Arabanın basıklığı normal yol şartlarında fazla sekme yaşayıp kontrolden çıkıp kaza yapmanıza veya yaptırmanıza neden olabileceği için yasak arkadaşlar.
Hiç kimsenin aklına gelmedimi bu?
Devamında kurala uymayan bağlansın arkadaş neden bu kadar tepki veriyoruzki?Çoğu aldığınız taktığınız üründe "track use only" yazdığının farkındamısınız?
Bir yerde otururken dip gaz yapıp herkesi rahatsız eden ferraride olsa şahinde olsa öküzdür.
Mesela cam filmi sürücünün hareketlerini veya sürücüyle göz temasını engellediği için yasaktır sanıyorum ki olmayada devam etmelidir bence bunuda biliyoruz değilmi?
Her kanun doğru değil pratikde denemeden hayata geçiyor ama kanunlar senin hakkın kadar başkasının hakkını korumayıda amaçlar.Senin arabana yaptığın her hangi bir değişiklik yüzünden yaşayacağın sorun ile başkasına vereceğin rahatsızlığı engellemeyide amaçlar.Simsiyah duman atan araçlar vs.
Biraz çuvaldız kendimize iğne başkasına yapalım lütfen.
Hı unutmadan bende bundan önce kurallara uymayan bir sürü araçda bulundum kural ihlalide yapılmıştır o arabalarda ama benim kullanımımda olan hiçbir arabada kurallara aykırı bir ekipman bulundurmadım bulundurmamda trafiğe çıkıyorsa.
Bilende bilir mesela benim arabamı bu teneke işte,deyimimi.