User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
154 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Modifiye Suç Değildir İmza Kampanyası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavv herkes ayrı telden yazmış valla. Sanki adam öldürüyormuşuz gibi, biraz daha modifikasyonu savunsak ihbar yiyeceğiz.

Ben arkadaşın kampanyasına katılıyorum, zaten kampanyada herkes börül börül bağıran yere 2cm yakın, lastikleri bir karış dışarıda arabaya rahat rahat binebilsin diye değil. Cadde kullanımına uygun olarak üretilmiş bütün parçaları araçlarımıza taktığımızda salak yere ceza yemeyelim diye. Neyse parası verelim işletelim. Ama kimse karışmasın bana trafikte.

Teknik değişiklikmiş Yav egzoz değiştirmeyi teknik olarak açıklayabilir misiniz? Spor yayı açıklayabilir misiniz? Spor yay taktığım içim projemi çizdirmem gerek? Bu projeyi kim nasıl çizecekse ellerine sağlık. Böyle saçmalık olamaz.

Ayrıca yok trafikte roll yapmak yok yanlamak, bunlar egzozlu arabaya ceza yazılınca bitecek durumlar değil. Gayet stock arabayla da yapılabilir şeyler. Konuyla uzaktan yakından alakası yok.

///berke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatta bir insanın özgürlüğünü bir sıradan devlet memuru belirliyemez belirli bir kural koyulur herkes aracında yaptığı modifiyeyi ruhsata işletir ve çevirmelerde memur arkadaşa gösterir ve sorun çıkmaz .Ama ülkemizde memur bey yüksek hacimli motora sahip araç gördüğünde göz kararıyla bile araç bağlayabiliyor bu araç sahipinin değil o cezayı yazan kişinin cahilliğidir.Biz mahalle kenarlarında yüksek devirlerde giden toplumun içindeyiz ,devlet ne zaman akla karayı ayırt eder ne zaman duyarlı şöförlerle, insanları rahatsız eden otobanlarda drift yapan şöförleri ayırt edebilirse bu imza kampanyası işte o zaman işe yarar !!... Attım inşallah dinlerler...

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden bu konu bu kadar geri planda kaldı.
    işe yarasın yada yaramasın çok zor biseymi sanki 10 saniyenizi almaz
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katıldım, paylaştım. Sonuca ulaşabilirsem ne mutlu.

Hayvan gibi böğüren, orasından burasından saçma sapan ışıklar çıkanlar için değil bu çabamız. İnsan gibi efendi gibi kendi zevkini yaşayanlar için bence bu imza kampanyası.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmzalanıp facede paylaşıldı umarım işe yarar..
    MSPORT

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katıldım, paylaştım. Sonuca ulaşabilirsem ne mutlu.

Hayvan gibi böğüren, orasından burasından saçma sapan ışıklar çıkanlar için değil bu çabamız. İnsan gibi efendi gibi kendi zevkini yaşayanlar için bence bu imza kampanyası.
    Çok haklısınız katılıyorum
    MSPORT

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atıldı , hayırlısı olsun .
    R.E.S

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya buyutmeyin donem donem olur boyle seyler dikkat edin dolanmayin fazla bikac ay sonra normale doner bisey olmaz rahat olun
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman seni sevindiricek haberim var sana. Almanyada lastik ebatin bile ruhsatta yaziyor yani simdiki gibi kafana gore lastik takamiyosun
    farkedermi buraya tatile gelen araçların üzerinde 20 - 19 inç jantlar var yazdıktan sonra koydugun her jantı yazdırırsın, Belçika konusuna gelincede anlatan bizzat babam yani
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah şöyle memurlara adam gibi eğitim verilse apaçilerin hazırladığı araçlarla profesyonellerin hazırladığı araçları ayırabilecek seviyeye gelseler ne güzel olur. Ona göre ölçüp biçip karar verseler, nerdee..

Neyse açıklamamızı yaptık, imzaladık. Hayırlısı olsun.

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ise yarar umarım imzalandı.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya buyutmeyin donem donem olur boyle seyler dikkat edin dolanmayin fazla bikac ay sonra normale doner bisey olmaz rahat olun
    Bende bu sekilde dusunuyorum ancak bu seferki biraz daha hardcore oldu sanki
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Setre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5000 imzayı geçtik arkadaşlar daha 3. gün yeni başladı diyebiliriz ... İşe yarar yaramaz o bilinmiyor ama en azından yasal yoldan hakkını aramadı diyemeyecek hiçkimse bundan sonra ...

İşlerine gelirse açıkçası
    Risksiz bir Sürüş düşünemiyorum, her pilot kendini geliştirmeli, her pilotun kendi limitleri var benim ki diğerlerinin biraz üstünde !
    A.Senna

http://instagram.com/emresetre

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yazikki türkiyede 2 türlü sürücü var... 1 beyinsiz olanlar 2 beyinli olanlar.Beyinsiz olanlarla aynı araç grubunu kullandıgımız için bizde aynı kefeye konacagız.Bende imzamı attım ama o beyinsiz insanlar piyasada hala olacagı için hiçbirşey değişmeyecektir boşuna ümitlenmeyin.Mümkün değil.Anca bir halk haraketi başlatıcaksın kendi kullandıgımız bölgelerde (cadde sahil vs) böyle yolun ortasında sıfır çizen trafikte makas ata ata giden vs gördüğünde durdurucan agzını yüzünü si sevecen... Dicen bidaha yap hadi.Kendi gezdiğiniz bölgelerde izin vermeyeceksiniz anam başka yolu yok bu işin.Senin sevgini emegini ömrünü verdiğin şeyin adını kirleten bir adamı barındırmayacaksın bölgende..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kampayaya bende katıldım inşallah bi faydası olur
    Vmax Performance

