User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
154 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Modifiye Suç Değildir İmza Kampanyası

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanunen devlet haklı.
    uygulamada ölçülebilirlik kriteri olmadığından ve karayolları trafik kanununun eski olmasından dolayı cezalar yazılıyor.

sanayi bakanlığı avrupa uyum yönetmeliklerine göre martoy, tortoy ve motoy'a göre araçlar için sanayi bakanlığından alınmış tip onay belgesi sebebiyle aracınızı modifiye edemiyorsunuz.

olayın kanunlarla alakalı olduğunu, bunu da ancak kulis yaparak milletvekilleri ile birlikte kanun taslağı vs.. hazırlanarak çözülebileceğini ve medyanın buna destek olması halinde bunun hızlanacağını bilmenizi isterim.

bazı federasyonların başkanlarının, yıllardır neden bu işin önünü açmadıklarını da hiç anlamam doğrusu. motorsporlarını halka açmadıktan sonra orada işleri nedir gelsinler açıklasınlar. yıllardır ne yapmışlar gelsinler açıklasınlar.

aitm yetki belgeli birisi olarak bilgilendirmek üzere yazılmıştır.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Setre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar merhaba,

Başlattığım imza kampanyasından sonra, bana olan dönüşler sayesinde ilerleme kaydettik.

Otomobil ve ticari araç parçaları ile ilgili bakanlık onaylı bir dernek ile toplantı düzenleme şansım var önümüzdeki cumartesi sabahı.

Bu sebepten işini düzgün ve namusu ile yapan, ve bu işi resmileştirmek yani bizlerin mağduriyetini kaldırmak isteyen MODİFİYE YAPAN firmalara ihtiyacım var. Bu toplantıda neler yapılması gerektiği neler yapılabileceği konuşulacak.

Bu derneğe ister üye olabilir bu firmalar ister kendileri dernek kurabilirler. Detaylar toplantıda konuşulacak.

İşini kaliteli yapıp bu taşın altına elini sokabilecek Firma tanıdığınız var ise lütfen bana ulaşsınlar.

Yıllardır modifiye yapan hiçbirfirma "MODİFİYE" yeyi yasallaştırmak için başvuru yapmadığından dolayı MEVZUAT a girmemiş modifiye...

Kısaca firmalar uğraşmadığından çilesini biz çekmekteyiz. Ama buna bir dur demenin zamanı geldi.

Kampanyaya 6000 den çok imza şimdiden toplandı ve haftaya olacak bu toplantıdan sonra tüketici iyice ilgilenmiş olucak ben herşeyi söyleyeceğim öğrenebildiğim kadarı ile.

Önümüzdeki cumartesi ye kadar kaliteli düzgün firma bulabilirseniz lütfen bana ulaştırın.
    Risksiz bir Sürüş düşünemiyorum, her pilot kendini geliştirmeli, her pilotun kendi limitleri var benim ki diğerlerinin biraz üstünde !
    A.Senna

http://instagram.com/emresetre

Mrt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiye kulak verelim beyler sonunda muhattap olunabilecek birileri çıkmış karşımıza bu durum değerlendirilsin.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen çok güzel bir haber bence lütfen destek olunsun
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir süredirmerak ettiğim bişey var.
    Benim Forester'da Prodrive egzoz var. Bu egzozlar Imprezalara Prodrive Performance Pack'in bir parçası olarak opsiyon geliyor. Sonuçta orijinal aksesuar olduğundan kanuna aykırı bir durum olmaması gerekir. Bunu muayenede de anlatmaya çalıştım. Biraz zor oldu ama kabul ettiler ve geçti muayeneden. Peki polis amcalara bunu nasıl anlatmak lazım?

Mrt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir kaç kez polislerle egzoz tartışmasına girdim ve kullandığım ürünün tüv onaylı bir marka olduğunu ve kullanıma uygun olduğunu beyan ettim, bana verdikleri cevap "-arkadaşım elinde belgen varsa gider itiraz edersin" olmuştu

ersandeniz
    Misafir
    bugün ilk defa 2 modifiyeli aracı şikayet ettim 155'e, 2sinin de plakalarının harf grupları kapatılmıştı, bundan sonra her plakası olmayan ya da bir kısmı kapalı araç gördüğümde yine gerekli şikayeti yapacağım..

