User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
154 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Modifiye Suç Değildir İmza Kampanyası

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen şaka mı yapıyorsun burda sirktemiyiz biz ??? Ben yanlış mı görüyorum ?

Peki boşver modifiyeyi falanda ya o arabalar çalıntı ise ?

Ayrıca adam birşey dememişki sana ilk kinaye yapan sensin....

Bizim tartıştığımız modifiye konusu ile plakası olmayan araçları ihbar etmenin ne alakası var ? Sanki adam modifiyeli araba şikayet edince egosunu tatmin eder gibi yazı yazıyor .

Belki düştü kırıldı , belki tampon yeni boyandı vs.. Bir sürü sebep olabilir kardeşim , kimse kimseyi sebebini bilmeden ihbar edemez .

Bir kusur bir aykırılık varsa polis yakalar cezasını verir .

edevlet forum sitesinde miyiz , modifiyenin en canlı olduğu sitede miyiz belli değil artık .

Bu kadar mı kin duymaya başladınız arabalara ya anlamıyorum.
    imzasız..

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim tartıştığımız modifiye konusu ile plakası olmayan araçları ihbar etmenin ne alakası var ? Sanki adam modifiyeli araba şikayet edince egosunu tatmin eder gibi yazı yazıyor .

Belki düştü kırıldı , belki tampon yeni boyandı vs.. Bir sürü sebep olabilir kardeşim , kimse kimseyi sebebini bilmeden ihbar edemez .

Bir kusur bir aykırılık varsa polis yakalar cezasını verir .

edevlet forum sitesinde miyiz , modifiyenin en canlı olduğu sitede miyiz belli değil artık .
    Plaka konusunda ihbar etmek lazım buna karşı çıkma bence hacı... yani önde yoksa falan ihbar değil ama arkada harf falan kapattıysa ihbar lazım..

Yani çalıntı araç falan olabilir buradada konular açılıyor araç çalınması ile alakalı...

Ama benim aracım basık diye ya da jant falan gibi birşey yüzünden şikayet eden adamın anasını biiiiiip o ayrı mesele

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plaka konusunda ihbar etmek lazım buna karşı çıkma bence hacı... yani önde yoksa falan ihbar değil ama arkada harf falan kapattıysa ihbar lazım..

Yani çalıntı araç falan olabilir buradada konular açılıyor araç çalınması ile alakalı...

Ama benim aracım basık diye ya da jant falan gibi birşey yüzünden şikayet eden adamın anasını biiiiiip o ayrı mesele

Dayıcım daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi harf kapatmak vs.. varsa suçtur gereği yapılır .

ama böyle 2 tane modifiyeli arabayı şikayet ettim !!!!!! ooww yeeaahh maan

havasında yazıyor adam . Nedir bu yani ?

Allah yukarıda şahit geçen gün ön tamponda plaka takılı değildi ama arkada takılıydı ,zaten plakamda bagajda duruyordu birkaç gün öyle gezdim üşendik takmaya. Polis gördü ön plakayı tak dedi taktık .

Millet artık zevk almaya başladı bu ceza işinden falan .
    imzasız..

ersandeniz
    Misafir
    Aracımla ilgili kurallara uymayan bir durumum söz konusu değil . EP3 Typer zamanında hks exhaust ile bir kere bile şehir içine girmedim evet yasaktı ama ben de ona göre davrandım gece 1-2-3 çevre yoluna çıktım . Ondan öncede arabam vardı şimdi de var kanuna aykırı bir durumum yok . Ne yani film mi kanuna aykırı ? Taktıgım büyük jant mı aykırı ?

Bana saçma sapan kurallarla gelmesin kimse Allah aşkına bazı şeyleri anlarız da ota boka da kural denilmez bence .

Defter memurusun ya sen de bir fikir ver madem üst kademedeki arkadaşlarına . Madem kardeşim böyle bir yasa böyle bir kural bütünü çıkartmak istiyorsunuz .
    Önce trafik polis memurlarını bilgilendireceksiniz , polis memurları araçlar hakkında bilgili olacak . Fabrika çıkışlı turbolu araçtan cuuuf sesi geliyor diye ''yaz kardeşim kanuna aykırı aksesuar'' cezası yazmayacak kimseye tamam mı ?

Ondan sonra belli bir bildiri yayınlayacak , mesela egzoz . Belli bir ses düzeyiyle beraber herkes ruhsatına işletecek . Haa işletmeyen mi var trafikten men yap .

