Kaçan arabaya arkadan sıkma izinleri var biliyorsunuz demi ?
Printable View
Kaçan arabaya arkadan sıkma izinleri var biliyorsunuz demi ?
Adamlar kendileri sisler açık geziyorlar onu ne yapıcaz.
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/...84883428_n.jpg
Sonuçlar gerçekten hiç iyi değil bu genelge yüzünden şehir dışına çıkamaz oldum bi yere giderken tedirgin oluyorum giderim biri çevirir olmadık bişi yüzünden bağlar sonra uğraş dur diye aracımda egzoz yok ama dv nin sesi bile bağlamaları için yeterli olur sanırım
aramızda yaşı genç ve henüz üniversite sınavına girmemiş olan arkadaşlar; modifiyeyi seviyorsanız ve ceza yememek istiyorsanız, çözüm şu: hukuk okuyun. savcı veya hakim olun. bütün polisler karşınızda mum gibi durur. hepsinin amiri olursunuz. :D
Daha önce arkamdanda sıktılarda jandarma yayla yolunda havaya ateş acıp durdurdu alkolluydum araba standart bi civic'ti.
S2000de arkamdan sıkacagını sanmıyorum, ne icin kactıgımı zaten biliyorlar.
Avukatın biri çıksa ben moifiye avukatıyım, yazılan saçma cezaların iptali davalarına bakıyorum dese köşe olur yemin ederim. Boşanma vukatı veraset avukatı var katilin bile avukatı var modifiye avukatı neden yok
yarım saat önce yaşadığım olay şehrin en işlek yerinde 2 tane beyaz şahin sürekli kavşak etrafında yanlıyor, kontrolsüzler gören kaçmasa çarpacak. teyzenin birinin de polisi arayıp "modifiyeci serseriler trafiği birbirine kattı siz nerdesiniz yattığınız yerden mi para kazanıyorsunuz !" diye bağırmasıydı...
Goz actirmiyorlar sokak aralari cok fena arabalarin altina egilmis bakiyorlar
Ya sabır :) Sanki adamı çok tanıyor ediyorda görevini kötüye kullandı diye yorum yapabiliyor..Ya sabır...
Her dönemeçte kendisini Harun sanan Şahinler,Bmw'ler..Her tünelde,düzlükte çata pata ortalığı inleten Honda'lar..Arabayı asfalta yapıştırıp bir tümsekten geçmek için yarım saat oyalananlar.Farlarıyla karşısındakini kör edenleri de atlamıyorum..Modifiye anlayışımız bu..
İstisnalar kaideyi bozmuyor malesef..
Bugün toplam 5 ten fazla uygulama gördüm. Bu gidişle Techturkeyi Türkiye Domates Yetiştiricileri Platformu fln yapar bahçe işlerine sararız
http://hizliresim.com/vYg61r
Hayirdir bu aralar heryerde denetleme var
Polis : siradan ya olagan bir durum yok diktiler buraya bu saatte
Haydii kolay gelsin dedim :D
Ben samara projemden vazgeçtim böyle tedirgin olmaktansa, klasik yada retroya döncem gırtlak orjinal çiçek gibi gezerim artık, Anadol, 124,131 tstop, serçe, vosvos... :)
dün saat 12 civarı gültepeden arkadaşımı aldım dolaşıyorduk öyle.
etilerden ilerliyorduk ki bi baktım memur abiler yolu kapatmış :) hemen sağdan kaçtım,
belki bir çoğunuz bilir etiler balkon diye bir yer var. çektim aracı oraya 2 saate yakın durdum baktım gitmiyo abiler :) böyle olmayacak aşağıdan gidelim dedim. aşağısı daha beter :)
balmumcudan kaçayım dedim abiler sağ olsun iyi ki tepe lambalarını yakıyor :) virajı dönmeden lambalarını gördüm baktım park yeri var. aracı park ettim atladım taksiye eve öyle geldim :)
aracı baglatmaktan iyidir :)
hakimlik-savcılık sınavlarında 10 kere 20 kere yazılı sınavı geçip hatta derece yapıp mülakatta elenenler var.Şu anki durumda cemaatçileri engellemek ve tasfiye etmek adına kendi adamlarını koyacakları aşikar.Aynı durumu diğer devlet memurluklarında da kpss yi kaldırarak yapma gibi planları var.
Aracımda cam filmi yoki egzosum da ses hic yok.. tavanım kaplama ruhsata da cift renk işli..
ses tesisatına bıdı bıdı ediyorlar arkadaki subwooferı soktum kullanmayacağım bir süre...
oz ultral. siyah jantlarım var.. dışarı da tasmıyorlar.. benzin kapağında 17 18 19 inch jantlar gozukuyor burdan bana ceza cakarlar mı ? .. araba da coil var biraz basık duruyor dip degil onu da kaldırabildiğim kadar kaldırırım da .. cidden merak ediyorum simdi bu janttan ya da bagırmayan egzostdan ucları krom diye cevrilirsem ceza yiyecek miyiz ?
ayrıca iki tane de gösterge var (egt ve wideband) bunlardan dolayı ceza yiyen oldu mu hic ?
