User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
150 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: İsrail konsolosluğu önünde.

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan olaya bak ya....

Adamlar daha Israil konsoloslugu nerede bilmeden protesto yapiyor...

Sizin gibi akilsiz adamlar yuzunden Filistin DUM DUZ olacak....

Hepinizin gotunde en kral telefonlar, 3G internet var, bir kiside "Israil Konsoloslugu Nerede" yazip aramiyor....

Israil konsoloslugu Yapi Kredi Plaza C Blok'ta

Adres: Levent Mahallesi Cömert Sokak, Yapı Kredi Plaza C Blok Kat:7
    Levent/ İstanbul

LINK

Siz;

Yapi Kredi Plaze A Blok onundesiniz kardesim...

Bu eylemin yapildigi A block, kirdiginiz Akdeniz Heykeli ve Filistin bayragi cektiginiz bayrak direginin Israil konsolugunun HIC BIR ALAKASI yok...

Okumayin...

Dusunmeyin...

Arastirmayin....

Sorgulamayin...

Gaza gelin, gaza gelin, okadar gaza gelin ki, gaziniz konoslusga gelene kadar yetsin, bir sey yapmayin anca cam kirin....

Sonra gelip burada beddua edip, masturbasyon yapin...

Ne isiniz var konsoloslukta ? Vize mi alacaksiniz ?

Hukum acik, konsoluga gidin demiyor, Filistin okadar uzakta degil....

Islam kolayliklar dini ya, Filistine gidemeyen Konsologluga gitsin...

Muslumanim der calar cirparsin, cihad vakti geldimi konsolosluga gidersin...

Sonra cocuklar cocuklar diye aglarsin....

Ya birak cocuklarin ve bu davanin pesini bu adamlari tahliye etsinler ve cocuklar olmesin yada bir *** yapin, bir *** yaptiginiz yok, havanizdan bedduanizdan gecilmiyor...

Oyalamayin oglum insanlari, yapacaksaniz yapin, yapmayacaksaniz birakin insanlarin pesini, sirf sizin inadiniz yuzunden insanlar öluyor, sonra cocuklar cocuklar diye aglamayin, keza bu cocuklarin kani sizinde elinizde....

Oyalamayin insanlari....

Birsey yapacaksaniz yapin....

Yapmayacaksaniz;

Öldurmeyin insanlari....

ersandeniz
    Misafir
    drahte süpersin
    Bir de şunu anlamıyorum, konsolosluğa gidince ne oluyor? adamlar "eyvah türkler konsolosluğu sardı" diye vaz mı geçecek, gidin devlet büyüklerine sorun "hani kızıyorsun ya İsrail'e, şu anda devletimiz İsraille ne yapmaktan vazgeçti? İsraile yaptırım olarak ne yapıyoruz" diye.. gider yine oyunuzu verirsiniz, kefen giyip karşılarsınız..
    Hepsi tribünlere oynuyor, konsolosluğa gidenlerin de maça giden taraftardan farkı yok..

Dctrlprn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahım yar ve yardımcıları olsun. Allah mazlumların, öksüz ve yetim kalanların, şehit düşen tüyü bitmemiş bebelerin yanında olsun.

BORKED

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    drahte süpersin
    Bir de şunu anlamıyorum, konsolosluğa gidince ne oluyor? adamlar "eyvah türkler konsolosluğu sardı" diye vaz mı geçecek, gidin devlet büyüklerine sorun "hani kızıyorsun ya İsrail'e, şu anda devletimiz İsraille ne yapmaktan vazgeçti? İsraile yaptırım olarak ne yapıyoruz" diye.. gider yine oyunuzu verirsiniz, kefen giyip karşılarsınız..
    Hepsi tribünlere oynuyor, konsolosluğa gidenlerin de maça giden taraftardan farkı yok..
    Halk tepkisini koyunca iktidar sessiz kalamaz ve ülkesine gönderir konsolosu daha sonra ipler iyice gerilir ambargo tarzı şeyler uygulanır. Tabi bizde o gt yok venezuela kadar olamadık. Bu diğer ülkelere örnek olur ve masum insanların ölümü durdurulabilir.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halk tepkisini koyunca iktidar sessiz kalamaz ve ülkesine gönderir konsolosu daha sonra ipler iyice gerilir ambargo tarzı şeyler uygulanır.
    eğer halk umurlarında olsaydı gezi olaylarında birşeyler değişirdi.. toplumsal gaz alma operasyonları bunlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gezi olayının ilk bir haftası ve sonrası diye ikiye ayrılır. İlk haftası gerçekten doğaya ve çevreye önem veren insanların savaşıydı ve gezi parkı yıkılmadı geri adım attırdı. Yani birşeyler değişti.
    Ayrıca kendi içine değilde daha çok başka ülkelerinin iç işlerine karışmayı sevdiklerinden umarım birşeyler yaparlar.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halk tepkisini koyunca iktidar sessiz kalamaz ve ülkesine gönderir konsolosu daha sonra ipler iyice gerilir ambargo tarzı şeyler uygulanır. Tabi bizde o gt yok venezuela kadar olamadık. Bu diğer ülkelere örnek olur ve masum insanların ölümü durdurulabilir.
    İsraile olan ambargoyu kaldiranlar mi bu dediklerini yapacak ? Hayal dunyasinda yaşamaya devam.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten bizde o gt yok dedim, konsolosun gönderilmesinden sonra olabilecekleri yazdım ama hayal işte yapmıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en son gelen din islam ama cehaletin en yoğun olduğu ülkelerde müslüman ülkeler. Neden? Ülkeyi dinle yönetmeye çalıştıkları için. Aynı topraklarda filistin ne zaman kuruldu israiloğulları ne zaman geldi. Filistindeki halk ne durumda israiller ne durumda. Sen bi *** yapma bütün geçmişin boyunca din vasıtasıyla halkını süründür ondan sonra birileri aynı topraklara savaştan kaçarak yerleşsin sende para alarak kabul et. O parayı da ye hiç gelişme. O yerleşen Musevilere de bunlar yahudi diye kaçırmak için saldır ondan sonra tepene bindiği zamanda ölen çocukların resimlerini paylaş. Ulan kimsede sesini çıkarmıyor Hamasta ortada fol yumurta yokken 3 tane musevi genci parçalayarak öldürdü. Onlar insan değil miydi. Mike tyson denen herife egemen bağış saldırırsa sonucu ne olusa aynısı oluo şu anda. Filistin halkını Hamas öldürüyor. İsrailliler değil. Saldırdıktan sonra halkın arasına karışmaya çalıştıklarını için.
    IN BOOST WE TRUST

