boyle hemen herkesi aynı kefeye koymuyomusunuz fitil oluyorum
Printable View
bende böyle fotoya bakıpta, yorum yapanlara fitil oluyorum :)
canlı gözle görse boyalı olduğunu anlamazlar, fotodan şak boyalı diye hemen teşhisi koyuyorlar.
Bu aracında pedalı, direksiyonu bla bla bla.
Yapmayın abi Allah aşkına, belki o pedal üstüne bir yansıma geldi o yüzden parlıyor.
Bende 2012 doblo var 29bin km'de direksiyonda izler oluşmaya başladı.
Demekki benim aracımın fotosunu (dikkat foto !) görseler ona da diyecekler 200bin :)
bu tarz konular araç alırken daha da nelere dikkat edebilirim görüşümü geliştiriyor :D
Satıcının Adı: Ali
Soyadı: Bey
Ne kadar güvenilir buradan bile belli aslında soyismini vermek istemeyen kişiler genelde Bey vs gibi sıfatlar yazıyor soyismine. Banada burda böyle bir durum var gibi geldi :/
kanka zaten ''Ali bey'' xx bey'' ile yazan ilanlardan uzak dururum
Pedaldan KM yi nasıl anladınız lan? Püf noktayı öğretsenize
biz bu işi çözmüşüz. Kriterler güzel. Buradan topluca esra erola gidelim.
Gayet anlaşılıyor :) Bazi fotograflarda ton farkı, yansıma farkından boyalı oldugu belli oluyor. Veya aracın çizgileri bozuk/bombeli; yansıması dalgalı oluyor, buradan da macunu dayadıkları anlaşılıyor. Her ilanda kesin anlasilir diyemem ama fotograflara bakıp yorum yapılmasını yadirgamamalisiniz :)
Direksiyon parlamasına lafım yok artık kullanılan deriler iyice tirt oldugu icin cok çabuk yıpranıyor, parlıyor. Babamin connectinde 10 binde direksiyon degisti. 50 binde yine aynı oldu. Su anda 100 binde, komple soyulmuş durumda. Direksiyon artık kesin fikir vermiyor.
Ilandaki aracın debriyaj pedal lastiğinin sol tarafı bariz erimiş. Bu yıpranma 80000 kmde gerçekleşebilecek bir yıpranma degil. Bu da bir işarettir.
İstanbul'daki arabaları, forumdan Istanbul'daki insanlara mal edersek boku yediniz.
Istanbulda da var Adana'da da Kayseri'de de
Şerefsizliğin fix ikameti olmaz.
Adana'da da hayli dürüst arkadaslar var ama bu al sat işini yapan bir kesimin dürüst insanları sayı olarak bastırdıklarını düşünmüyor değilim.
Biraz ön yargı oluyor bir o kadar da haklılık payı :)
dolandırıcısı olmayan şehir olmaz. Kanı bozuk sadece bi tane değil ki hepsi çoğalarak aynı yere toplansın. Bu işlerin içine girip gece rahat uyku uyuyolar ya ona tilt oluyorum ben.
bu olay en ağır dolandırıcılık olarak nitelendirilmeli, zincirleme sorumluluğa kadar varan inceleme yapılmalı, gereken kişi sağlam ceza almalı. Ortada para var mal var ticaret var, araba olması neyi değiştirir?