User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: Alpa Gun - Alper Abi

mrtoncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim, bunları duymak güzel.

ben açık konuşacağım; 2007 senesinden beri bu sektördeyim. profesyonel olarakta 2010 senesinden beri yönetmenlik yapıyorum. bizim sektörde şöyle bir şey var; müşteri ne istiyorsa onu yapmak zorundasın. belki bunu burada açıklamam doğru bir şey değil ama şu an açıklama gereği duydum.

biz bu projeye başlarken, en başından beri istediğimiz; bir senaryo olmasıydı. ben açıkçası bu klibi bir boks ringinde çekmek istiyordum. şarkı biraz giderli bir şarkı ve köpekler, mafya üyeleri vs. tarzı işlerin olması gerektiğini düşünüyordum. ama müşteri bu tip bir şey istediği için, üstelemedik. biz ne isteniyorsa onu uyguladık, sonuçta bu bir ticaret.

döngüde kalıyor, evet. katılıyorum. biz az bir parada harcamadık bu işe, hatta Türkiye'de ki nadir prodüksiyonlardan birisini gerçekleştirdiğimizi inanıyorum. ama burada karar merci; %60 müşteri-%40 yönetmen. o yüzden el pençe görevini üstlenmek gerekiyor bazen

ben gurur duydum ama. çünkü bu işi ben kendim öğrendim. profesyonel insanların yanında eğitim görmedim. tırnaklarımla kazıdım ve başardığımı düşünüyorum. daha iyi işler yapmak içinde elimden gelenin en iyisini yapacağımı da bilmenizi istiyorum.

teşekkür ederim.

İşte genel olarak sorunumuz bu , bence %70yönetmen üstün %30müşteri olmalı çünkü bu işi sen biliyorsun o bilmiyor. Yoksa fikir çok güzelmiş ring falan.Yaptıgın işler her zaman senin reklamın olucak. Başarmışsın ve daha iyisini yapabileceğine inanıyorum.Tekrar tebrik ederim.
    BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |

HKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğracım elinize emeklerinize sağlık. Çekimleri bende cok begendim. Kurgusu, cekim acıları, ısık her haliyle cok basarılı. Sadece kişisel fikrim keşke daha çok manken olsaymış klipte. Erkek izleyiciyi daha fazla tutar biliyorsun ekran başında

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtoncl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte genel olarak sorunumuz bu , bence %70yönetmen üstün %30müşteri olmalı çünkü bu işi sen biliyorsun o bilmiyor. Yoksa fikir çok güzelmiş ring falan.Yaptıgın işler her zaman senin reklamın olucak. Başarmışsın ve daha iyisini yapabileceğine inanıyorum.Tekrar tebrik ederim.
    yavaş yavaş her şey. sonuçta ben 28 yaşındayım. bu sektörde daha upuzun bir yolum var ve yaptığım her cv, bu oranı arttıracak bundan eminim.

teşekkür ederim.

Alıntı HKA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğracım elinize emeklerinize sağlık. Çekimleri bende cok begendim. Kurgusu, cekim acıları, ısık her haliyle cok basarılı. Sadece kişisel fikrim keşke daha çok manken olsaymış klipte. Erkek izleyiciyi daha fazla tutar biliyorsun ekran başında
    teşekkür ederim Hakan'cım. doğru söylüyorsun. aslında çok güzel model çekimleri oldu (tangalı vs..) ama maalesef kullanamadık çünkü müşteri pek izin vermedi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)