Aldım kardeşim aldım arabayı ertesi gun sağolasın...Ama bakırkoy etrafında bugunlerde dıkkatlı olmak lazım velıefendının otoparkı tunıng show gıbı bulduklarını çekmişler oraya....:D:D
Printable View
benım arabadada hersey var ama egozst ve fılm yok dıe ellemıyorlar :D ama o aksam yesılden gelene kadar 4 kere gırdım cevırmeye
cok buyuk gecmıs olsun..
araban cok guzel ama ıste o guzellıgınden dolayı cok dıkkat cekıyor cok aykırı bır goruntusu var ve bu devamlı sorun olacaktır polısle sen guzel saglam bır tanıdıkla gezmeye devam et : )
benı cevırdıklerınde ıkı elımı yukarı kaldırıp ınıorum teslımım teslımım 23 yasındayım tek sucum modıfıye yapmak dıorum bır coğu guluo zaten bundan sonra ortam yumusuo ama bu sefrkıne bır turlu laf anlatamadım....
Valla burdada genç memurLar takıo yaşLiLar insafLi :)
Büyük geçmiş olsun gerçekten..
Fazla kasma kendini,her şekilde halledilebilir bir durum ;)
Hadi büyük gecmis olsun kardesim ;)
Piyasa mekanlara ara ver biraz :)
Gecmis olsun ilk oncelikle.
Gecen geldigimde 2 kere arkim alkollu girdigi cevirmeden saldilar 30ytl fazlasi diil.
Agzi laf yapio polislerinden kasarligi war tabe durdurma nedeni belli ama bu baglama nie war ben onu cozemirum.
Sen gel alkollu adami alma, baska adamin arabayi abuk subuk nedenlerden bagla olucak is diil. :icon_wack
Bu konuyu acalı baya olmuştu arabamı muayene ettırıp karakole gostermiştım fakat ruhsatın diğer nushası ogunden berı hep sallandı bana verılmek ıcın yarın gel obur gun gel dıyerek ertelendı...
Son 1 aydır baya bastırdım fakat hep kayıp olduğu soylendı en son gıt yenı ruhsat cıkar dedıler fazlada ustlerıne gıdemedım cunku normal yasa gereğı ordakı memur muayeneye yeter demıyor ayrıyetten arabayı bırde kendı gozuyle gorup okey verdıkten sonra ruhsatı verıyordu..Bıraz ısı yokuşa sursem bunu dıyceklerını tahmın edıp ılımlı yaklaşıyordum..Ruhsatı cıkartmak hepten sorun olcağı ıcın bugun son kez gıttım ve amıre sıkayet etmek amaclı gıttım benı amırlerıne goturmesını soyledım yok falan dedıler sonra ben kendım gırerım dediğimde ıyıce panık oldular ve ıkı dakıka bıle surmedı dosyayı ucra bir koseden cıkartıp verdıler sok oldum demekkı amacları baska bir şeydı helekı bırde en ustte duran kağıdda kırmızı araba yazdığını gorunce konunun nasıl yorumlanması gerektığını cozdum ve paylaşmak ıstedım...
Hadi hayırlı olsun.hadi kanuna uydu bağladıı ne diye uğraştırıyorr anlamış değilim Yunan vatandaşıyız sanki adamlarda çok saçma bir muamele var..
dun aksamda benı baglamaya calıstılar veliefendide hallettık allahtan ucuza kurtardık :D:D
Perdeciler çarşısından geçip çırpıcı'dan mertere giriyorum sırf şu veliefendi hadiseleri sebebiyle :D aklınızda olsun benim kullandığım yol temiz oluyo genelde
Geçmiş olsun...Benimkini de bağlamışlardı zamanında komple egzoz yenilemek zorunda kalmıştım... Şimdi yine var ama sanırım sökecegim polisler rahat bırakmıyor... Her çeviren bağlarsa yandım ben... :(
Peki şimdi bağlanırsak ne yapıcağımız hakkında bılgısı veya fıkrı olan varmı, muayene ıstasyonları bu duruma gelmişken arabayı getırmedn gecırmek ımkansız gıbı bişey..
velifendide bu sabah 7 de çevirme vardı.
okul orda ordan biliyorum.
Yahu ben alkollü olunca veliefendinin ordan e5e bağlanıodum yada tam tersi sahilyoluna=)Yuhhh amma şanslıymışım hiç bilmiodum çewirmeyi=)Gerçi bende normalde pekbişi yok en fazla 55ytl yazıyolar oda 4senede fln bikere oldu.Genelde sewiyo polisler beni=)Hatta bikere hastayken yeşilyurtta çewirmişlerdide çok öksürüyorodum hasta hasta dolanma çabuk ewine git demişti orta yaşlı polis amca=)
Gecmiş olsun.. İşleri gücleri bizlerle ugrasmak ya.. :(
büyük geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın.