çözüm değilki 2gün sonra unutulup aynı tas aynı haman devam edicek senelerdir yapılamıyanı yapmak lazım birlik olup sağlam bi tepki lazımki bizde burdayız demek lazım ama hep yalan oldu...
Printable View
aracım bağlandığında ben yoktum. annem pazar alışverişinden dönerken polisler durdurmuşlar. aracı otoparka çekip apartopar işlem yapmışlar. kadını polis arabasıyla evine bırakmışlar. hayatımda görmedim böyle bişey. -ki bide tuzla ufak bi semt. o an bağlamasa zaten akşam yine çıkıcam ortaya ben kullanırken bağlasana.
şerefsiz herif kendi egosunu tatmin etmek için bağladı arabayı biliyorum da yani yaşıda genç. birazda çekememezlikmi var ne yeni mezun polislerde.
bir haftam mındar oldu sayelerinde. araç şirket üzerine olduğundan yok imza sirküsü yok isim tutmadı ruhsattaki şirket ünvanıyla ticaret odasına gidip şirket ünvanı değişikliği,sicil gaztesine ilan ver notere git cart curt nalet olsun 1.5 milyara yakın para çıktı cebimden.
içimde kalmış :D
egzosu monte edicektimde 60 lık çapı kurtarmadı :D (slincer dahil)
Muayene istasyonuna götürüp orda uygundur tarzında bi belge alıosun. Bizim başımıza gelmişti...
Geçmiş olsun, zor bi durum...
Gecmiş olsun.Polisler hakkında yorum yapmıyorum tamamen yorumsuz! öle bir aracla dolaşman cok zor bence yasak olan şeyleri sök rengi ve ön tamponu cok dıkkat cekiyor.Umarım az hasarla cıkartırsın aracını.
Geçmiş olsun Mehmet'cim.Bende 2 kere bağlandım 1 ay içerisinde.O yüzden neler çektiğini şu an anlayabiliyorum.Yapabileceğin hiçbir şey yok bana göre.Yavuz abininde dediği gibi,o tarz tanıdıklarının olması şart.Çünkü;bağlayan polis muayneye sevk bile etmese,o kağıt karakoldaki memurun eline geçtiği andan itibaren kafasına göre işlem yaptırabiliyorlar sana.Bana 2 kez muayne yazılmadığı halde muayneye sevk ettiler beni.
Bence birazcık maddeleri ve kuralları biliyormuşsun gibi yap.Kafalarını karıştırırsın :) Daha çok yardımcı olurlar.Çekiniyorlar çünkü acaba ne iş bu diye :D
aynı renk bi megane bul oda zor biraz bulursan hallederiz..
geçmiş olsun kanka...
Valla heryerde değişik bir sistem işliyor, bende 2 kere bağlattım ama kağıtda egzost muayenesine sevki diye bir not bulunuyordu, ilkinde hiçbirşey yapmadan egzost muayenesi ayarlayıp söktüm dedim tamam dedi düştü, 2. ise otoparktan söküceksin ben anlamam hiçbişey çıkartmıyorsun orda söküyorsun dedi :D, yöntemler farklı gene sen karakola gidince anlaşılır herşey, ama kağıtda fenni muayeneye sevk yazmıyorsa bir problem çıkacağını sanmıyorum.
Abi geçmiş olsun peki aracı cıkartman için neleri sökmen gerekiyormuş
aracını orıgnal hale cevırıp muhaneye gıreceksınsın
sonra verdıklerı kagıdı onaylatıp ruhsatını alacaksın.
Çok geçmiş olsun walla,Allah kolaylık versin.Ankara'da başka bu aralar sık sık uygulama yapılan yerleri paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar bizde ona göre dikkat edelim :D
ikiz kulelere yapılan 11 eylül saldırısının yıldönumü oldugu için emnıyet güçlerının denetımlerı arttırdıgını okumuştum bi haberde onla ılgılı olarak arama ve çevırmeler çogalmış olabılır..
geçmiş olsun umarım en kısa zamnda sorunsuz çözerler aracınızı..
