merhabalar aranızda izmir asmaçatı macfit e üye olan varmı bende üye olmayı düşünüyorum nasıl kaliteli bir salonmu?
merhabalar aranızda izmir asmaçatı macfit e üye olan varmı bende üye olmayı düşünüyorum nasıl kaliteli bir salonmu?
Ben 6 ay kız arkadaşım ise kurulduğundan beri gidiyor. İzmir'de bence alternatifi yok (sports international dışında tabi ki) . Aksam saat 7 den sonra biraz kalabalık olabiliyor ama yaz geldi gelen üye sayısı baya azaldı. Aletler devamlı bakımlı. Genelde bir aletten kalkınca bir temizlik göevlisi gelip temizliğini yapıyor. Dersler çok keyifli , ders programını alıp önceden isim yazdırmak gerekiyor. Kısacası ödediğiniz ücretten fazlasını alıyorsunuz bence.
tavsiye ederim gerçekten güzel. ama akşam üzeri iş çıkış saatlerinden sonra yani saat 7 gibi efsane kalabalık olur aletin başında sıra beklersin. onun dışında çok iyi![]()
FN2-R
Salon güzel fakat kapasiteden fazla kayıt var. Benim için problem değil derseniz fyatlarıda uygun
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
asmacatı mac ; salon mükkemmel derecede modern ve keyifli , spor yapmaya özeniyor insan fakat ;
- eğitmenler çok ilgisiz çoğu piyasa peşinde
- kapasitesinden fazla üyesi var , akşam saatleri inanılmaz kalabalık oluyor , foursquare ' de 130 kişi c/i yaptıysa düşün sen artık reelde kaç kişi içeridedir.
İlkay Akçakoca-İZMİR
35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )
Kesinlikle tavsiye ederim bence izmirde üstüne spor salonu yok aktiviteleri olsun spor aletleri olsun fazlasıyla iyi ve temiz.Çok spor salonuna gittim üye olmasamda gidip çalışmışımdır fakat geneli pislik içinde spor yapıyorsun ellerini yıkıyorsun kir akıyor Mac o yönden çok iyi, içerdeki atmosferiyle insanı spor yapmaya zorluyorHocalara gelince profesyonel olarak spor yapmıyorsanız zaten hocaların bilgisi yetiyor benim kız kardeşimide üye yapmıştım o çok memnundu programdan ve işede yarıyordu ben kendi programımı uyguluyordum giden çok arkadaşımda memnun.. Tek dezavantajı var kalabalık olması oda saatini denk getirirseniz rahat spor yaparsınız. Fiyat olarak zaten fazlasıyla uygun bence. Şuan İstanbulda Novada Mac'e üyeliğimi aldırdım izmirdekinin önünden geçemez hiç gidesim gelmiyor..
tsk ederim verdiginiz bilgiler için bayramdan önce gidip görüşüyüm deneme üyeligi filan yapabilirsem bakayım bi olmazsa üye olcaz bakalım üye oldugum zaman mesajlaşalım tecturkey ailesi olarak görüşürüz salonda tsk ederım
Mert hocam diliyorsan bir gün anlaşır beraber gideriz. Benim ve kız arkadasımın 3er kere misafir götürme hakkımız var. Madem hakkımız var kullanalım . En son yıllık 1080 Tl'ydi fiyat. Aylık üyelik yok sanırım açıldığından beri yıllık çalışıyorlar.
Not: Gideceksek Suby ile gazlarız ama![]()
fıyat ıyımıs valla ıs cıkısı bıraz koyar gıbı ama arabayla gıdıp gelmek lazım![]()
doğuştan araba manyağı
bende hatayda oturuyom oda guzel fıkırhataya kadar gelene kadar dolmazsa ıyı
taksıt yapıyorlarmı
evımın dıbınde 5 dk mesafede sporsalonu var ama ılgı 0 yanı ozel ısteklerım var karsılarlarmı acaba
![]()
doğuştan araba manyağı
Hatay servisi var. Saatlerin fotoğrafını çektim byük rahatlık oluyor. Bildiğim kadarıyla kredi kartına vade farksız taksit yapıyorlar. Daha geçen ay kız arkadaşım üyeliğini yeniledi oradan biliyorum .
Şunu diyeceğim sokak arası salonlarla uzaktan yakında alakası yok insan keyif alıyor spor yaparken
Emre senin için de geçerli aynı teklif. Denemek isteyen olursa söylesin
denerım ben sıkıntı yok hatta haftayada deneyebılırımmıgrosun servısıylemı gıdıp gelmek daha ıyı
![]()
doğuştan araba manyağı
Servis on numara zaten illa ki su falan bir şeyler alıyorsun girerken elinde fişin oluyor rahat rahat biniyorsun spor sonrasında araba kullanmak zorunda kalmıyorsun .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)