şikayet edildi.
Sayfanı geri alabilirsin merak etme, ancak sakın bugüne kadar adminlik yaptığın cihazlardan (mobil cihazlar dahil) çerezleri silme. Çerezler giderse hesabını geri alamayabilirsin. Biraz sabretmen gerekiyor. Mutlaka geri vereceklerdir sayfayı.
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
Gmail'deki mesajlarımda şu bilgiler var
''
Merhaba Mutlu,
Birisi kısa süre önce Google Hesabınızda (vtecizm@gmail.com) oturum açmaya çalışmak için şifrenizi kullandı.
Hesabınıza erişmeye çalışan kişi bir saldırgan olabileceği için oturum açma girişimi engelledi. Lütfen oturum açma girişimiyle ilgili ayrıntıları gözden geçirin:
17 Haziran 2014 Salı 20:16:54 UTC
IP Adresi: 84.22.40.121
Bu oturum açma girişimi hakkında bilginiz yoksa, birisi hesabınıza erişmeye çalışmış olabilir. Hemen hesabınızda oturum açıp şifrenizi sıfırlamalısınız.''
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
O sayfadan(yüklediğin resim) bir şey çıkmaz ama aklıma şöyle bir şey geldi( daha çabuk ilgilenebilirler DİYE DÜŞÜNÜYORUM)
Facebook profiline giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede, aşağı doğru bakan ok işaretine tıkla daha sonra "SORUN BİLDİR" VE "BİR ŞEY ÇALIŞMIYOR" ve üst sekmeden" sayfalar" ı seç veya istediğin bi kategoriyi daha sonra gerekli bilgileri/şikayetini veya her ne yazmak istiyorsan o boşluğa yaz ve en altta görüntü ekleme butonu var oraya tıklayıp istiyorsan ekran görüntüsü de ekleyebilirsin, sonuç alamazsan ipnelerden bizim almamız gerek![]()
Bu seferki denememde sayfayı belirtip gönder dedigimde gönderdi. ''en kısa zamanda e-mail'le bilgi verilecektir'' dedi
beklemeye devammbu arada yardımcı olan Suleyman abiyede teşekkürler sonuç ne olursa olsun ilgileniyor, sağol abii
Bu nasıl site kardeşim yaa. Şikayet ediyorum, cevap veren yok. Yönetimini kaybettiginiz sayfayı belirtin diyor: Belirtiyorum. Ne bir geri cevap ne bir haber var. Nasıl bu kadar rahatça çalınıp kontrolü başkalarının eline geçiyor anlamıyorum.
Facebook hesabımı kapatıcam en kısa zamanda. Güvenlikmi ? 0. Zaten virüs illetinden gına gelmişti.
Sayfamdanda engellenmişim. İmkan olucak araştıracaksın IP adresinden evine kadar bulucaksın elemanı gidip bi güzel tekme tokat döveceksin, kolunu bacagını kopartacaksın aklı başına gelsin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)