Wallahi acayip canim Sikkin sanki bir sucumuz VAR tavirlari anlatamam adamlar Bizet ne gozuyle bakiyor acaba araba Benin arabam icindsn bisey alcam diyorum trib atio birde kapiyi cat cut acip kapatiyor
Anahtarı vermeseydin.Ben anahtarı vermemiştim bostancıda bağlandığımda.Tabi her polis aynı değil.
ben 70 kusur gun baglıyken dısardan goruodum arabayı gecerken bı gun goremedım gıttım otoparkcıyla muhabbet edıos baglıolar abı fln dıe anlatıo dedım bu trafıkcılerın alayı o.ç kafayı bı cewırdım meger yanımda trafık polısı warmıs ahaha adam kıpkırmızı oldu gıttı yanımda :heyoo:
trıplerı yapan polısmı yoksa otoparkcımı? ben baglandıgım zmn gunduz genc bı cocuk duruodu orda o kafa dengıydı ama otoparkcımı sıvıl mı bılemıcem okdr da yanında kufur ettım adamın trafıkcılere :D:D
mehmet geçmiş olsun
hep derler normal polısler bıle, bu beyaz kelebeklerden(trafık) kurtulus yok bı havalarda oluyolar dıe...cıden öleler ama muhabbetlerı bıle farklı....
vallahı Allah yardımcımız olsun bılmıorum ama nereye kadr bu kaçamaklık ne zman ağız tadınca bıncez..
Halen daha acayıp zoruma gıdıor o admaın bana ole muamele yapma cesaretınde bulunması ama sankı bır terorıst gıbı tırsıoruz, cunku uzerımıze oyle bır baskı yapılmışkı hep tırsar durumdayız, hadı huyuna gıdelım dıyoruz belkı salar dıe ama nafıle yınede aynı sekılde yargılanıoruz cevap versekte vermesekte, vallahı bır cok cevrımemde hep asabı davranmıştım bu sefer adam gıbı konusyım deıdkce adam ustume oynadı...
gecmıs olsun kardesım ;)
aynı olay benimde başıma geldi benim araba da veli efendide kaldı 2 gün ... ya incirli caddesi yada istanbul caddesinde çevirmişlerdir... muayneye gitmeden önce temiz kağıdını almayı unutma geri çeviriyorlar... aracını orjinale çewirmemek için tek çaren bi tanıdık bulmak muayne istasyonunda başka türlü kurtulamassın...... geçmiş olsun tekrar .....
Mehmet abi geçmiş oLsun :(
arkadaşlar cıkardım arabayı cuma akşamı bana bir kağıt verdıler 7 gun trafıkte dolaşmam ıcın ızın belgesı, ruhsatın tekı karakolda kaldı aracı muayene ettiğime dair kağıdı goturunce arabayıda gorup o ruhsatı bana ıade edıceklerını soylediler....
Yardımcı olan bana fıkır veren herkeze tesekkurler arkadaşlar.özellikle Eray kardeşim cok sağol o kadar uğraştın koşturdun yardımcı oldun....
sımdı hallettınmı muayeneyı felan ıs cozuldumu yanı?
sağolsun eray herşeyi halletti. üst makamlara kadar ulaştık. ve arabayı kurtardık bitti herşey...mutluyum yanı artık...:)
sevındım. eray 40 uılda bı ıs eyaradın aferım :)
bu gecıcı trafıge cıkıs belgesı ıle polısın onunde kesıcıye gırıp araba kaldırsak ceza yazamıyolarmı yane?
valla en buyuk bonusu ben kaptım sanırım Eray'dan sağolsun benı cıddı bi yukten kurtardı...:)
Sende sağolasın yardımcı olmaya calıştın...
aynen benı cevırdıler cuma akşamı ve asayışti cevıren bu ne ya dırek trafık cağırıorum bağlancak bu arac dedı ama o belgeyı gosterınce dumur oldu :)))
benı bagladıklarında arabayı mueyaneye gotururken caddede yardırmıstım fecı halde geldıler durdurdular dedıler baglıycaz :D hee baglarsınız ya dedım :D muhahaha
ama bunları her zman gezdiğim yerlerde yapmıorum, çünkü bu 7 gunun sonrası var birde....:):)
aslında o belgeden bi tane ayarlayıp ara ara yeni tarih atarak trafikte gezmek lazım zaten araba bağlandı 2-3 günü var diye memura göstermek için :D
bı belgede sahtecılık eksıktı walla eı oldu yaw:)
Benım belge duruyor öylece :D
korkun korkun eskı memurdan korkun, genc olan memurlar cevırdıklerınden sonra evrakları alıp ılk sordukları sey bu araba kaç basıyor...:D Zannedıolarkı motoruda dışı gıbı bende dıorumkı abı araba gırtlak 300 hp ama yere aktarım sorunu yasıorum yere 100 hp verıorum ole dınlıolar sonra :) yanı benı kaç kez cevırdıler, hep genc olanlar saldı fakat bu eskı memurlar affetmıyor dırek aldı arabayı....
kardes gecmıs olsun senı ılk once yesılkoyde gordum. sonra ıncırlı saruhan dan cıktıktan sona ısıkların orda senı almıslardı cevırmeden bende gectım ama almadılar cok sukur.. ıns arabana kavusursun