User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
150 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: İsrail konsolosluğu önünde.

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw arkadaş kafayı mı yedin iftar vakti miftar vakti ne fark eder. Ben israilin yaptığı meşrudur demiyorum. Ama israil gibi ülkenin vatandaşına saldırıp öldürürsen adamda sana bunu yapar. Evet hamasta silah yok o yüzden tankları geri çekti israil askeri de köprüyü geçerken düştü öldü. Tek taraflı bakmayın olaya diyorum. Sen bana saldırırsan sonucu ne olursa savaşta da aynısı oluyor. Bu demek değilki israil doğru yapıo.
    israil gibi ülke dediğin ne? güç manyağı olmuş, paranın kölesi olmuş, kendi topraklarına sığmadığı için ülke çapını genişletmeye çalışan terörist bir ülke.

adamların derdi kafalarına düşen misket kadar füze değil filistini kendi topraklarına katmak. daha yenin arkasından hangi ideolijiyi savunuyorsun?

ortada saldıran tek taraf var, hamasta israilin tarafında, israilin sözde haklı sebebi oluyorlar.
    2.0T FSI

Ogulcan.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bizim halkı çözemiyorum Arapların , osmanlıdan cumhuriyet tarihine kadar bize yaptıkları ihanetler , Filistinin şerefsiz Pkk kamplarını beslemesi ne çabuk unutuluyor he bu demek değilki İsraili haklı buluyorum asla şerefsizlerin yaptığı zalimlik gel gelelim İşid telafere girerken TÜRKMEN ler evlerinden sürülüp katledilirken ben niye bu tepkiyi göremiyorum niye sezemiyorum bu milletten yazık !

Karabağda Türkler katledilirken adeviye meydanın da gösteri yapan arap göreniniz varmı , kerkükde Türkmen katliamı yapılırken sokaklara dökülen filistinli gören varmı , Doğu Türkistanda Türklere en büyük vahşet uygulanırken müslüman kardeşlerden tek bir cümle duyan varmı , KKTC yi tanıyan arap ülkelerini bana biriniz gösterebilirmi ? Söz konusu TÜRK olunca müslüman kardeşliği yalan oluyor nedense
    Alfa Romeo 159 Booster

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malatyadaki füze radar sistemi neye yarıyor ? şu an kimin için çalışıyor bilen varmı ?
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hamas israili çok kışkırtıyor gibime geliyor. Dünya bu yğzden sesini çıkarmıyor. Birleşmiş milletler bile ateşkesden sonra attığı füzeler için haması suçlu ilan etmedimi.

Kusıra bakmayın ama israilin hamasa yaptığını biz pkk ya yapamadık. Bir de israil neden hamasa saldırıyor? 3 genci fikistinliler tarafından öldürüldüğü için.

İsrail 3 genci için filistini yerle bir ediyor biz ölen o kadar mehmetçik için cudiyi bile yerle bir edemedik.

Hani diyorsunuz ya israil korkak diye ah diyorum şu israildeki cesaretin %10 u bizde olsaydı kim bilir neler olurdu.

Hamas hangi teknolojisine güveniyorda füze atıyor? O füzeler topraga inmeden habada israil tarafından imha ediliyor. Bu kışkırtmaktır. Zamanında sattılar vatan topraklarını başlarına ne geliyor şuan.

Bizde satıyoruz bolca vatan toprağı. Kanla kazandıklarımızı parayla satarsak sonumuz hamas olacak.
    İmza olmuş.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

aodabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ///M yolunda..

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yahu orasi bizim sirket konsolosluk bir arka bina!
    A blok, yanlis yeri tasliyorlar
    Built to fall....

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun.

ama bunu söylemeden geçemicem.

IŞID denen örgüt Türkmen kardeşlerimize soykırım uyguladı ve devam ederken buraya tek konu açılmadı.

one minute dendi diye herkes gazzeyle ilgili baya duyarlı olmuş.
    aynı tepkilerinizi türkmen kardeşlerimizde görmek isterdim. belki yaptınız ama burda yapılan gibi yapmadınız olsaydı hakkını verirdik.

Tutarsızlık tepeden tırnağa imam osurursa cemaat sıçarmış öylede oluyor!

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahah konsolosluk yerine başka yerimi taşlamışlar. Abi çok komik değil mi ya ahahahaha

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bide kola içiyor muyuz içmiyor muyuz napiyoruz şimdi? Coca cola içmeyerek israili yıkacakmıyız? Böcekte varmış hem içinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

'İsrail protestolarında yanlış binaya taş atıyorsunuz' - Milliyet.com.tr

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem yanlış yer hemde heykeli kırmak neden onuda anlamadım. Hepimiz üzülüyoruz olanlara ama bilinçli hareket hiç yok. Biri bir şey diyor herkes hurra oraya koşuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Heykelin de israil ile hiç alakasi yok.
    Başka bir kurumun saniyorum
    Built to fall....

tolga_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mısır nerede? İran ? suudiler? alayı o. çocukları bunların işte bide müslümanız derler kodumun çocukları
    Alıntı .*$#_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enteresan, ha gayret vtı acıcak arayı derken adam araya tır soktu
    (Corsa C 1.7 dti hız sabitleyici ve Follow me home .)

