Adam 55 civarlarında annesiyle birlikte yalnız yaşayan tek uğraşı evi olan sağlık durumu benden sağlam olan Almanyadan temelli dönüş yapan bir herif
    Horoz için kedileri köpekleride mi öldüreceksin. Horoz sesi olmıcak ama vicdanın rahat edipde rahat rahat uyuyabilecekmisin bence birdaha düşün.

Adamın bahçesinin içini görebilceğin yüksek biyerden havalı tüfekle horozları indir bence yada sadece horozları zehirliyebileceğin bi yol bulmaya bak.
    Everyday I ** çapuling...

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cahil inadi olanla ugrasilmaz.o simdi dusunuyo kendi kendine vay mk ne onemli insanimda bak sitedekiler kapima geliyo diye kendi kendine kapris yapiyodur pezo.siteye tasinayim kafam rahat olsun biraz daha medeni ortam olsun dersin otopark girisinde kopek beslerler aman sakin olsun dersin cingenelerin her hafta caldigi yere denk gelirsin sansina tukurursun vs. vs. insanin oldugu yerde sorun her zaman var malesef.tahammul sinirlari azaldiysa son birkez yetkili birimlere sikayet edin olmuyosa hayvani zehirleyin baska care yok
    Hocam durum aynen öyle evimi seviyorum şu horoz haricinde o kadar sessiz, sakin huzurlu bir yer ki yanımda çam ormanı Antalya sıcağında püfür püfür esen kocaman balkonum herşey mükkemmel ama gel gör ki herifin yumurta sevdasına zindan oldu evim bana ya. Dediğin gibi son bir kere daha hem adamı uyarıcam hem de zabıtaya haber vericem. Eğer dinlemezse zehirlicem. Şikayetçi olsa dahi benden zabıtaya bildirdiğime dair belge olur elimde her türlü hakkımı ararım. Teşkkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın bekar olması horoz beslemesi falan bana düşündürücü geldi...

bu adama bişi olmaz hayatında kadın yok en yakın zamanda evlenmeli yoksa 100 sene falan yaşar
    Annesi 96 yaşında desem

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annesi 96 yaşında desem
    sana ev bakalm hiç uğraşma
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Horoz için kedileri köpekleride mi öldüreceksin. Horoz sesi olmıcak ama vicdanın rahat edipde rahat rahat uyuyabilecekmisin bence birdaha düşün.

Adamın bahçesinin içini görebilceğin yüksek biyerden havalı tüfekle horozları indir bence yada sadece horozları zehirliyebileceğin bi yol bulmaya bak.
    Kardeşim zehirli yem buğday vs. alıcam kedi köpek yemez onları. Valla benim vicdanım rahat eder ya. Sakat hayvanlara yardım etmişliğim var hatta ellerimle yaralı şahin yakalayıp tedavi ettirip doğaya saldım felan. Şu horoz bi ölse 24 saat uyurum heralde

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla kısa net çözüm arkadaşın ahbabından güzel bi kangal veya çoban köpeği bul sal adamın bahçeye tasmasını koparttı diyip yesin yutsun karnı doysun yavrucağın

valla çok zor yaa n dicem bilemedim
    - K -

________
    Dr.Ecu

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    boyuna arayıp sikayet etmek en mantıklısı her seferinde 150 150 yazıcaklarsa. tek kafama takılan bir soru var adam o anda ödemek zorundamiki yada trafik cezaları gibi ödemessen yaptırımı yok ise sadece katlanıp katlanıp duruyosa o cezalarıda adamın sallıycagını düsünmüyorm
    1881 - 193

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    horozdan ziyade sahibini zehirlemek lazım.

Horoz horozluğunu yapıyor sonuçta bi haber ötüp duruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyuna arayıp sikayet etmek en mantıklısı her seferinde 150 150 yazıcaklarsa. tek kafama takılan bir soru var adam o anda ödemek zorundamiki yada trafik cezaları gibi ödemessen yaptırımı yok ise sadece katlanıp katlanıp duruyosa o cezalarıda adamın sallıycagını düsünmüyorm
    İhbar süresi var 3 ile 7 gün arasında ama o süre sonra gelip kontrol eden yok

