imza atıldı . . .
tebrik ediyorum güzel fikir!!! imza atıldı
Belçikada araca yaptığın herşeyi belli bir ücret karşılığı işletildiği ve yere 10 cm kalmak şartıyla alçaltılabildiği gibi şeyleri duyunca cidden geri olduğumuzu bir kez daha anladım
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
imzalandı bi işe yarar umarım
işine gelenler hükümetinde ne kadar etkili olur bilinmez ama biz denememiş olmayalım![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
2 gun evvel karaladim birseyler..
Umudum olmasada denemeye deger
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Sözüm Modifiyenin illegal ve yasak olmadığını iddia eden arkadaşlara, madem bu kadar haklı olduklarına inanıyorlar, madem kanunda ilgili maddenin olmadığını bu kadar iyi biliyorlar;
Ne duruyorsunuz, yenen herhangi bir cezayı iptal ettirsenize? Aracını fabrika standartlarından fazla düşürüp fabrikanın belirdiği jant ölçüsünden farklı jant taktığı için bağlanan bir aracın cezasını iptal ettirsenize? Emsal teşkil eder, tüm camia arkanızdan dua okur. Modifiye camiasında çağ kapatıp çağ açan adam olursunuz..
Neden yapmıyorsunuz bunu? Neden yapamıyorsunuz?
Cevabı basit, yapamayacaksınız da ondan.. Hakim "teknik değişiklik" maddesini karşınıza çıkaracak da ondan.. Arabanın önüne kaput koruması taktığınızda dahi "aero dinamiyi bozan teknik değişiklik" denebilecekken yürür aksama müdahaleyi savunacak en ufak doneniz yok da ondan..
Önce yaptığınızın ne olduğunu ve ne olmadığını, kanunları idrak edin.. Sonra çözüm arayışına girin.
Bunun dışında, eve gittiğimde imzalayacağım linkteki konuyu..
aslında burda kuru yanında yasta yanıyor demekten baska bısey bulamıyorum
hıcbır polıs memuru arabanın abest sekılde olmadıgı surece arkasında kafam kadar egzos olmadıkca ceza yazacanını baglayanacagını dusunmuyorum
5.0 mustangle gezıyorum egsozlarımında goruntusu gayet standart aracımın lastıklerı genıs
polıs cevırmıyor bıle 1 kere genel uygulamaya gırdım ondada buyuk hacımlı gurultusu normal deyıp saldılar mesala
yanı aslında ısın sonucunda bırazda bızım mılletımız kasınıyor
cep kapatmalar sahıl yollarında araba cevırmeler sagda solda hastane,sıte yerlesım yerlerınde
egsoz patlatmalar ondan sonra polıs ugrasıyor cok normal
he soyle bır gercek var bu ıslemler 1 aydan fazla surmez bıraz arac toplar ceza keserler
sonra bır sure yıne eskısı gıbı olucaktır gecıcı goz boyama dıyorum
bende ımzaladım ama bısey cıkmaz gıbı duruyor
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Roll yapılıyor hepsi illegal yarış.
Arabaya taktiğin parçaların yaptığın her türlü teknik.değişiklik
Devlet sana demiyor ki yapma yap da kamuya açık karayolunda caddede testini yapma
Özel mulklerde pistte dene diyor.
Hicbirimizde uymadik uymuyoruzda bütçeler olsun otobanda caddede kolayına kaçıp insanlarin
Hayatlarini tehlikeye atıyoruz.
Modifiye suç haline geliyor sonrada.Halkalida oturuyorum egzozlu bir sürü araç geçiyor geceleri
Uykumuz filan kaçınca kendim dahi millete saygısı olmayan kim varsa sovuyorum.evinde hastasi bebegi olanlar
Aklima geldikçe ozellikle.
Insanlarin huzurunu bozmaya kalkarsak modifiye yasak olur tabikide
Imzalik bir durum yok bence ne ekersek onu biceriz hep beraber![]()
dolduruldu ve facede paylaşıldıinş başarılı oluruz
Ben en son imzamı benzinin litresi 4TL olduğunda atmıştım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)