Gültepe minübüsleri bas konuş ağı kurmuşlar çevirme olunca bildiriyorlar birbirlerine, anlık olarak yeni güzergah belirleniyor sonra :) Bizde mi alsak koysak arabalara forum olarak aylığı 20 30 liraya gelir kafamız rahat olur :D
Arabayla trakyaya gitme durumum var agustosta, on camlar film arkalar fabrika cikis karartma. Ondeki filmleri sokturup oyle gidicem sanirim . Gelince yine yaptırım. Yazılanlar onu gosteriyo
bi çözüm yolu bulunmalı ruhsata yasal yollardan işletilerek hareket edilmeli yada modifiyeli diye ekstra bi vergi çıkarılmalı, sanırım bu söylediklerime razı kalmamız için yapılıyor bu baskı :)
19 jant aldım takıp basıcam sırf şu durumlardan dolayı bişi yapamıyorum ama sonunda dayanamıycam heralde :D
az önce beş dakika arayla yolda iki farklı trafik polisi aracı gördüm. ikisinin de camı kapkara cam filmiyle kaplanmıştı. e sormazlar mı insana "bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?"
forumdaki memur arkadaşlar cevap verirse memnun olurum. önce siz bi iyi örnek olun halka değil mi?
kendi yutar salkımı, ele verir talkını...
bunları men etsinler trafikten ben kendimi feda ederim benide etsinler. Vidyoya bak altındaki yorumlara bak.. Bu kadar cahil istese kalamaz insan..
vidyoda küfür vs var orda burda açıp izlemeyn
gezinti :D yeni - YouTube
Merhaba arkadaşlar,
Bugün yapmış olduğumuz tolantıda konuşalanları, alınan kararları, firmaların yapması gerekenleri ve bizlerin yapmaları gerekenleri kısaca özetlemeye çalışacağım. Kısaca özetlemek gerekirse modifiye’yi yasallaştırmak imkansız değil ancak biraz uğraş gerektiricek bir durum ancak bugün ki toplantıda gördümki bu uğraşı vermeye hazır bir çok abimiz ve arkadaşımız var.
Toplantıda genel olarak, modifiye’nin kapsamının ne olduğu, diğer teknik değişikliklerden farklılıkları, neler ve nerelerde yapıldığı kimlerin nasıl yaptığı gibi konular konuşuldu ve tartışıldı. Başlıca nasıl çözeceğimiz konusu üzerinde özellikle duruldu.
Türkiye’de şu anda özellikle bu parçalar ile ilgili açık bugüne kadar bunu satan ve üreten firmaların özellikle devletin gözünde dernekleşmemesi olduğunun altı çizildi.
Tabiki sadece sorumlu firmalar değil bizleriz. Modifiye yapan kullanıcılar olarak hepinizin bildiği üzere itibarımız çok düşük. İnsanların gözünde sadece yarış yapan, ses çıkartan çevreye zarar veren tipler olarak gözükmekteyiz.
Bugün özellikle toplantıya katılan @TeamArt MotorSporları'na çok teşekkür ediyorum beni kırmadılar ve hemen geldiler. Dernek kurulması ile ilgili çalışmayı onların öncülüğünde yürüteceğiz modifiye piyasası için. Şimdiden bir çok destek almaya başladık bile.
Ancak bu süre zarfında onların dışında bizlere de çok önemli bir görev düşmekte.
Üzerimizdeki bu kötü algıyı en kısa sürede silmemiz lazım arkadaşlar. Abuk subuk gazlamalardan, trafiği tehlikeye atan hareketlerden bir an önce vazgeçmemiz gerekmekte. Biz ne kadar sakin durur edebimizle arabamızı kullanırsak Türkiye’de modifiyenin yasallaşması hızlanacaktır.
Slogan çok basit arkadaşlar, kendimize bunu uygun gördük ;
“Yolda Centilme, Pistte Sportmen “
Bundan yola çıkar isek, tahminimce çok kısa bir sürede önemli adımlar atılacak ve bu kanayan yaraya merhem olacaktır.
Öncelikle basit olarak yapılacak adımları ve önerileri şu şekilde açıklayabilirim ;
1. Modifiye kullananlar dernek kursun
2. Modifiye yapan firmalar dernek kursun
3. Modifiye garantili olmalı
4. Modifiye yapanlar onay alsın
5. Halk ikna edilmeli
6. Tadilatçılar, lastikçiler tamamı bu girişime ve dernek olayına katılmalıdır.
Buradan şunu’da duyurayım, 16 Ağustos’ta 2. Bir toplantı daha düzenleyeceğiz. Süre uzun olduğundan mümkünse bütün firmalar da kendini bu tarihe göre ayarlasın. Bu toplantıdan sonra çok ciddi adımlar atılacak ve bu şekilde özellikle “DERNEK” kurulması için firmalar bir araya gelicek. Dernek geldikten sonra BAKANLIK onayı ile bu işi halledeceğiz inşallah.
Bu şekilde bilgilendirmeye devam edeceğim gün geçtikçe
Bugün ki desteklerinden ve bizi bir araya getirdiğinden dolayı özelikle Alpay Lökbey’e çok teşekkür ediyorum. Bugün bizi yanlız bırakmayan bütün abilerimize gerçekten gönülden teşekkür ederim. Umarım herşey istediğimiz gibi olacaktır.
çabalarınızdan dolayı tebrik ederim özelliklekısmına katılıyorumAlıntı:
Üzerimizdeki bu kötü algıyı en kısa sürede silmemiz lazım arkadaşlar. Abuk subuk gazlamalardan, trafiği tehlikeye atan hareketlerden bir an önce vazgeçmemiz gerekmekte. Biz ne kadar sakin durur edebimizle arabamızı kullanırsak Türkiye’de modifiyenin yasallaşması hızlanacaktır.
Slogan çok basit arkadaşlar, kendimize bunu uygun gördük ;
“Yolda Centilme, Pistte Sportmen “
allah razı olsun elleriniz dert görmesin... cok sevindirici bu yazdıklarınız.
üstad sıfırdan konu açsaydın keşke böylece herkez görür ;)
http://i58.tinypic.com/24brt6r.jpg
İstanbul Ümraniye buyakada #ModifiyeSuçOlmamalı adlı buluşma
face'te gördüm ama ?