Bu da işin başka bir boyutu...
http://i61.tinypic.com/2cpe3yx.jpg
Printable View
Bu da işin başka bir boyutu...
http://i61.tinypic.com/2cpe3yx.jpg
Geçenlerde Harun Taştan'ın sayfasına girdim facede
Sanırım 90 bin takipçisi vardı..
Videolardan birinin altında yorumlardan biri şöyleydi
"Abi senin videonu izledik arkadaşla gaza geldik.Çıkarttık arabayı biraz bagırttık yanladık.Sonra da kaldırıma vurduk."
Ve bu arkadaş sürekli video koyarak takipçilerini hergün gaza getiriyor.Tabi takipçileri de örnek alıp aynı şeyi yaparsa ee haliyle polisler gözünü modifiyeli araçlara dikip önüne gelene yazıyor.
istanbulda basıklıktan men olan yada bağlanan var mı :)
artkı ceza yemekten aılemle problemler yaşıyorum hayatımda el frenı cekıp yanlamadım çarşıda bir defa bile sıkıp insanları rahatsız etmedim aracımda ses sistemi bile yok benzinli aracımı satıp dizel aldım bari ceza yemeyelim diye antalyada adım atamıyorum artık arabam satılık doblo fiorino falan alırım heralde
Dün baglandim bende varex kapali giderken trafik amirinin o araba bugun otoparka cekilicek anonsuyla.
Kac kere kactim durmadim ama dun egsoz kapali yavas yavas gidiyodum kacamazdimda ara sokakti bisey olmaz diye durdum..
Allahtan cekiciye bindirmedim ve bikac saat sonra aldim..
Mersine geleli 2 ay oldu 1.500tl cezam ver 1.000tl si arkamdan yazilan.
Haram zehir zikkim olsun bindirmiyolar artik garajda süs durucak..
Milli içkimiz ayran olduğuna göre milli Modifiye tutkumuzda uçurtma uçurmak olmalı..
Dünde gözümün önünde ibiza Cuprayi çekiciye aldılar . :/
Skintili gunler...
Bir yasamızıda tam anlamıyla ar-ge si yapılarak çoğunluğun kararı ile değil her bir bireyin özgürlüğünün korunucağı şekilde çıkaralım be kardeşim devlet dairelerendi adamlar ömürlerini veriyor sonuç ne peki laleli esnafı gibi alıyor eline çayı kaşığı çıkartıyor şfhuuuppp çıp çıp çıp la gobele bah la diye yasa cıkartıyo zihniyetni....
nese sinirlenmicem ama ne yürütmemiz ne yasamamız nede yargımız hiçbir kademesi sağlıklı değil hepsi bu ülkenin hasta organı birileri çıkıp gerçek anlamda eğitim sistemimizi geliştirdiğinde bu sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkıcak ogüne kadar bu millete spor,hobi,kaliteli yaşam,özgürlük vb. kıstaslar YASAK.:ofk::ofk::ofk:
2 saat önce Etimesgutta Fiorino da sadece egzoz ucu olan arkadaşım ceza yedi. Oradaki memur sadece egzoza bakıyoruz demiş.
Çayyolu Uludağ'ın karşısında 8 ekip arabası 20-25 kadar polis vardı... yine görünmez bir arabayla içlerinden geçtim dönüp bakmadılar bile... dikkatli olun şu ağır mübarek günde tatsızlık yaşamayın!
Bir aydır arabama binmiyorum apaçilerin arasında kaynamamak için artık bu işten sıkılmaya başladım yakında arabayı standarta çevirip nerde çevirme var diye tespit ettiğim yollardan geçecem
hayatımın geri kalanına bisikletle devam ediyorum.. gecen gün sirkeci,sarayburnu,yenikapı istikametinde deniz kenarından kaldırımdan geliyorum, balık halini geçince karşıya gectim kaldırıma yine :) kaldırımdan bir yunus motorsikleti geliyor, üzerindede iki tane memur..
tam yanımdan gecerken bir sağ bir sol yaptılar, ben durdum böyle bişey olur dengemi kaybetmeyeyim diye ( ***** kilodan dolayı bisikletten bile düşsem ciddi yara alabileceğimin korkusuyla). tam arkalarından bakarken arkadakiyle göz göze geldik o da bakarken bana..
bi manevrayla yanıma geldiler ve hayırdır kardeş dediler.. valla asıl size hayırdır dedim böyle kaldırımdan maldırımdan? Motorsikletin ne işi var kaldırımda memur bey dedim.. Bir anda şekilleri değişti, ya işte terse cıkmayalım felan filan derken kaldırımdan dönelim dedik gibisinden bişeyler söylediler.. aklıma birden arabalı günlerim geldi :D ah ulan dedim :)
Bende geçtiğimiz haftasonu Çeşme 'de arabamdan kesinlikle yüksek ses çıkmamasına rağmen motorlu trafik polisi tarafından egzozumun çaplarının büyük olması sebebiyle kendince orjinal olmadığına karar verip beni durdurup bağlamaya çalıştı.
Ciddi itirazlarım üzerine aracımın resimlerini çekip whatsapptan merkeze gönderip orjinal olup olmadığını sorgulattı. ( teşkilat bildiğin whatsappla çalışıyo ) Cevap alamadı.
Bunun üzerine 32. madde egzoz teknik değişiklikten 7gün süre vererek ceza kesip aracımı bağlamadı.
Topuna amk spor gazetesi diyorum artık!
Deseydin orjinali söküp başka birşey mi takayim diye iyice kafayı yemeye başladılar . Eğer egzozunda oynama yoksa ( kaynak vs. ) mahkemeye vermeni öneririm bilirkişi standart olduğunu söyleyince ceza iptal olur biraz uğraşırsınız ama olur . Tamamen keyfe kaldı işler sonumuz hayırlı olsun :mad:.
Aracına sticker yapıştiracagim. Biraz büyük. Ruhsat işletmek gerekiyor mu. Şu an aracimin 2 kapisinda da 4x25 cm çapinda stiker var.Arka camdan profilinde ninja resmi var ama hiç bir polis durdurmadı şu ana kadar. Şimdiki stiker lar biraz büyük. Tereddutteyim.