Abi bana kalsa kesinlikle durmam ama yan koltuktaki abi konuşmak isteyince iş bu raddeye geldi. Ve gelen ekip otosundaki memurların lakayitçe konuşmalarını görsen kafayı yerdin. Bugün kaymakamlığı arayıp yazı işlerinede şikayetimi bildirdim, ordaki yetkilide önce savunsada sonra hatanın farkına varıp gereken yapılacaktır dedi. Şimdi sırada savcılık kaldı.
Saygılarımla
geçmiş olsun, abidik gubidik cezaların bir diğer örneği
Davar, öküz derken kardeş? Benim babam 20 senedir taksici laflarınızın nereye gittiğin bilincine vararak yorum yapın. Sana saygıyı bu yaşından sonra başkası ögretmesin!!
Aynı mesaj senin içinde geçerli. Sanırım forumun kurallarını pek okuyan yok. Yöneticilerden ricam arkadaşlar mesajlarını yazarken sarf edilen sözlere biraz dikkat etsinler
Orada korna çalana ceza yazıyorlar. Kornanın sesi şekli şemali önemli değil
O kadar abarttilar ki artık gercekten ceza isi fazlasiyla var ve ustlerden uyarı geliyor sürekli ceza yazmalarini fakat tanidiklarina yazmamalarini (ustlerin tanidiklarina). Gercekten cilki cikti.
Allah belasını versin bu kendini bilmez modifiyecilerinde polislerinde çoluk çocuğundan çıksında akıllansınlar inşallah
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Evimizin tam karsisinda dugun salonu var.Gece dugun cikisi(12-1-2) hic affetmeyip o gorgusuz o kendini begenmis o mutlu gibi gorunen bencil insanlar nasıl kornalara yukleniyorlar.Defalarca yatagimdan fırladigimi bilirim.
Ne insanımız duyarlı ne polisimiz gorevini yapıyo anlamadım nasıl bi ulke nasıl bi memleket..
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)