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmza atıldı açıklama yazıldı.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

srknkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben dahil 4 kişiden daha oy verildi

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1 Oy da benden ayrıca facebookta paylaştım

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imzamızı attık bir umut işte.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün ilk defa 2 modifiyeli aracı şikayet ettim 155'e, 2sinin de plakalarının harf grupları kapatılmıştı, bundan sonra her plakası olmayan ya da bir kısmı kapalı araç gördüğümde yine gerekli şikayeti yapacağım..
    bravo!!!!!!
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmadım
    edit: yada atayım, bu üzerinde fazla düşünülmemiş kampanya olurda sonuca ulaşırsa, imza atanların %90 ı trafiğe çıkamaz, bu günleri arar.modifiyeli denen araçların çoğu getirlicek normları yakalayamaz,standartları karşılayamaz. söz meclisten dışarı.

dikkatimi çeken bir başka şey ''çevreye zarar vermeyen parça '' oldu parçalar kendi kendilerine oraya buraya zarar vermez. o parçayı takan araç 7 kere aynı cadde den yırtarak geçerse çevreye zarar vermiş olur. bunu nasıl denetleyeceksiniz ? öncelikle modifye nedir ? kime göre ?

dip bastık takoz, ön plaka iptal , abartı* eksoz birde zindan cam filmi var abi..

neden ??

hoşumuza gidiyür modifiye.

okey işledim buyrun belgeniz

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yürü beee halkın ve ankaranın gurur helal sana beee büyük bir iş başardın.
    imzasız..

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yürü beee halkın ve ankaranın gurur helal sana beee büyük bir iş başardın.
    bu kafayla giderseniz daha çoook bağlanır araçlarınız, tutup da bir plakanın harf grubu kapatılması bir modifiye değil bir suçtur herhangi bir geçerli sebep de göremiyorum. siz alkışlamaya devam edin bu tipleri, kamuoyunda da modifiye denince o tipler anlaşılsın, hiç bir şey elde edemeyin..
    keşke insan beynine de modifiye yapılsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kafayla giderseniz daha çoook bağlanır araçlarınız, tutup da bir plakanın harf grubu kapatılması bir modifiye değil bir suçtur herhangi bir geçerli sebep de göremiyorum. siz alkışlamaya devam edin bu tipleri, kamuoyunda da modifiye denince o tipler anlaşılsın, hiç bir şey elde edemeyin..
    keşke insan beynine de modifiye yapılsa

Öncelikle konuşma tarzına dikkat edeceksin sonra ben de senin yaşına hürmet edicem ona göre cevap vericem ama bu şansını kaybettin şu dakikadan sonra .

Kardeşim plaka harfini kapatmak suçtur , ama belki haklı bir sebepten dolayı plakasını takmamış ya da takmak için trafige çıkmış olabilir nerden bileceksin bunu ?

Yarın öbür gün benim bir işim olsa plakayı takmasam sen de ihbar etsen çok güzel küfürleri yağdırırım arkandan sana . Haa şimdi bu yazdıklarıma anormal tepki verebilirsin de beyin modifiye gibi laflar hoş değil önce konuşmasını bil .

Ben kanun'a hukuk'a aykırı bir adam değilim , modifiyeli araç kullananlardan nefret edilmeye başladı o zoruma gidiyor , birkaç ipe sapa gelmez tipler yüzünden sen ve senin gibiler anormal olmaya başladı.

Boşver sen bunları fazla kafanı yorma , cruze nasıl az yakıyor mu lpg de ?
    imzasız..

ersandeniz
    Misafir
    Öncelikle konuşma tarzına dikkat edeceksin sonra ben de senin yaşına hürmet edicem ona göre cevap vericem ama bu şansını kaybettin şu dakikadan sonra .

