User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
150 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: İsrail konsolosluğu önünde.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bırak allasen çocukların yanında en son hamas üyesi hatun görülmüş. İsimleri dahi var hatunların. Çocukları kafalayıp öldürmüşler. Yaw bırakın film senaryolarını. İsrail girmek istese girer daha önce sebepsiz girmedi mi. Saldırmadı mı. Yaw ateşkes ilan edilmiş Mısırın isteği ile. Hamas hoop 2 saat sonra gene roket yollamış israile. Yaw ben diorum gene iyi kendine hakim oluo israil. Ben olsam bana bu kadar sıkıntı yaratan problemi kökünden temizlerim. Tansu Çillerin yaptığı gibi. PKK diye bi sorun kalmamıştı kafasını kaldıranı indiriodu. Filistin i işgal ederim halka da söylerim artık benim halkımsınız aranızdaki pislikleri çıkarın temizleyelim beraberce kardeş kardeş yaşayalım yoksa sizinde canınız yanar diye. Nooldu hoop diyarbakır vs daki pkklıların hepsi ırak a kaçtı halk baskısı yüzünden. Sen evine sığınan katil akrabanı saklar mısın yoksa ailene zarar gelmemesi için kapı dışarı mı edersin. Aynı şey.
    1881 - 193

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir tek çocuğun kadının ve erkeğin, hiç bir masumun veya masum olmayanın canı yanmasın istiyorum..

Çoğu kez bu kirli savaşlar bitsin dedim ne yani askerimizi şehit eden pkk lı yaptığı yanına kar mı kalsın dediler. Ben hiç bir anne ağlasın istemiyorum. hiç düşündünüz mü gece uykusuna dalmış annenin kapısına oğlunun cenazesinin geldiğini bi kere düşünün.

artık asma kesme bitsin istiyorum. kimse ölümü hak etmez. HİÇ KİMSE .

Yukarda yazılanlarada sonuna kadar katılıyorum cidden neden konsolosluk ? O adamlar mı çıkardı savaşı farzetki orda öldürdük onları elimize ne geçecek savaşın önünü kesmek istersen daha iyi birşeyler mi yaptık ??

Geleyim din konusuna, bunu müslümanlıkla sınırlandırmak yanlış olur. Tüm dinler için konuşuyorum cehaletin ve göz boyamanın merkezi oldular.. Yazık.. Allah'a gönülden bağlı Hz. Muhammed gönülden anlamış hiçbir insan insan öldürmez. ister anlayın. ister bildiklerinizi okumaya devam edin.

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    musuldaki 49 türk içinde
    ......................................
    sabirlar diliyorum
    orada katledilen türkmen ve ıraqlılar içinde. bu güzel kardeşlerimizi mersine de bekleriz. oradan kalkan gemiler de jet yakıtlarının tanışanmasına sebeb olanlarla birlikte engellenmesini. erdoğanların şakır şakır iraile iş yapan gemilerini de.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    ya bırak allasen çocukların yanında en son hamas üyesi hatun görülmüş. İsimleri dahi var hatunların. Çocukları kafalayıp öldürmüşler. Yaw bırakın film senaryolarını. İsrail girmek istese girer daha önce sebepsiz girmedi mi. Saldırmadı mı. Yaw ateşkes ilan edilmiş Mısırın isteği ile. Hamas hoop 2 saat sonra gene roket yollamış israile. Yaw ben diorum gene iyi kendine hakim oluo israil. Ben olsam bana bu kadar sıkıntı yaratan problemi kökünden temizlerim. Tansu Çillerin yaptığı gibi. PKK diye bi sorun kalmamıştı kafasını kaldıranı indiriodu. Filistin i işgal ederim halka da söylerim artık benim halkımsınız aranızdaki pislikleri çıkarın temizleyelim beraberce kardeş kardeş yaşayalım yoksa sizinde canınız yanar diye. Nooldu hoop diyarbakır vs daki pkklıların hepsi ırak a kaçtı halk baskısı yüzünden. Sen evine sığınan katil akrabanı saklar mısın yoksa ailene zarar gelmemesi için kapı dışarı mı edersin. Aynı şey.
    Güzel yazmışsın abi.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tek çocuğun kadının ve erkeğin, hiç bir masumun veya masum olmayanın canı yanmasın istiyorum..

