User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: '' Korna çalarak çevreyi rahatsız etme '' Trafik Cezası

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrhn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka bir konu açmaya gerek duymadan izniniz ile bu konuda paylaşmak istedim. Dün akiam üstü 5 slarında Çorlu Kaymakamının şoförü tarafından emniyet ekiplerine anons geçilerek "trafikte tehlikeli araç kullanmaktan" dolayı 80 TL ceza yazıldı! Evet yanlış duymadınız Çorlu kaymakamının şoförü tarafından!

Olay ise şu şekilde gerçekleşti, aracımızla beraber anayoldan arayola saptık ki bu yol 2 şerite sahip ve yarım şerit boyutunda yan şeridide bulunmakta. Önümdeki araçlar sola dönüş yapmak sinyal verip tıkanmaya sebep olunca bende biraz yavaşlayarak boş olan sağ şeride doğru sapmaya karar verdim yalnız aracımın kör noktasında kalan siyah passat marka aracı farketmedim! Allah yukarda İstanbul trafiğinde günde onlarca kez yaşıyoruz böyle durumlar. Passat acı fren yaparak korna ile uyardı ve ben daha da fren yaparak zaten çıkmamış bulunduğum şeridime dahada yanaşarak yavaşladım. Elimle özür dileyere yavaşca ilerlerken kendisi aracı ile yanımıza gelip yanımdaki abinin özür dileriz demesine rağmen "sağ çek! polis" diyerek ilerde bizi durdurdu. Hemen arkadaki ekip otosuna alın bunları ceza kesilecke diyerek emir vererek yoluna devam etti. Ardında trafik ekibi elinde ceza makbuzu ile lakayıt lakayıt konuşarak ramazanın ortasında alkolmetre üfletip cezayı yazdı. Böyle bir ceza yazmaya hakkınız yok kabul etmiyorum dediğimde ,se böyle şeyler olur kardeş 1 ay süren var git itiraz et dediler!

Sizlerden de akıl almak istiyorum abilerim, arkadaşlarım. Şuan kaymakamlıa mail attım, BİMER'den de şikayetçi oldum ve savcıya gidipte şikayette bulunacağım. Başka izlemem gereken yol nedir?

Saygılarımla

keşke durmasaydın... şöförün seni durdurma gibi bir yetkisi yok... arka koltukta oturanın gücünden yararlanıp seni durdurmuş...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke durmasaydın... şöförün seni durdurma gibi bir yetkisi yok... arka koltukta oturanın gücünden yararlanıp seni durdurmuş...
    Abi bana kalsa kesinlikle durmam ama yan koltuktaki abi konuşmak isteyince iş bu raddeye geldi. Ve gelen ekip otosundaki memurların lakayitçe konuşmalarını görsen kafayı yerdin. Bugün kaymakamlığı arayıp yazı işlerinede şikayetimi bildirdim, ordaki yetkilide önce savunsada sonra hatanın farkına varıp gereken yapılacaktır dedi. Şimdi sırada savcılık kaldı.

Saygılarımla

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cidd amaclari ne bu polislerlerin ? İyice civkini cikardilar bu isin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, abidik gubidik cezaların bir diğer örneği

Mrt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acaba bişey için ödenekmi ayarlamaya çalışıyorlar ?

Yani bu memlekette bu kadar taksici dolmuşçu öküz gibi 2343245 tane korna takıp yoldakinlerin ilgisini çeksin diye davar gibi basıyorlar onlara işlem yapan yok. ama normal halka yapıştır cezayı
    Davar, öküz derken kardeş? Benim babam 20 senedir taksici laflarınızın nereye gittiğin bilincine vararak yorum yapın. Sana saygıyı bu yaşından sonra başkası ögretmesin!!

Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke bu cezayı herkese yazsalarda şu kamyoncuların mınıbusculerin ve gereksiz korna kullananların gerdek gecesi karıya abanır gibi kornaya abananların bi tarafına kaçsa
    sabahın 7 sinde baslıyorlar abanmaya
    Aynı mesaj senin içinde geçerli. Sanırım forumun kurallarını pek okuyan yok. Yöneticilerden ricam arkadaşlar mesajlarını yazarken sarf edilen sözlere biraz dikkat etsinler

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orada korna çalana ceza yazıyorlar. Kornanın sesi şekli şemali önemli değil

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda araba kullaniyoruz diye yazacaklar
    DR. OWL

srknkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu saatten şu saate kadar araba kullanılamaz diye yasak gelecek yakındır

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar abarttilar ki artık gercekten ceza isi fazlasiyla var ve ustlerden uyarı geliyor sürekli ceza yazmalarini fakat tanidiklarina yazmamalarini (ustlerin tanidiklarina). Gercekten cilki cikti.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mrt88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Davar, öküz derken kardeş? Benim babam 20 senedir taksici laflarınızın nereye gittiğin bilincine vararak yorum yapın. Sana saygıyı bu yaşından sonra başkası ögretmesin!!

Aynı mesaj senin içinde geçerli. Sanırım forumun kurallarını pek okuyan yok. Yöneticilerden ricam arkadaşlar mesajlarını yazarken sarf edilen sözlere biraz dikkat etsinler

Senin baban 20 yıllık taksici, benim babam 20 yıllık otobüsçü. Eskilerde sıkıntı yok ama ele ayağa düştü bu meslekler artık ne kadar Keko maho varsa orda tarla satıp burda bir hat alıyor kral oluyor sonra. Sonra noluyor bütün arabacılar öküz oluyor insanların gözünde.

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah belasını versin bu kendini bilmez modifiyecilerinde polislerinde çoluk çocuğundan çıksında akıllansınlar inşallah
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evimizin tam karsisinda dugun salonu var.Gece dugun cikisi(12-1-2) hic affetmeyip o gorgusuz o kendini begenmis o mutlu gibi gorunen bencil insanlar nasıl kornalara yukleniyorlar.Defalarca yatagimdan fırladigimi bilirim.
    Ne insanımız duyarlı ne polisimiz gorevini yapıyo anlamadım nasıl bi ulke nasıl bi memleket..
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)