Kardeşim plaka harfini kapatmak suçtur , ama belki haklı bir sebepten dolayı plakasını takmamış ya da takmak için trafige çıkmış olabilir nerden bileceksin bunu ?

Yarın öbür gün benim bir işim olsa plakayı takmasam sen de ihbar etsen çok güzel küfürleri yağdırırım arkandan sana . Haa şimdi bu yazdıklarıma anormal tepki verebilirsin de beyin modifiye gibi laflar hoş değil önce konuşmasını bil .

Ben kanun'a hukuk'a aykırı bir adam değilim , modifiyeli araç kullananlardan nefret edilmeye başladı o zoruma gidiyor , birkaç ipe sapa gelmez tipler yüzünden sen ve senin gibiler anormal olmaya başladı.

yağdır küfürleri önemli değil, defter memuruyum işim başka türlü uygunsuzlukları tespit edip onunla ilgili gerekli yaptırımları uygulamak, kural varsa uyulacak, kuralı beğenmiyorsan bir kaç yazı yukarıdaki insanın yaptığı gibi organize olursun, bir sivil toplum kuruluşu haline gelip devletle muhattap olursun, kuralların değişmesi için baskı yaparsın, yasak olmaktan çıkar sıkıntı da kalmaz..
    kanuna aykırı durumu da ihbar etmek vatandaşlık görevidir ve 3.dünya ülkeleri dışında normaldir, ama toplumca kurallara uymamak alışkanlığımız olduğu için anormal geliyor şikayet edilmesi..

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sen şaka mı yapıyorsun burda sirktemiyiz biz ??? Ben yanlış mı görüyorum ?

Peki boşver modifiyeyi falanda ya o arabalar çalıntı ise ?

Ayrıca adam birşey dememişki sana ilk kinaye yapan sensin....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yağdır küfürleri önemli değil, defter memuruyum işim başka türlü uygunsuzlukları tespit edip onunla ilgili gerekli yaptırımları uygulamak, kural varsa uyulacak, kuralı beğenmiyorsan bir kaç yazı yukarıdaki insanın yaptığı gibi organize olursun, bir sivil toplum kuruluşu haline gelip devletle muhattap olursun, kuralların değişmesi için baskı yaparsın, yasak olmaktan çıkar sıkıntı da kalmaz..
    kanuna aykırı durumu da ihbar etmek vatandaşlık görevidir ve 3.dünya ülkeleri dışında normaldir, ama toplumca kurallara uymamak alışkanlığımız olduğu için anormal geliyor şikayet edilmesi..

Aracımla ilgili kurallara uymayan bir durumum söz konusu değil . EP3 Typer zamanında hks exhaust ile bir kere bile şehir içine girmedim evet yasaktı ama ben de ona göre davrandım gece 1-2-3 çevre yoluna çıktım . Ondan öncede arabam vardı şimdi de var kanuna aykırı bir durumum yok . Ne yani film mi kanuna aykırı ? Taktıgım büyük jant mı aykırı ?

Bana saçma sapan kurallarla gelmesin kimse Allah aşkına bazı şeyleri anlarız da ota boka da kural denilmez bence .

Defter memurusun ya sen de bir fikir ver madem üst kademedeki arkadaşlarına . Madem kardeşim böyle bir yasa böyle bir kural bütünü çıkartmak istiyorsunuz .
    Önce trafik polis memurlarını bilgilendireceksiniz , polis memurları araçlar hakkında bilgili olacak . Fabrika çıkışlı turbolu araçtan cuuuf sesi geliyor diye ''yaz kardeşim kanuna aykırı aksesuar'' cezası yazmayacak kimseye tamam mı ?

Ondan sonra belli bir bildiri yayınlayacak , mesela egzoz . Belli bir ses düzeyiyle beraber herkes ruhsatına işletecek . Haa işletmeyen mi var trafikten men yap .

Senin arabanda film var ulan senin kanuna aykırı bir şerefsizsin. Yaz buna cezayı yaz .. Senin araban ne kadar basık öyle sen modifiyecisin yaz buna cezayı yaz.

Bırakın bu işleri .
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)