Çoğu kez bu kirli savaşlar bitsin dedim ne yani askerimizi şehit eden pkk lı yaptığı yanına kar mı kalsın dediler. Ben hiç bir anne ağlasın istemiyorum. hiç düşündünüz mü gece uykusuna dalmış annenin kapısına oğlunun cenazesinin geldiğini bi kere düşünün.

artık asma kesme bitsin istiyorum. kimse ölümü hak etmez. HİÇ KİMSE .

Yukarda yazılanlarada sonuna kadar katılıyorum cidden neden konsolosluk ? O adamlar mı çıkardı savaşı farzetki orda öldürdük onları elimize ne geçecek savaşın önünü kesmek istersen daha iyi birşeyler mi yaptık ??

Geleyim din konusuna, bunu müslümanlıkla sınırlandırmak yanlış olur. Tüm dinler için konuşuyorum cehaletin ve göz boyamanın merkezi oldular.. Yazık.. Allah'a gönülden bağlı Hz. Muhammed gönülden anlamış hiçbir insan insan öldürmez. ister anlayın. ister bildiklerinizi okumaya devam edin.
    Hay ağzın bal yesin ne güzel söylemişsin... Din konusunda da artık herkes birşeyler yapıp din yapısının arkasına saklanıyor. Her suç, her hata bununla gizleniyor. Onlar farketmeden arkasına saklandıkları din'e karşı da bi antipati oluşturuyor.

İşin aslı: Dinle bağdaştırmaya gerek yok nerede insan hakları? Nerede modernlik? Nerede yaşam hakkı?
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi iyi güzel söylüyorsunda hamas dediğin kim ? yada saddam kimdi usame bin laden kimdi ?
    İsrail soykırım yapmaya hazırlanıyor şu anda tüm dünya ayağa kalksada bunu engelleyemez ama insanların inançlarını sömürerek iktidarda olan muhterem devlet büyüklerimiz hiç değilse göstermelik bi atar gider olayına girseydi bizde belki kendimizi kandırırdık ve ne yazikki şu da ortaya çıktı bizim halkımızda insanlığını kaybetmeye başlamış artık. siyasi sebeplerden dolayı bazısı mısıra , bazısı gezi parkında ölene yaralanana , bazıları çindeki suriyedeki ıraktaki türklere bazı kesimde filistindeki müslümanlara üzülmüyor tepkisiz kalıyor.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abd geldi senin ülkene girdi kardeş kardeş yaşayalım dedi kabul edermisin?

hamasın israil için çalışmadığını nerden biliyorsun?

adeletmi bu? adamlar kendilerini çıplak elleriyle savunuyorlar füzelere karşı.
    2.0T FSI

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek üzüntüm orada sebepsiz yere ölen masum çocuklara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abd geldi senin ülkene girdi kardeş kardeş yaşayalım dedi kabul edermisin?

hamasın israil için çalışmadığını nerden biliyorsun?

adeletmi bu? adamlar kendilerini çıplak elleriyle savunuyorlar füzelere karşı.
    çıplak elle mi savunuyolar. Hahaha füzeleri de zaten sapanla atıolar israile. İnanç komik olma.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soyları kurur inşallah pisliklerin lanetli millet

RACE WERKS

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıplak elle mi savunuyolar. Hahaha füzeleri de zaten sapanla atıolar israile. İnanç komik olma.
    ne füzesi ya? adamların neyi var? hamasın bi füzesi israilin bi taşına geldi diye bu olaylar oluyor. hamasa füzeyi veren kim? yine israil. amaç belli; hamas israili güya vuracak bunuda bahane edip filistine giricekler.

hiçmi resimleri görmüyosun ya?

iftar saatinde kafası parçalanmış yaşlı kadın

ölen çocuklar, parçalanmış vücutlar. görmüyomusun bunları?
    2.0T FSI

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    israili haklı bulanları gerçekten komik buluyorum.

