İlk mesajımda belirtmiştim, sanırım gözünüzden kaçmış sıfır araç bakıyoruz. Teşekkürler (:
320d başlangıç fiyatı 164K... Bu rakam cam tavan opsiyonu ile uçup gidiyor çünkü cam tavan tek başına değil, bir paket ile eklenebiliyor. Öte yandan vergi de sıkıntılı (Yıllık 2.385TL aslında ciddi bir rakam)
Bahsettiğim gibi sıfır araç bakıyoruz, teşekkürler...
Yeni C serisi, Avantgarde paketli + Panoramik Sunroof + Isıtmalı ön cam yıkama opsiyonu (Erzurum şartları *****) ile 145.000 ve bu cezbediyor açıkcası... (:
Aklımızdaki araçlardan biri ama şuan için Mercedes'ten 1 adım geride bizim listemizde. Bilhassa sürüş keyfi adına şahsen ben de BMW'yi çok beğeniyorum ama yeni C serisi gerçekten çok oturaklı olmuş.
Bahsettiğim gibi 2.el = NO (: Teşekkürler.
[QUOTE=YasinTEMUR;7557803]o paraları verdikten sonra şahsi fikrim dolunun dolusu bi araç almanız yönünde olucak ben öyle yapardım en azından keşke bu da olsun dememek için tavsiyem kesinlikle
Avantgarde donanımı oldukça yeterli aslında. Çok dolu araç almak için ya bütçeyi arttırmak ya da kaliteyi biraz düşürmek gerekiyor maalesef![]()
Volvo'da servis sorunu var maalesef. Erzurum'da yetkili servis yok![]()
Şahsen Doğuş Oto'dan nefret ötesi nefret ediyorum, A4'ü de ayrıca sevmem ama arkadaşım için fiyatı biraz yüksek olsa da A4 2.0 TDI 150 hp multitronic'i inceleyeceğim. SuperB mükemmel bir araç ama o paraya yeni nesil Mercedes C varken, prestij olarak bizim baktığımız kulvarda değil maalesef. Teşekkürler..
Sıfır düşünüyoruz![]()
Teşekkürler
Fiyat + Vergi yüksek![]()