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaptigimiz is legal degil polis cevirdigibde ikilemiyorum bile eksoz yasak kardesim iste satisi serbest gumrugubodeniyo vergisi veriliyo takan usta fatura kesiyo hersey legal deniliyo da kardesim o eksozlar yurda sokakta gazlanivak ibaresi ile ithal edilemiyi kutularinda yol icin uygun degildir sadece parkur pist vs gibi yerlerde kullanilir yaziyo

Polis geliyo onde plakan yok arabada biraz gurultulu calisiyo diyo eksozdan artik yirtiyotum oem giruntuye dondum hacimden ses nirmal diyebiliyolar ama plka yok ne yapicaz dediklerinde memur bey goreviniz diyorum sucluyum soyliycek birsey yok diyorum kimsi guluyo evraklari veriyo kimisi yaziyo yazanada sovmuyorum adam isini yapiyo sadece adam isini yapiyo diye strese girmeye gerek yok

Imza atmiyorum bircok apacinin onunu de acmak istemiyorum hala her yere araba cevirip video atiyolar modifiye suc degil yasam tarziymis , sen gupegunduz trafigin icinde araba cevir eksiz bagarttir kontrolu kaybet bi yere gir modifiye yasam tarziymis sokarlar oyle tarza arkadaslar kimse kusura bakmasin yaptigimiz hic bise legal degil roll yaomak arac modlamak ha ben yaptim azalttim eskisi kadar yapmiyorum ama suc kardesim iste bu
    ne yazık ki katılıyorum yazdıklarınızın çoğuna ve bu yüzden bende dahil olmadım kampanyaya. herşey düzeldi işlettik parçalarımızı vs yine aynı hitamla anılacaz arabalarımızdan dolayı efendi gibi kullansakta belirli bir kesim yüzünden(bilinçsiz)... kaldı ki söyleyim bende vtece bindim benim de arabamda egsoz vardı bende roll yapıyordum evet yalnış şeylerdi ancak bi nebze olsun itinalıydım bu hususlarda. daha önce de konuda yazmıştım önce modifiyeciyiz biz diyen kitle bi çeki düzen versin kendine durulsun ondan sonra yollar aransın bence. yangına körükle gitmik gibi birşey şu anda yapılanlar. bir açık kapı varsa da önyargıdan dolayı o kapı kapanır ne yazık ki.

Emre güzel strateji belirlemişsin ancak bu kadar yoğun bi antipati olan dönemde doğru zamanlama olmadığı kanısındayım.

hasan genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre arkadaşım mrb bu konuyla ilgili olarak bende çok araştırma yaptım senin gibi aynı yönde

harket eden ve işin resmi yoldan modifiye parçalarının yasal olarak tadilat kapsamı altında nasıl

olabileceği ile ilgili çalışma yapan FRENTEKNİK SERVİSİ nin sahibi Alpay Lök by ile tanıştım

FACEBOOK ta MODİFİYE ETİĞİ adı altında sitesi çalışmalar yapıyor .www.frenteknik da kendi firması .

Ben esasen araca spor yay takma ruhsata işletme olayı üstünden tanıştım ve cok detaylı

konuştum senin açmış olduğun imza kampanyası ile ilgili olarak aynı yönde birleştirme , yada hareket

önerisinde bulundum . Kendisi 10 yıldır bu işlerle baya bir çalışma yapmış .

Benim yay taktırmayı ruhsata işletme konusunu araştırırken yine TSE enstüsünle birlikte

hareket eden toplantılarına katılan özel bir kuruşta görevli başka arkadaş bunu ruhsata

işletme konusu ilgili bilgilendirecekler olabilirliği hakkında çalımalar yapıyorlar .

Belki MODİFİYE YAŞAM TARZIDIR adı altında dernek kurma çalışmaları yapacaklar bayramdan

sonra toplantı yapılacakmış bende eğer bi aksilik olmazsa bu toplantıya tüketici olarak

katılacağım destek verelim yasal boyutta ilk defa bu kadar yüksek katılımla

net sonuçlar için adım atılmış olur .Hatta ilk olarak benim aracıma tadilat için yapmak istiyorum

ancak çalışma sartlarımdan firmanın yıllık izin döneminde olduğu yaptıramıcam gibi gözüküyor

belki başka arkadaşlar yada siz EMRE arkadaşım bi görüşün ALPAY beyle sanırım ortamınız da

müsayit gibi gözüküyor siz belki daha iyi ön ayak olursunuz bize .

Sn site yöneticileri yetkili arkadaşlar sizlerde bu konuyla ilgili olarak bi cağrı da bulunsanız toplantı

kosunda Alpay beyle irtibata geçseniz Şimdilik iyi günler .
    beyaz 99 1.6 ies

Hakan-N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmzaldım ve paylastım hayırlısı artık
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesele modifiyenin abartılı oluşu değil, mesela devletin her b.ka burnunu sokması.

Çözümün var mı uyuşturucuya, teröre, kadın cinayetlerine, çocuk istismarına ?

Kusura bakmasin kimse artık bi görün, illa o kaya kafanıza yuvarlanmasın başınızın ağrıması için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)