User Tag List

Sayfa 37/37 İlkİlk ... 27353637
697 sonuçtan 685 ile 697 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün baglandim bende varex kapali giderken trafik amirinin o araba bugun otoparka cekilicek anonsuyla.
    Kac kere kactim durmadim ama dun egsoz kapali yavas yavas gidiyodum kacamazdimda ara sokakti bisey olmaz diye durdum..
    Allahtan cekiciye bindirmedim ve bikac saat sonra aldim..
    Mersine geleli 2 ay oldu 1.500tl cezam ver 1.000tl si arkamdan yazilan.
    Haram zehir zikkim olsun bindirmiyolar artik garajda süs durucak..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Milli içkimiz ayran olduğuna göre milli Modifiye tutkumuzda uçurtma uçurmak olmalı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünde gözümün önünde ibiza Cuprayi çekiciye aldılar . :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skintili gunler...

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir yasamızıda tam anlamıyla ar-ge si yapılarak çoğunluğun kararı ile değil her bir bireyin özgürlüğünün korunucağı şekilde çıkaralım be kardeşim devlet dairelerendi adamlar ömürlerini veriyor sonuç ne peki laleli esnafı gibi alıyor eline çayı kaşığı çıkartıyor şfhuuuppp çıp çıp çıp la gobele bah la diye yasa cıkartıyo zihniyetni....

nese sinirlenmicem ama ne yürütmemiz ne yasamamız nede yargımız hiçbir kademesi sağlıklı değil hepsi bu ülkenin hasta organı birileri çıkıp gerçek anlamda eğitim sistemimizi geliştirdiğinde bu sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkıcak ogüne kadar bu millete spor,hobi,kaliteli yaşam,özgürlük vb. kıstaslar YASAK.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 saat önce Etimesgutta Fiorino da sadece egzoz ucu olan arkadaşım ceza yedi. Oradaki memur sadece egzoza bakıyoruz demiş.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milli içkimiz ayran olduğuna göre milli Modifiye tutkumuzda uçurtma uçurmak olmalı..
    Doğru söze ne denir.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çayyolu Uludağ'ın karşısında 8 ekip arabası 20-25 kadar polis vardı... yine görünmez bir arabayla içlerinden geçtim dönüp bakmadılar bile... dikkatli olun şu ağır mübarek günde tatsızlık yaşamayın!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir aydır arabama binmiyorum apaçilerin arasında kaynamamak için artık bu işten sıkılmaya başladım yakında arabayı standarta çevirip nerde çevirme var diye tespit ettiğim yollardan geçecem

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatımın geri kalanına bisikletle devam ediyorum.. gecen gün sirkeci,sarayburnu,yenikapı istikametinde deniz kenarından kaldırımdan geliyorum, balık halini geçince karşıya gectim kaldırıma yine kaldırımdan bir yunus motorsikleti geliyor, üzerindede iki tane memur..
    tam yanımdan gecerken bir sağ bir sol yaptılar, ben durdum böyle bişey olur dengemi kaybetmeyeyim diye ( ***** kilodan dolayı bisikletten bile düşsem ciddi yara alabileceğimin korkusuyla). tam arkalarından bakarken arkadakiyle göz göze geldik o da bakarken bana..
    bi manevrayla yanıma geldiler ve hayırdır kardeş dediler.. valla asıl size hayırdır dedim böyle kaldırımdan maldırımdan? Motorsikletin ne işi var kaldırımda memur bey dedim.. Bir anda şekilleri değişti, ya işte terse cıkmayalım felan filan derken kaldırımdan dönelim dedik gibisinden bişeyler söylediler.. aklıma birden arabalı günlerim geldi ah ulan dedim
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende geçtiğimiz haftasonu Çeşme 'de arabamdan kesinlikle yüksek ses çıkmamasına rağmen motorlu trafik polisi tarafından egzozumun çaplarının büyük olması sebebiyle kendince orjinal olmadığına karar verip beni durdurup bağlamaya çalıştı.

Ciddi itirazlarım üzerine aracımın resimlerini çekip whatsapptan merkeze gönderip orjinal olup olmadığını sorgulattı. ( teşkilat bildiğin whatsappla çalışıyo ) Cevap alamadı.

Bunun üzerine 32. madde egzoz teknik değişiklikten 7gün süre vererek ceza kesip aracımı bağlamadı.

Topuna amk spor gazetesi diyorum artık!
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

Oğuzhan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TonyMontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende geçtiğimiz haftasonu Çeşme 'de arabamdan kesinlikle yüksek ses çıkmamasına rağmen motorlu trafik polisi tarafından egzozumun çaplarının büyük olması sebebiyle kendince orjinal olmadığına karar verip beni durdurup bağlamaya çalıştı.

Ciddi itirazlarım üzerine aracımın resimlerini çekip whatsapptan merkeze gönderip orjinal olup olmadığını sorgulattı. ( teşkilat bildiğin whatsappla çalışıyo ) Cevap alamadı.

Bunun üzerine 32. madde egzoz teknik değişiklikten 7gün süre vererek ceza kesip aracımı bağlamadı.

Topuna amk spor gazetesi diyorum artık!
    Deseydin orjinali söküp başka birşey mi takayim diye iyice kafayı yemeye başladılar . Eğer egzozunda oynama yoksa ( kaynak vs. ) mahkemeye vermeni öneririm bilirkişi standart olduğunu söyleyince ceza iptal olur biraz uğraşırsınız ama olur . Tamamen keyfe kaldı işler sonumuz hayırlı olsun .

ali-gb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracına sticker yapıştiracagim. Biraz büyük. Ruhsat işletmek gerekiyor mu. Şu an aracimin 2 kapisinda da 4x25 cm çapinda stiker var.Arka camdan profilinde ninja resmi var ama hiç bir polis durdurmadı şu ana kadar. Şimdiki stiker lar biraz büyük. Tereddutteyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)