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim zehirli yem buğday vs. alıcam kedi köpek yemez onları. Valla benim vicdanım rahat eder ya. Sakat hayvanlara yardım etmişliğim var hatta ellerimle yaralı şahin yakalayıp tedavi ettirip doğaya saldım felan. Şu horoz bi ölse 24 saat uyurum heralde
    Horozla alakalı demedim ben zaten diğer kedi köpek için dedim. O kadar rahatsızlık veren hayvana yapacak çok da fazla birşey yok gibi konuşmuşsun, zabıtayı polisi aramışsın başka bi seçeneğin kalmamış.
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komşum bir katil!-Sabah - 18 Nisan 2013

Akrep zehiri işe yaramış.. Haberden edindiğim sonuç polise zabıtaya haber vermeden adamı kıllandırmadan gece operasyon yapmak

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dısarıya kamera kayıt cihazı koysan saatli. rhatsız ettiğini belgelesen belki daha ciddi işe yarayabilr
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz müdahele etmeyin belediyeye zabıta müdürlüğe şikayet edin gereğini yapıyorlar , ben bu yolla iki defa horozları kaldırttım bir dahada yelteneme di sahibi , profil aynen sizin anlattığınız profildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dısarıya kamera kayıt cihazı koysan saatli. rhatsız ettiğini belgelesen belki daha ciddi işe yarayabilr
    Belgeye hiç gerek yok hocam şuanda bile deli gibi ötüyor hayvanın saati yok ya gece 1 de öter mi bi horoz ya kaçta gelirsen gel ötüyor şahit ayarlarım her hangi bir durum olursa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz müdahele etmeyin belediyeye zabıta müdürlüğe şikayet edin gereğini yapıyorlar , ben bu yolla iki defa horozları kaldırttım bir dahada yelteneme di sahibi , profil aynen sizin anlattığınız profildi
    Bizim zabıtalarda iş yok heralde iki kere geldiler muhabbet edip gittiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapıya bıçakla gittim,demişsin de birde kedi kopekle konuşan,birisi diyorsun dikkat,et,kendıne bıçak çeksen daha az sinirlenir biz hayvan severler böyledir şahsen benim,kapıma,gelen olsa bıcakla adama baska davranırım gelelim konuna horozlar bellimi kumesleri devamli,acık çıkınca havalanıp öterler bendede aynı durum wardı hiç c,çıkarınca,daha sakin olurlar adamla konuş horozu dışarıya geç,çıkartsın her zamanki saatinden kumesde,fazla otmeyecektir horozlar,biraz keyif hayvanıdır...ayrıca o ses,biraz,takıntı olmuş gibi sanki oraya da odaklanma
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müstakil evidir adamın bahçesidir.
    Tek başınız çözüme ulaşamayabilirsiniz.
    Mahalle halkı olarak imza toplarsanız faydası olabilir.

Bizde dövüş horozu çok besledik. Otomobil hastalığından falan beterdir bu.
    O adam vazgeçmez horozlarından sonuna kadar mücadele eder.
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapıya bıçakla gittim,demişsin de birde kedi kopekle konuşan,birisi diyorsun dikkat,et,kendıne bıçak çeksen daha az sinirlenir biz hayvan severler böyledir şahsen benim,kapıma,gelen olsa bıcakla adama bazuka ayarım gelelim konuna horozlar bellimi kumesleri devamli,acık çıkınca havalanıp öterler bendede aynı durum wardı hiç c,çıkarınca,daha sakin olurlar adamla konuş horozu dışarıya geç,çıkartsın her zamanki saatinden kumesde,fazla otmeyecektir horozlar,biraz keyif hayvanıdır...
    Herif pek akıl alacak bir model değil, tahminimce kümesinde hiç kapalı tutmuyor bahçesi baya büyük sürekli ayrı noktalardan ses geliyor çünkü. Hatta balkondan foto çekeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herif pek akıl alacak bir model değil, tahminimce kümesinde hiç kapalı tutmuyor bahçesi baya büyük sürekli ayrı noktalardan ses geliyor çünkü. Hatta balkondan foto çekeyim
    İnan aynı sorunu yasadım horozum,wardı Hint keyfi beslerdim cewreden,rahatsız olanlar oldu mahalldede herkes tanıdık odaklandım dikkat edince harbiden ortalığı rahatsız edebiliyordu ne yapılır dedim,geç çıkarınca horoz,efendinin keyfi kaçmıştı sorun kalmamıştı çözülmeyecek durum,değil kardeşim ama sende,o sese çok odaklanma insan,inan başka şey duymuyor o zaman
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)