Allahın kitabında bile bu şerefsizlerin laneti pisliği yazarken hemde.

Hamas acaba başka bir yerden mi çıkma ? Siz bu adamların minareyi çalarken kılıfını uydurmadığını hiç gördünüz mü ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne füzesi ya? adamların neyi var? hamasın bi füzesi israilin bi taşına geldi diye bu olaylar oluyor. hamasa füzeyi veren kim? yine israil. amaç belli; hamas israili güya vuracak bunuda bahane edip filistine giricekler.

hiçmi resimleri görmüyosun ya?

iftar saatinde kafası parçalanmış yaşlı kadın

ölen çocuklar, parçalanmış vücutlar. görmüyomusun bunları?
    yaw arkadaş kafayı mı yedin iftar vakti miftar vakti ne fark eder. Ben israilin yaptığı meşrudur demiyorum. Ama israil gibi ülkenin vatandaşına saldırıp öldürürsen adamda sana bunu yapar. Evet hamasta silah yok o yüzden tankları geri çekti israil askeri de köprüyü geçerken düştü öldü. Tek taraflı bakmayın olaya diyorum. Sen bana saldırırsan sonucu ne olursa savaşta da aynısı oluyor. Bu demek değilki israil doğru yapıo.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw hep kıyılan müslümanlar diosunuzda kıyanlarda müslümanlar.
    IN BOOST WE TRUST

MaNiSaLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyonizmin amk !!!
    Bunların altında Siyonazist akıl var ve bu akıl INGILIZ AKLININ VE ABD DERİN AKLININ ortaya çıkma durumudur !!!
    Herşey ONLARIN TALMUD KİTABI nda yazanlara çıkıyor ...
    Bknz.Google'dan TALMUD ILK EMIRLERI !!!
    Ozaman herseyi daha iyi çözümler siniz arkadaşlar!!!
    Lanetli kavim bunlar ...

Size insan değilsiniz diyen TALMUD HAKLI ÇIKAR bunlara vicdan gösterirseniz
    Bunlar TALMUD emrine göre hareket ederler ve BiZE GOYiM derler kabul ederseniz ???
    Hepinize saygılar ...
    . .. ...

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başçalan israile tavır düşünmüş, "Ben görevde olduğum müddetçe İsrail'le olumlu bir şey düşünmem mümkün değil."

her şey düşüncede, sözde. tek derdi İslam dünyası, tek derdi cuma namazında çıktığı görülsün diye açıklama yapmak, bla bla bla..

sen konsolosluk önünde fiilen eylem yapsan ne olur? adam düşünüyor, düşünceyi harekete geçirmeye ne gerek var?
    Fiat's Are Faster Than You Think!

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hamas israili çok kışkırtıyor gibime geliyor. Dünya bu yğzden sesini çıkarmıyor. Birleşmiş milletler bile ateşkesden sonra attığı füzeler için haması suçlu ilan etmedimi.

Kusıra bakmayın ama israilin hamasa yaptığını biz pkk ya yapamadık. Bir de israil neden hamasa saldırıyor? 3 genci fikistinliler tarafından öldürüldüğü için.

İsrail 3 genci için filistini yerle bir ediyor biz ölen o kadar mehmetçik için cudiyi bile yerle bir edemedik.

Hani diyorsunuz ya israil korkak diye ah diyorum şu israildeki cesaretin %10 u bizde olsaydı kim bilir neler olurdu.

Hamas hangi teknolojisine güveniyorda füze atıyor? O füzeler topraga inmeden habada israil tarafından imha ediliyor. Bu kışkırtmaktır. Zamanında sattılar vatan topraklarını başlarına ne geliyor şuan.

Bizde satıyoruz bolca vatan toprağı. Kanla kazandıklarımızı parayla satarsak sonumuz hamas olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş tarih okusanız neyin ne olduğunu anlayacaksınız.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)