Özel çekimler bekliyoruz![]()
eskiden yolda bir ferrari görsek sevinirdik böle dikkatlice bakardık sesini dinlerdik zaten anca 5 6 ayda bir görürdün porsche turbo felan görünce vay bee turboymuş derdik bassında sesi nasıl duyalım die beklerdik bunlar 4 5 yıl önceydi şimdi hergün ferrari porche turbo lamborghini hepsini görüyoruz doyum oldu normal bişimiş gibi geliyo artık
Evet süper sporların suyu çıktı artık.Burda caddede hergun lamborghini görüyorum nerdeyse.Ferrari, porsche çok normal kalıyo artık hatta porsche mercedes bmw gibi oldu.Dün Aston Martin gördüm mesela;daha önce bu araçtan gördüğümde güzel bir bayan kullanıyordu hatta.Uçmuş millet.
Benimde merak ettiğim konu..O kadar süpersport araba var ..Çoğumuzun belki hayatı boyunca kazanamayacağı paralara satın alınmış ve türkiye caddelerinde...Şöyle bi baktım forumlara fxx,aston martin,f430,porsche,amgler,slr,bently,zonda hepsinin trde çekilmiş fotoğrafları var..Bunca supersport varken neden bir skyline göremiyoruz hala trde?
Dr.Ecu
f40 eskı zeytınoglunda duruyodu saddamın oglunun arabası kacak sekılde sokulmustu sahıbı toparlattı aldı goturdu sonra nere gıttı ne zaman gıttı bılınmıyor...
ben gozumle gormustum.
Godzilla...
Lp640-Gallardo-Carrera
oturdguum apartmanın onundeki villada yatıyohepsi KRD plaka hatta Carrera time triala gelmişti gecenseneki
uzak ama idare edin
![]()
1881 - 193∞
ben pazartesi ve cumartesi günü R8 galiba alman plakalı gördüm denişik birşeydi koşuyolu mu oluyor orası telekom binasının olduğu caddenin üzerindeydi
İzmir'de de hiç hayat yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)