Senin arabanda film var ulan senin kanuna aykırı bir şerefsizsin. Yaz buna cezayı yaz .. Senin araban ne kadar basık öyle sen modifiyecisin yaz buna cezayı yaz.

Bırakın bu işleri .
    oruçlusunuz sanırım, yazdıklarımı anlayamıyorsunuz, iftardan sonra okumanızı tavsiye ediyorum...

1-şikayet ettim çünkü plakası özellikle kapatılmıştı, her modifiyeli aracı şikayet etmek istesem telefonu kapatmadan sürekli 155le görüşmem gerekirdi, modifiyeli araçların kamuoyunda imajının düzeltilmesini istiyorsanız, kötü niyetlileri şikayet edip, piyasadan silinmesini sağlayacaksınız ki hak arayacak yüzünüz olsun...
    2- kişisel aracımdaki kanuna aykırılıklar bir polis çevirmesine girdiğim takdirde ceza yememe sebep olabilir, ceza sonucunda bir daha yememek için kanuna uygun hale getirebilirim, ya da "bende para bol, zaman bol, uğraşırım, cezası neyse çekerim" derim devam ederim uygunsuzluğa, ama bu uygunsuzluğun sonucu şerefsizlik gibi bir ifade olamaz..
    3-devlet bana resmi araç vermiyor, ama vermiş olsaydı, %100 kanuna uygun olmak zorundadır, çünkü o devlettir, kanuna uygun olmayan araçları o birimin en üstüne bildirirseniz(il emniyet müdürü) gereken yapılır..
    4-içişleri bakanlığında değilim, polisle alakam sadece çok zor durumda kalırsam destek almakla kısıtlı, ancak şunu söyleyebilirim: bürokrat kafasına gore "ben bu konuyla ilgili kanun yazdım, yönetmelik yazdım" demez diyemez, oy verdiğiniz siyasi iradelere baskı yapacaksınız ki, onlar da bürokratlara gerekli emirleri versinler..
    5-herşeyin bir standardı olmak zorundadır, devlet kuralları koymak zorundadır, kurallar hatalı eksik olabilir olur da olacaktır da, önemli olan kamuoyu baskısı oluşturup düzelttirmektir, apaçileri ayıklayacaksınız ki kamuoyu sizden yana olsun..

Mrt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Setre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

Başlattığım imza kampanyasından sonra, bana olan dönüşler sayesinde ilerleme kaydettik.

Otomobil ve ticari araç parçaları ile ilgili bakanlık onaylı bir dernek ile toplantı düzenleme şansım var önümüzdeki cumartesi sabahı.

Bu sebepten işini düzgün ve namusu ile yapan, ve bu işi resmileştirmek yani bizlerin mağduriyetini kaldırmak isteyen MODİFİYE YAPAN firmalara ihtiyacım var. Bu toplantıda neler yapılması gerektiği neler yapılabileceği konuşulacak.

Bu derneğe ister üye olabilir bu firmalar ister kendileri dernek kurabilirler. Detaylar toplantıda konuşulacak.

İşini kaliteli yapıp bu taşın altına elini sokabilecek Firma tanıdığınız var ise lütfen bana ulaşsınlar.

Yıllardır modifiye yapan hiçbirfirma "MODİFİYE" yeyi yasallaştırmak için başvuru yapmadığından dolayı MEVZUAT a girmemiş modifiye...

Kısaca firmalar uğraşmadığından çilesini biz çekmekteyiz. Ama buna bir dur demenin zamanı geldi.

Kampanyaya 6000 den çok imza şimdiden toplandı ve haftaya olacak bu toplantıdan sonra tüketici iyice ilgilenmiş olucak ben herşeyi söyleyeceğim öğrenebildiğim kadarı ile.

Önümüzdeki cumartesi ye kadar kaliteli düzgün firma bulabilirseniz lütfen bana ulaştırın.
    Setre isimli üye nin yazdıgını mesaj arka planda kalmış tartışmanızı başka yerde yapın lütfen

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende doldurdum şimdi formu inşallah işe yarar

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç kişi var resmen tartışma yaratmak için konu arıyor..

