Çıkmacılar 3 parcanın 2 sine uygun fiyat veriyosa 3. Süne sıfır fiyatından fazla istiyor 3 sefer başıma geldi aynı olay birde elinde olmayan malın pazarlamasıda yapılıyo.
Çıkmacılar 3 parcanın 2 sine uygun fiyat veriyosa 3. Süne sıfır fiyatından fazla istiyor 3 sefer başıma geldi aynı olay birde elinde olmayan malın pazarlamasıda yapılıyo.
1.6 ies arka stop duylarına 150 tl istediği günden beri uğramıyorum pek çıkmacılara
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Bende bir seferinde iş için ankaradaydım, ***** siteden bir parça gördüm Yıldız sanayide ve aradım adamla telefonda anlastım 500TL.. Bayada mesafe vardı neyse kalktık gittik sanayiye bulduk. Baktık parcaya iş yapar fiyat oldu 1000TL.. Neymiş efendim arkadaş yanlış söylemiş. Ben senle konuştum diyorum yok arkadaş bilememiş ben değildim) Esnaflık bu olmamalı tabide ne desek boş..
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
her muzdarip olan gittiği yerin ismini yazıp ifşa etsede bizde bilsek ne mal olduğunu, ona göre ekmek yesinler belki azcık insanlık öğrenme şansları olur
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
bildiğim birşey varsa hurdacılara ustanla gideceksinbenim kaportacımın babası var eski amerikancı rica minnet götürüyorum bana söylenen fiyatın yarısından da aza alıp çıkıyorum..
.
Aklınızda olsun son çare yıldız sanayi olsun. Hepsi müşteri buraya kadar geldiyse kucağa düşmüştür muamelesi yapiyor
üsküdar dan başakşehir e ///M tampon için gitmiştim.. siyah dediği tampon lacivert çıktı.. e dedim gelmişken jantlarını göster.. nerde olduğunu bilmiyorum dedi..
şimdi düşünüyorum da hak edene hak ettiğini vermek lazım ki senden sonrakiler sesin yaşadığını yaşamasın !!
Ben hiç birine güvenmiyorum ustayla gitsende hikaye fax çektik burdan ankaraya gittik fiyat değişti neymiş rakamlar görünmüyomuş toplu almaya çalıştığınız zaman toplu giydirmeye çalışıyolar.
Geneleme olarak bursa,ankara,izmir hepsi aynı bence değişn birşey olmuyor sistem belli.
serviste 35 tl olan jant kapağına da 35 tl istiyor alma diyor o alma dedikçe gelen müşteriler alıyor herhalde.
Bende integra varken çok çektim bu çıkmacılardan özellikle kaporta ve iç plastik aksamlarını aradığın an özlei bir arabanın hiç acımıyorlar... bir keresindede mersinde distritüröümün dişlisi kırıldı serviste 60 lira sipariş verdim 21 günde gelemedi sipariş iptal edildi ve ben sanayiye gittim yanmış paramparça olmuş distribbütörün üstüden söktük ve taktık şerefsiz 70 lira isteid parçaya 40 lira atıp kaçtık.. bu çıkmacıların %95 hepsi böyle yeterki zor durumda olduğunu görsünler 10 liralık mala 200 derler....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
ünsalın babası mı yoksa bu dediğin amerikancı amcamız , eğer oysa 350 tl fiyat çektikleri 106 gti spoileri 75 TL'ye almıştı bize zamanında
Yıldızdaki çıkmacılarada ne zaman gitsem fiyatlar aşırı yüksek ve inanılmaz bir şekilde bütün dükkanlar hemen hemen aynı yüksek fiyatı veriyor...![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)