Ogulcan.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gaza gelin, gaza gelin, okadar gaza gelin ki, gaziniz konoslusga gelene kadar yetsin, bir sey yapmayin anca cam kirin....

Sonra gelip burada beddua edip, masturbasyon yapin...

Ne isiniz var konsoloslukta ? Vize mi alacaksiniz ?

Hukum acik, konsoluga gidin demiyor, Filistin okadar uzakta degil....

Islam kolayliklar dini ya, Filistine gidemeyen Konsologluga gitsin...

Muslumanim der calar cirparsin, cihad vakti geldimi konsolosluga gidersin...

Sonra cocuklar cocuklar diye aglarsin....
    .
    Alfa Romeo 159 Booster

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper Abi hamas suçlu fakat israilinde bu kadar acımasız olmaması gerekiyor. Bazı şeyler yenilir yutulur cinsten değil, filistin halkı BM nin okuluna sığınıyor ve İsrail oraya bomba yağdırıyor tamam içinde hamastan olanlar karışıyor fakat bu sorun savaşla çözülecek gibi değil. Müslüman ülkeler cahil olduğu kadarda cesaretli böyle giderse ya filistinin ya israilin silinmesi lazım ordan.

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en son gelen din islam ama cehaletin en yoğun olduğu ülkelerde müslüman ülkeler. Neden? Ülkeyi dinle yönetmeye çalıştıkları için. Aynı topraklarda filistin ne zaman kuruldu israiloğulları ne zaman geldi. Filistindeki halk ne durumda israiller ne durumda. Sen bi *** yapma bütün geçmişin boyunca din vasıtasıyla halkını süründür ondan sonra birileri aynı topraklara savaştan kaçarak yerleşsin sende para alarak kabul et. O parayı da ye hiç gelişme. O yerleşen Musevilere de bunlar yahudi diye kaçırmak için saldır ondan sonra tepene bindiği zamanda ölen çocukların resimlerini paylaş. Ulan kimsede sesini çıkarmıyor Hamasta ortada fol yumurta yokken 3 tane musevi genci parçalayarak öldürdü. Onlar insan değil miydi. Mike tyson denen herife egemen bağış saldırırsa sonucu ne olusa aynısı oluo şu anda. Filistin halkını Hamas öldürüyor. İsrailliler değil. Saldırdıktan sonra halkın arasına karışmaya çalıştıklarını için.
    alper yazdıklarının hepsine imzamı atarım ama o öldürülen 3 genç konusunda katılmıyorum. o gençleri hamas ben öldürdüm diye açıklama yapmadı. bence onları mossad öldürdü, sırf saldırıya bahane bulmak için. aynı 11 eylülde yapıldığı gibi
    bu arada hamas da suçlu. onlar da sütten çıkmış ak kaşık değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konsolosu sınır dışı edemezsin. Sadece irtibarı kesersin ülkede o nedenle konsolosu geri çeker. Hangi konsolosluğa girersen o ülkenin topraklarına giriyorsun sayılır.Havalimanına giren uçağa hop diye ayak basamazsın aynı şekilde gemiyede adam çıkaramazsın. O bayrak orada asılı olduğu sürece orası ülkenin toprağıdır. Suriye hükümeti neden türk konsolosluğuna dokunmuyor tayyibe bu kadar tersoyken. Konsoloslukta hala çalışanlar var. Sadece suriye irtibatı kesti. O kadar.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük bir içtenlikle katılıyorum.
    En basitinden bir hükümetin (Hamas) askeri gücünün yeri sivillerin oturduğu binaların altı olmamalı. Resmen gel bana ulaşmak için benim sivil vatandaşımı öldür diyor.