Ogulcan.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heykelin de israil ile hiç alakasi yok.
    Başka bir kurumun saniyorum
    Yok abi Yapı Kredi Bankasının Akdeniz Heykeli
    Alfa Romeo 159 Booster

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada, israil e ait markalar, banka vs vs bilen ve bu ürünleri evinde bulunduran bir çok kişi var, hatta bilerek veya bilmeyerek şu an bu post altına yazı yazan arkadaşlar mevcut, lanet okumaktan bir adım öteye geçmek lazım ayrıca, gözümüzün önünde yıllarca soykırım gören bir çok Turk toplumunun göz ardı edilmesini hayretle seyrediyorum. Yapılanlar öncelikle INSANLIK suçudur.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha bide kola içiyor muyuz içmiyor muyuz napiyoruz şimdi? Coca cola içmeyerek israili yıkacakmıyız? Böcekte varmış hem içinde.
    bu mesajı görünce tekrar yazıyım dedim

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru diyosun valla ama son kısımın için nacizane fikrim herzamanki gibi olay bitip üstünden 10 gün gecince kimsenin umrumda olmuyor mesela varmı gezi olaylarından kalan starbucksa veya madyoya gitmeyen y
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barkoddan yola çıkamassınız çünkü verildiği ülkenin kodunu alır üretimi ıvır zıvırı burda doğal olarak 869 Türkiyenin kodu zaten Örnke. şuan elimdeki marlboroda 869'la başlıyor

Etiket” olarak nitelendirilen ilk 2 basamak (bazen 3) barkodun verildiği ülkeyi gösterir. Fakat, bu “etiket” size ürünün hangi ülkede üretildiğini belirtmez
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alakasiz heykel de kaynadi arada..
    Built to fall....

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belirli bi sistem üzerine oturtulmuş devlet oyunları bunlar... Amaç ve sonuç hep paraya dayalı, toprak kazanmaya dayalı.

Kendi düşen ağlamaz derler yaa Müslüman devletler içinde bunu diyorum. Cahiller, dinle devlet yönetmeye çalışıyorlar. Dine aykırı bişey devlete kanun oluyor, yanlış yaptınmı cezalandırılıyosun filan... Diger ülkelerde gizli güçler veya üst güçlerde kafa zehir, hep nasıl kışkırtırızda savaş çıkartırız ?, nasıl bişey yapmalıyızki devamında kendimizi masum gösterelim... gibi düşüncelerle bu oyun oynanıyor.

Bu kafayla devam edildiği sürece bu oyunlar hep oynanır. Niye kimsenin sesi çıkmıyorda tee okyanus ötesindeki ülkeler tavır koyuyor ? Bu oyuna dahil degillerde ondan. Türkiyede bu oyunun içinde. Allah sonumuzu hayretsin... (Başbakan arada bir tavır koyuyormuş gibi yapsada icraat yok ortada.)

İsrail'in yok olacağı bazı hadislerde, kitabımızda ve Tevratta yazıyor, ben inançlı biri olarak hep buna güveniyorum.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir hadis-i şerif: “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır, diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyruluyor. (Sahih-i Müslim, Kitab-ul Fiten H. 2239).

İsrail oğullarının, kıyamet kopmadan önce, kendilerine son defa verilen ‘iktidarı’ (devlet olma) şansını kötüye kullanacakları, bölgede fesat ve bozgunculuk çıkaracakları, sonuçta da tüm insanlığın onayı ile kozmik bir imhaya uğratılacakları haber veriliyor. Adeta, insanlığın, beşerin bünyesini sarmış kanserli hücrelerin temizlenmesi gibi insanlık vücudunun bu habis hücrelerden temizleneceği haber veriliyor.

İsra suresi

“(Ey İsrail oğulları, birinci helakinizden, yani Nebukadnezar ve Romalıların sizi yurtlarınızdan sürüp çıkarmasından ) Sonra, onlara karşı size tekrar egemenlik (devlet) verdik. Mallar ve çocuklarla sizi güçlendirdik; sayınızı daha da çoğalttık. Eğer iyi ve dostça davranırsanız iyilik ve dostluk bulursunuz. Kötülük yaparsanız yine kendinize yapmış olursunuz. Son (iki bozgunculuktan sonuncusu) bozgunculuğun zamanı gelince, yüzünüzü kara etsinler, daha önce girdikleri gibi yine mescide (Beyt-i Makdis’e) girsinler ve ellerine geçirdikleri her şeyi yerle bir etsinler diye (üzerinize yine düşmanlarınızı gönderiz.)” (İsra, 6-7)
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)