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani plakasi olmasa falan belki bi mazereti olurda kasitli olarak harfleri kapamis Bir arabanin modifiyeli olmasi onu dokunulmaz kilmaz.Neyi savundugumuzu bence iyi kavrayalim birde su mubarek gunlerde usluplara biraz daha ozen gostersek cok iyi olmaz mi.insanlar oruc tutuyor herkes gergin ve patlamaya hazir
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anil bu konuda cok gerginsin gozlemledigin kadari ile. Biraz sukunetli davranmakta fayda var
    Bu arada Setre isimli arkadasin mesajini es gecmeyelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır gerginlikten ziyade haksızlığı sevmiyorum , plaka kapatılmasını savunacak değilim , önceki yazdıklarımda da belirttim.

Bu zamana kadar haksız yere polislerden çok çektiğim için herkesten biraz daha çok sinirleniyorum hepsi bu . Çok şey yaşadık anlatsam konu uzadıkça uzar

Neyse konu kirlenmesin. Ben de zaten imzamı attım.
    imzasız..

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır gerginlikten ziyade haksızlığı sevmiyorum , plaka kapatılmasını savunacak değilim , önceki yazdıklarımda da belirttim.

Bu zamana kadar haksız yere polislerden çok çektiğim için herkesten biraz daha çok sinirleniyorum hepsi bu . Çok şey yaşadık anlatsam konu uzadıkça uzar

Neyse konu kirlenmesin. Ben de zaten imzamı attım.
    Anıl Chevrolet cruze e bınen adam TypeR kullanıcısının neler çektıgını anlayamaz
    onun ıcın bos ver

15 gundur arabamın kontagını cevırmedım garajda yatıyor ceza fln yemeyelım dıye yazık ne hallere geldık

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptım ve paylaştım.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oldu cnsm

Hepiniz çok kral arabacısınız ustasınız tamam
    imzasız..

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sabah 5te bahcesehirde evimin onunden son gaz egzozlu kesiciye soka soka gecen evo sayesinde yataktan firladim..Kurunun yaninda yasta her zaman yanar ama mustahak bu insanlar yuzunden.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    beyler hayır kocaman yazmıslar adam kanunda ezelden beri böyle yeni bişeymi degilki bu.

kanuna göre aracın üstünden degistirecegin sibop kapagı yasak hala jantıma filmime yok oyuma buyuma ne,
    evet sacma kime ne, ama yasak ya bu diyardan gidilir ya deveyi güdülür baska sansımızmı var pardon bide ufak ihtimal olsada konuyu açan arkadaş gibi bişeyler yapmaya calısılır olmassada senelerdir oldugu gibi devam edilir
    1881 - 193

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    warexliler , merceksiz fara xenon takan kekoları , far ayarı olmayan kekoları , sise 30000k ampul veya direk gözü kör eden lamba takanları , Rahatsızlık verecek düzeyde egzost takanları , zifiri simsiyah cam filmi çekenleri vs. abartılı şeyler yapanları bağlayan polisi tebrik eder yoluma devam ederim.

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    H100 lerdeki ıslık egzozmudur nedir birde onlar var başa bela gece gündüz demiyor sıkıyor sokakta.

hasan genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mrt88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Setre isimli üye nin yazdıgını mesaj arka planda kalmış tartışmanızı başka yerde yapın lütfen
    Bende bu toplantıya bi terslik olmazsa tüketici olarak katılacağım .Bu toplantıdan

Gerçek anlamda yol alınacak eminim .

Sitemler, serzenişler haklısınız ancak dayanak ve nevzuat tabi kişi karakterleri sonuç

Mağduruyet lütfen desteğe devam edin Sn ALPAY LÖK ( Facebook ta MODİFİYE ETİĞİ

Altındaki sitesinde takip edin ) by ve EMRE arkadaşım a ( SETRE Nikli )

İmza kampanyasına desteklerinizi eksik etmeyin bu iş bi yola girecek yakında .
    beyaz 99 1.6 ies

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah 5te bahcesehirde evimin onunden son gaz egzozlu kesiciye soka soka gecen evo sayesinde yataktan firladim..Kurunun yaninda yasta her zaman yanar ama mustahak bu insanlar yuzunden.

valla bende maltepe sahildeyim tam geçen yaz gece uykumdan uyanıyordum "baaaaaaaaaaaaaappppp" diye dip gaz basıyorlar... Ki bebekli cocuklu aileleri düşünemiyorum... Çok çok ayıp birşey... Bizim forumdan da var elemanlar orda basan biliyorum Şikayet edicektim etmedim.... Gerçi bu yaz başlamadılar daha herlade şu kanun yüzünden... Yapmayın arkadaşlar...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)