User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Chevrolet cruze hakkinda

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PuT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cruze olayı kapatılmıştır.İlgilenen arkadaşlara teşekkürler
    Çok çok iyi olmuş. Yani mümkünse kimse almasın şu arabayı yazık günah..
    -Fırat

ersandeniz
    Misafir
    Yani mümkünse kimse almasın şu arabayı yazık günah..
    bir peugeot sahibinin söylemesi komik olmuş
    yine olsa yine alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir peugeot sahibinin söylemesi komik olmuş
    yine olsa yine alırım
    Yürümeden yakıyor konusunda 1.6 hdi 110 luk araçla hangi açıdan kıyaslayalım 1.6 benzinli cruze u ?

Yürüyüş desen alaka yok , yakıt desen dağlar taşlar fark.. Opel in yan ürünü olunca yakmıyor ve çok güzel gidiyor yani cruze ? Binmesek hadi belki diyeyim
    -Fırat

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor haricinde çok çok başarılı bir araç bence. Biraz kilolu ve atmo motorla otomatik olmasından dolayı araç zevksiz, emekli arabası gibi gidiyor tabiri caizse Yoksa sağlamlık ve tokluk hissini iyi veriyor(sonuçta birçoğu belli standartta c sınıfının sadece verdikleri hisler farklı)
    Ds5'i satıp 2.0d manuel cruze düşünmüyor değilim.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yürümeden yakıyor konusunda 1.6 hdi 110 luk araçla hangi açıdan kıyaslayalım 1.6 benzinli cruze u ?

Yürüyüş desen alaka yok , yakıt desen dağlar taşlar fark.. Opel in yan ürünü olunca yakmıyor ve çok güzel gidiyor yani cruze ? Binmesek hadi belki diyeyim
    himm sizin icin hersey motorsa bilemem, demekki konfor guvenlik hikaye..Sizin mantikla peugeot da citroen yan urunu(psa). Ayni fiyata bulunabilecek 301le cruzeu kiyaslayin bakalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    himm sizin icin hersey motorsa bilemem, demekki konfor guvenlik hikaye..Sizin mantikla peugeot da citroen yan urunu(psa). Ayni fiyata bulunabilecek 301le cruzeu kiyaslayin bakalim
    Şimdi o mantık öyle işlemez Citroen ile pejo aralarında dağlar olan araçlar değil.

Aynı fiyata diyorsunuz biri b sınıf biri c niye kıyaslıyoruz ?
    Chevrolet çekilince indirimlerle ucuza almış olabilirsiniz aracınızı bu başka bir durum.
    Sıfır astra parasında 320 alınır 2. el kıyaslayalım mı araçları ?

Ben araç olarak kıyasladığımda 2 sini de kullandım , direksiyonu , dinamizmi , tepkileri , yürümesi durması ve yakıtı olarak aracım 23 24 liralık araç 35 liralık 7 yıl daha yeni cruze dan daha mutlu ediyor beni..

Edit: Cruze almasın kimse derken aracınıza lafım size bir hakaret yok , tepkiye gerek yok. Cruze kadar güvenli , donanımlı , daha dinamik ve tepkili , daha az yakan ve güzel yürüyen araçlar varken cruze hala alınsın dedirtecek bir güzelliği yok demek istediğim.

Mesela e46 3.20ci hele ki otomatik olsun , yakar mı yakar , ahım şahım da yürümez. Ama alır bi koltuk karşısında oturup izletir kendini.. Cruze da bu güzellik yok demek istediğim.
    -Fırat

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla annemde 1.4 otomatik sedan aveo var ya 2013 yada 2014 olması lazım edirneye gidicektim benim golfle çekilmez yol diye aldım benim arabadan sonra biraz ağır geldi araba ama hakikaten çok konforlu araç. Lpgli almıştık biz bayiden farkını ödeyerek. Litre olarak hesaplamadım ama 110-130 arası gittim 27-30 kuruş civarı yaktı. Sürüş rahatlığı konforu güvenliği gerçekten çok çok tatmin edici. Performansı aman aman iyi değil. Otomaik şanzıman biraz ağır kalıyor. Ama o paraya alınır. Yani o bütçede bi araba alıcak olsam hiç düşünmem alırım aveo
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

