Bilmiyorum neden ama şahsi görüşüm o hondalara yazılan biçilen fiyatlar bana çok itici gelmeye başladı bi arkadaşımda var sürekli kullanıyoruz vti ben kesinlikle 30 bin liralık bir araba olmadığını düşünüyorum yerinde olsam bende Astra ya yönelirdim
Bilmiyorum neden ama şahsi görüşüm o hondalara yazılan biçilen fiyatlar bana çok itici gelmeye başladı bi arkadaşımda var sürekli kullanıyoruz vti ben kesinlikle 30 bin liralık bir araba olmadığını düşünüyorum yerinde olsam bende Astra ya yönelirdim
Alfa Romeo 159 Booster
czt, skydown lu full, lpg. ye uygunluk t-jet sport olabilir, siteye üye Ertuğ arkadaşın t-jet sport u var satılık, full bir araç ve çıtırdan yüklenmiş,bakabilirsin,
http://www.techturkey.com/forum/otom...a2-200-hp.html
hiç düşünmezdim...
no car no fakin fuel
adam ailemle beraber kullanıcam dio eg swap öneriosunuz. Ya okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıosunuz. Temiz megane rs bulabilirsen kaçırma al. Hem içi geniş. Hem konforlu hem de yazılanlardan daha spor. Stock olarak sorunsuzca senelerce binersin. Fazlada yakmaz.
IN BOOST WE TRUST
bence sen düzgün oku..
kafasına silah dayamadık kimsenin ister alır ister almaz bu benm tercihim zamanında eg k20ye ailemi de bindirdim öğrenciyken kendim de kullandım. aileni al rolling yap demedik ya kimseye...
2.si hadi 4 kapı bi araç sölersin yazdıklarına karşı o zaman adam haklı der susarım...
3.sü ne eg yi satan arkadaşı tanırım ne de arabayı görmüşlüğüm var.
no car no fakin fuel
vti a 25-30 verenin aklına şaşarım mesela bizim bir taytay var hakkaten şaşıyorum![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Valla artık spor hızlılar yerine günlük araçlarla oynamak istiyorum şahsen. Mesela b5 passat tdı. Her yönden bence çok iyi.
czt oneririm gider az yakar ici cok genistir 4 yetiskin rahatlikla sigar yada benim gibi arkayi sokup minibus gibide kullanabilirsin![]()
Lafim size degildi; dusuncelerinize katilmasam da dusuncenize saygi duyuyorum.
Evet Vtec'in stok 160 beygirlik gideri var. Zamaninin hizli makinalarindan, kabul. Peki ya durasi var mi stok frenlerle?Hadi onu gectim, vtecler motoru yuzunden pahali, peki 1.4is' lara noluyor da fiyatlar boyle ucuslarda?
Saydiklarimin hic birine binmedim, zira cevremde hic 1.8 T Sport ve CZT sahibi olmadi. Ama bu demek olmuyor ki, o araba hakkinda okumadim, arastirma yapmadim.
Kisitli butce ile bu arabalara binemezler demissiniz, nesi var bu araclarin. Sanki herkes GT35 turbo koyuyor, bakimlarini yaptirirsaniz, butce ve zevke gore FHE yapsaniz bile yeter. Geri kalan sadece benzin masrafi olur. Ancak en genci 15 yasindaki bir arabanin, belirli parcalarinin kullanim omuru dolmustur. Metal yorgunlugunu saymiyorum bile.
Sizi anliyorum, ben de eski hondaciyim ancak ozellikle son yillarda ki kullanici kitlesi ve markaya verilen deger bazilari icin islamiyetle ayni oldugu icin ben bu markadan sogudum. Kimileri var kabeyi vtec yapacak kadar sasirmislar.
Su anda beni anlamayacaginizi dusunuyorum, zira vtec sahibisiniz ve (bana gore) subjektif dusunuyorsunuz. Umarim ilerde cok daha hizli makinelere binersiniz ve geriye donup baktiginizda bu aletlere haddinden cok daha fazla deger verildigini fark edersiniz.![]()
"Korkmadık, savaştık"
hondalara istenen paralar komik. 207 gt rc lemans fln alirdim ben olsam bu paralara
mesela...
Connecting site...
ilanla alakam yoktur..
tabi ya ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)