User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Bir başka üniversite tercih konusu

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dodoo eğer ileriki zamanda da Dj'liğe devam edeceksen kesinlikle ses mühendisliği vs. oku.

https://istanbul.sae.edu/tr/course/1...io_Engineering burayı önerebilirim sana. Çok güzel eğitimi var. Belki biraz tuzlu ama sonuçta müzik sektörü.. Gideri kadar getirisi de fazla olan bi meslek
    Kaan abi ses mühendisliğinin pek bir katkısı olmuyor açıkçası

Alıntı sadettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o 3 bölüm arasında bilişim sistemlerini tercih ederdim yerinde olsaydım.Kendini geliştirmeyle önü açık bir bölüm

Alıntı berk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşündüğün bölümlere baktım, yeditepe mi düşünüyorsun ? 4 bölümde bizim fakültenin bölümleri
    Bu yazdıklarım bilişim sistemleri vs. Okan'da %100 burslu geliyor gibi gözüküyor. Hani buraya girersek ileride sıkıntı çeker miyiz diye sormaktı asıl niyetim.

Bunları çıkarınca listeye yeditepe uluslararası ticaret / uluslararası lojistik / işletme / iktisat / bilişim sistem teknolojileri sırayla yazacağım..

Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen bir meslek seçiminden ziyade zoraki bir tercih arıyor gibisin, sanki. Yapmak istedigin şeylere karar ver öyle konuşalım bence. Sonuçta meslegini bir ömür boyunca yapacaksın.
    Ben de seni bekliyordum konuya öğretmenim

Valla inan ileride bu mesleği mi yapacağım bilmiyorum, onu zaman gösterecek.

Okandaki bilişim sistem ve teknolojileri'ni bitirsem ilerde aç kalır mıyım ne dersin
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayar, CTIS, network, yazılım, işletme vs vs bir ton bölüm var şuan,ve hemen hepsi bir çok farklı alandan ders alıyorlar, çoğu öğrenci temel düzeyde çok yönlü olabiliyor bu yüzden
    Mezun olduğunda hangi ünvanla çalışacağın senin kişisel gelişimine, mutfak da ne kadar iyi olduguna ve çalıştığın şirketteki pozisyona bağlı. 2 yıllık bilgisayar teknikeri de, 4 yıllık bilgisayar mühendisliği mezunu da, ctis mezunu da aynı ünvanlarda çalışma imkanı bulabiliyor. İşin de iyi bir adam hiç bir bölümde aç kalmaz, ama kariyer planlaman için net bir şey söylemek çok zor kardeşim.

Daha 22 yaşındasın, karar almış olmak adına bir karar almak, sosyal baskılardan arınmak, yeni şeylere cesaret edememek vs gibi nedenlerle insanlar hayatları boyunca mutlu olmayacakları kararlar alabiliyorlar, o yüzden aç kalmak vs gibi kaygıların yanında kişisel hazzı da değerlendirip bir meslek analizi yap derim. Çünkü en büyük gözlemim, çok çok az insan işinin adamı aslında. Herkes bir yerden tercih kurbanı..
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan Üni Bilişim Sistemleri %100 bursu en üste attık sıralamada fakat o muhtemelen tutmayacak.

Yeditepe Üniversitesi ;

Uluslararası Ticaret
    Uluslararası Lojistik
    İktisat
    İşletme
    Yönetim Bilişim Sistemleri
    Bilişim Sistem ve Teknolojileri

bölümlerini yazacağım, Yeditepede okuyan/ mezun olan ve tavsiye verebilecek olanlar için son bir güncel atalım.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yeditepe lojistikte okuyorum bu sene son senem . Merak ettigin bisey olursa sorabilirsin , diger bolumlerde okuyan arkadaslarimda var .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yeditepe lojistikte okuyorum bu sene son senem . Merak ettigin bisey olursa sorabilirsin , diger bolumlerde okuyan arkadaslarimda var .
    Öm attım.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan Üni Bilişim Sistemleri %100 bursu en üste attık sıralamada fakat o muhtemelen tutmayacak.

Yeditepe Üniversitesi ;

Uluslararası Ticaret
    Uluslararası Lojistik
    İktisat
    İşletme
    Yönetim Bilişim Sistemleri
    Bilişim Sistem ve Teknolojileri

bölümlerini yazacağım, Yeditepede okuyan/ mezun olan ve tavsiye verebilecek olanlar için son bir güncel atalım.
    Ben yeditepe yönetim bilişimdeyim. Ama su an hazirlik belasindan kurtulamadim dışardan kursa gidiyorum eylüldeki prof sınavına giricem. yeditepe her yönüyle güzel bir okull. Zaten bende yazmadan önce forumdan bi kaç kişiyle görüşmüştüm sağolsunlar yardimci olmuslardi.

Isıktada bizim gibi eğitim %100 ingilizceydi galiba o yüzden hazirlikla ilgili sıkıntı olucağını zannetmiyorum senin için fakat Prof sınavini geçemezsen her türlü hazırlık okuyacaksin yarim dönem bile olsa o yüzden bunu göz onunde bulundur. Bana şimdi tercih hakkı verseler yeditepeyi tercih etmezdim çünkü eğitim olarak disiplinli bir okul gezeyim tozayim finale 2 3 kala çalışayım diyorsan yeditepe yazma başka sormak istedigin bişey varsa ö.m atabılırsın. Hayırlı olsun simdiden
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)