güvenlik , yola oturma , tutunma , verdiği güven , donanım olarak bakalım istersen pug verebiliyor mu onuda biz kullandık biliyoz . Bilmesek neyse ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cruze size güvenli geliyo mu cidden ? ben 2000 model japon arabad anasıl hissediyosam cruze'da da öyle hissediyodum. ya bi arabanın tamponunu tavanını silerken içine göçer mi bezi çok çok az bastırdıgında. tamam iç aksam belki sağlamdır ama köpeğe falan çarpsan eline alırsın o tamponu
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arkadasımda 0 aldı cok yakıo dedi lpg taktırdı.Lpg de bile cok yakıyor gitmiyor diye sattı

ersandeniz
    Misafir
    Ben de cruze fanatigi degilim, sonucta 1otomobil sahibiyim firma yada fabrika degil, ki cruze alirken 5bin lira daha cikabilecek olsam elantra alacatim, ama turkiyedeki insanlarin onyargilari komigime gidiypr, herkesin beklentisi zevki farklidir, i30a hundai iste diyen adamin i30 hunday gibi degil demesini cok eglenerek yasadim, en basta zaten dedim performans isterseniz uzak durun diye
    Opelle arasinda cok buyuk farklar yok bence, alt urun olsa chevroletyi piyasadan cekmez daciayla rekabete sokardi gm. Ds5 kullanan birinin cruze dusunebilmesi kalitesini anlatiyor bence aracin

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cruze size güvenli geliyo mu cidden ? ben 2000 model japon arabad anasıl hissediyosam cruze'da da öyle hissediyodum. ya bi arabanın tamponunu tavanını silerken içine göçer mi bezi çok çok az bastırdıgında. tamam iç aksam belki sağlamdır ama köpeğe falan çarpsan eline alırsın o tamponu
    Sac kalinligindan hala saglamlik olcen var mi yaa vay vay vay niye carpisma testi var ki, sac kalinligi olcsunler olsun bitsin

mrh77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

buna göre arasında 3 katı fiyat farkı olan araçlardan daha sağlam mı bu araç?

öyleyse dizeli alınasıymış yani

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin saç kalınlığıyla hiçbir ilgisi yok. 100km/h ile giderken(normal bir otoyol hızından bile düşük) ortalama boyutta bir köpeğe bırakın cruzela vs çarpmayı merc s klas ile bile çarpsanız aracın önü tanınmaz hale gelebilir. Köpeğe çarpmayı hafife almayın yaşayanlar bilir.

Ayrıca yandan çarpışma konusunda cruze'u araştırın. Kapı içi çift gergili çelik barlarla güçlendirilmiş. Bunları yazarken cruze sevdalısı biri felan değilim, haksızlık edilmesin diye yazıyorum

Dikkatli kullanıcılar bilir, bazı araçların şase burkulması çok fazladır özellikle benim dikkatimi çekenler japon gruplarında. Ancak opel astra f kasadan tutun cruze'a kadar sınıfına göre çok rijit davranışlar dikkatimi çekti. Yani sağlamlığın kaportadan ziyade şase ile ilgili olduğunu bilmeliyiz.

İlk çıktığında 307'lerin megane 2'lerin plastik çamurluklarına *** atıyorlardı. İçindeki kafaları kalınlığında ön şaseyi görmüyorlardı tabi

Westi555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sacı çok ince olmasına ragmen neredeyse 1500 kiloluk bir araç cruze ve iyi bilinen çoğu araçtan çok daha sağlam. Hele fiyatına göre donanımı model yılı güvenlik ekipmanları hiçte yabana atılacak gibi değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altindaki arabaya 205 lastik tak 140 la yogun yagmurda su birikintisine gir bakalim direksiyon tepkisi ne oluyo arabanin . Ben denedim duz girdim duz ciktim boyle bi test yeterli guven konusunda

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    amaç zaten köpeği yada yayayı paramparça etmek değil minimum zararla kurtartmak onların yedek parçası yok,

amaç tamponu paramparçca etmek gider yenisini takarsın
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köpek veya yayayı örnek verdim.

2.si zaten gövde saglamlıgı konusuna bişey diyemiycegimide söyledim
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)