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugüne dek Filistin için İsrail'e karşı direniş gösterebilen, İsrail'in tehdit olarak gördüğü, Filistindeki direniş cephelerini destekleyen tek ülke Suriye idi, başka hiç bir ülkenin İsrail'e söz söylemeye cesareti yoktu. Bunun üzerine başbakanımızın da büyük desteğiyle 3 yıldır Suriye'ye Suriye ile alakası olmayan yüz binlerce terörist sokuldu ve Suriye halkı katledildi, Suriye devleti zayıflatıldı. Bunların sonucunda şimdi İsrail istediği gibi at oynatıyor Ortadoğu'da.

Hiç bir Allah'ın kulu İsrail'e tek laf edemez, birileri ancak "one minute" der, ertesi gün İsrail'le iş birliği yapmaya devam eder.

Kim kimi kandırıyor arkadaş? erkekçe çıkıp 3 yıldır Suriye hakkında yaptırdığım bütün haberler yalandı, medya sizi kandırdı, ben İsrail'in önündeki tehditleri kaldırmak için "Suriye'ye demokrasi" bahanesiyle ABD ve İsrail ile işbirliği yaptım, sizi de 3 yıldır çok da güzel kandırdım derse belki mertliğinden dolayı gelecek seçim oy veririm kendisine.

Üzerinde ağır ambargolar olan Filistin'in can damarı olan Gazze tünellerini suyla dolduran ABD ve İsrail maşası Mursi'ye kardeşim deyip Rabia diye ağlayanlar gelmiş bana Filistinci olmuş.

Drahte çok doğru söylüyor, bunlar bu kafayla devam ettikçe filistin DÜMDÜZ olur, nice bebeler ölür.
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper Abi hamas suçlu fakat israilinde bu kadar acımasız olmaması gerekiyor. Bazı şeyler yenilir yutulur cinsten değil, filistin halkı BM nin okuluna sığınıyor ve İsrail oraya bomba yağdırıyor tamam içinde hamastan olanlar karışıyor fakat bu sorun savaşla çözülecek gibi değil. Müslüman ülkeler cahil olduğu kadarda cesaretli böyle giderse ya filistinin ya israilin silinmesi lazım ordan.
    Serkan bu konuda tam olarak katılmıyorum sana. Biz PKK konusunda aynı acımasızlıkta olabilsek 10 sene önce 20 sene önce biterdi.. Bir bölgede faaliyet gösteren örgüt varsa oraya ölüm yağdırırsın , halka da uyarı yaparsın orayı terk edin yada siz de örgüte karşı mücadele edin. Ölecez diye korkmayın zaten öleceksiniz biz saldırınca dersin. O örgüt biter..

Acıyan , acınacak hale düşer.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pkk yada hamas vurmayla bitecek örgütler olsaydı 2 güne bitirirlerdi. Binlerce insan evinden toprağından zorla göç ettirildi ama değişen birşey olmadı hatta dahada kötü oldu. Ayrıca sivil bir halk silahlı ve istihbaratı olan bir örgüte karşı nasıl karşı çıkabilir içleri evlat acısı doluyken kime kinlenir?

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu yanlış bina önü protesto işi doğrumu gerçekten?

Doğruysa zaten var ya "bilmem ne parkına dinozor getirelimmi" sorusuna verilen cevaplar daha bir anlam kazanıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper yazdıklarının hepsine imzamı atarım ama o öldürülen 3 genç konusunda katılmıyorum. o gençleri hamas ben öldürdüm diye açıklama yapmadı. bence onları mossad öldürdü, sırf saldırıya bahane bulmak için. aynı 11 eylülde yapıldığı gibi
    bu arada hamas da suçlu. onlar da sütten çıkmış ak kaşık değil.
    ya bırak allasen çocukların yanında en son hamas üyesi hatun görülmüş. İsimleri dahi var hatunların. Çocukları kafalayıp öldürmüşler. Yaw bırakın film senaryolarını. İsrail girmek istese girer daha önce sebepsiz girmedi mi. Saldırmadı mı. Yaw ateşkes ilan edilmiş Mısırın isteği ile. Hamas hoop 2 saat sonra gene roket yollamış israile. Yaw ben diorum gene iyi kendine hakim oluo israil. Ben olsam bana bu kadar sıkıntı yaratan problemi kökünden temizlerim. Tansu Çillerin yaptığı gibi. PKK diye bi sorun kalmamıştı kafasını kaldıranı indiriodu. Filistin i işgal ederim halka da söylerim artık benim halkımsınız aranızdaki pislikleri çıkarın temizleyelim beraberce kardeş kardeş yaşayalım yoksa sizinde canınız yanar diye. Nooldu hoop diyarbakır vs daki pkklıların hepsi ırak a kaçtı halk baskısı yüzünden. Sen evine sığınan katil akrabanı saklar mısın yoksa ailene zarar gelmemesi için kapı dışarı mı edersin. Aynı şey.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)