User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
107 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: By Megane Bağlandı....

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bıktım ben bu islerden ya lanet olsun.adamların isleri gucleri modlu arabalar!!!o kadar olay pislik donuyo haberleri yok veya islerine gelmiyo!!!bole yaparakta is yaptık gozukuyolar ne yaptınız araba bagladık terorist modifiyecileri yakaladık.ulkeyi kurtardık.valla o kadar sinirleniyorumki seytan al bombayı bagla ustune bende kurtuliyim herkeside kurtarıyım.tobe tobe
    Fuck The System !!!

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşar sağolun yardımlarınız ıcın su an bırılerını budum gıbı cıkıp gıdıcem ınş. guzel bır sekılde halledrız....

Fakat ıkıncı yakalamda sorun dahadamı buyuk olur acaba kafamdakı soru işaretıı o su an...

crazydog kusura bakma gormemışimdir....gorsem gelırdım kardeşim...

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bıktım ben bu islerden ya lanet olsun.adamların isleri gucleri modlu arabalar!!!o kadar olay pislik donuyo haberleri yok veya islerine gelmiyo!!!bole yaparakta is yaptık gozukuyolar ne yaptınız araba bagladık terorist modifiyecileri yakaladık.ulkeyi kurtardık.valla o kadar sinirleniyorumki seytan al bombayı bagla ustune bende kurtuliyim herkeside kurtarıyım.tobe tobe
    çözüm değilki 2gün sonra unutulup aynı tas aynı haman devam edicek senelerdir yapılamıyanı yapmak lazım birlik olup sağlam bi tepki lazımki bizde burdayız demek lazım ama hep yalan oldu...

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım bağlandığında ben yoktum. annem pazar alışverişinden dönerken polisler durdurmuşlar. aracı otoparka çekip apartopar işlem yapmışlar. kadını polis arabasıyla evine bırakmışlar. hayatımda görmedim böyle bişey. -ki bide tuzla ufak bi semt. o an bağlamasa zaten akşam yine çıkıcam ortaya ben kullanırken bağlasana.
    şerefsiz herif kendi egosunu tatmin etmek için bağladı arabayı biliyorum da yani yaşıda genç. birazda çekememezlikmi var ne yeni mezun polislerde.
    bir haftam mındar oldu sayelerinde. araç şirket üzerine olduğundan yok imza sirküsü yok isim tutmadı ruhsattaki şirket ünvanıyla ticaret odasına gidip şirket ünvanı değişikliği,sicil gaztesine ilan ver notere git cart curt nalet olsun 1.5 milyara yakın para çıktı cebimden.
    içimde kalmış

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzosu monte edicektimde 60 lık çapı kurtarmadı (slincer dahil)

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayene istasyonuna götürüp orda uygundur tarzında bi belge alıosun. Bizim başımıza gelmişti...

Geçmiş olsun, zor bi durum...
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşar sağolun yardımlarınız ıcın su an bırılerını budum gıbı cıkıp gıdıcem ınş. guzel bır sekılde halledrız....

Fakat ıkıncı yakalamda sorun dahadamı buyuk olur acaba kafamdakı soru işaretıı o su an...

crazydog kusura bakma gormemışimdir....gorsem gelırdım kardeşim...
    hehe yok onemlı dııl bnde bp de arabaya su tutturuodum tekrardan gecmıs olsun baglı durdugu otopark saglamdır bnm araba 75 gune yakın yattı orda aldıgımda tozlanma dısında hıc bıseyı yoktu aklın kalmasın otoparkta

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmiş olsun.Polisler hakkında yorum yapmıyorum tamamen yorumsuz! öle bir aracla dolaşman cok zor bence yasak olan şeyleri sök rengi ve ön tamponu cok dıkkat cekiyor.Umarım az hasarla cıkartırsın aracını.

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Mehmet'cim.Bende 2 kere bağlandım 1 ay içerisinde.O yüzden neler çektiğini şu an anlayabiliyorum.Yapabileceğin hiçbir şey yok bana göre.Yavuz abininde dediği gibi,o tarz tanıdıklarının olması şart.Çünkü;bağlayan polis muayneye sevk bile etmese,o kağıt karakoldaki memurun eline geçtiği andan itibaren kafasına göre işlem yaptırabiliyorlar sana.Bana 2 kez muayne yazılmadığı halde muayneye sevk ettiler beni.

Bence birazcık maddeleri ve kuralları biliyormuşsun gibi yap.Kafalarını karıştırırsın Daha çok yardımcı olurlar.Çekiniyorlar çünkü acaba ne iş bu diye

OKAN EEF
    Misafir
    aynı renk bi megane bul oda zor biraz bulursan hallederiz..
    geçmiş olsun kanka...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla heryerde değişik bir sistem işliyor, bende 2 kere bağlattım ama kağıtda egzost muayenesine sevki diye bir not bulunuyordu, ilkinde hiçbirşey yapmadan egzost muayenesi ayarlayıp söktüm dedim tamam dedi düştü, 2. ise otoparktan söküceksin ben anlamam hiçbişey çıkartmıyorsun orda söküyorsun dedi , yöntemler farklı gene sen karakola gidince anlaşılır herşey, ama kağıtda fenni muayeneye sevk yazmıyorsa bir problem çıkacağını sanmıyorum.

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi geçmiş olsun peki aracı cıkartman için neleri sökmen gerekiyormuş
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracını orıgnal hale cevırıp muhaneye gıreceksınsın
    sonra verdıklerı kagıdı onaylatıp ruhsatını alacaksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    STP nin dediklerini yapıcaksın araç orjinale çevirmen lazım o yüzden tanıdık birilerini bul ama kesinleşen cezayı kimse değiştiremez.
    emniyette üst düzey sağlam bir adamın varsa cezadan yırtabilirsin. zamanında benim VTi ı hatalı park nedeniyle otopark'a çekmişlerdi. arkadaşım sayesinde sadece park parasını verdim cezadan yırtmıştım...

Hamster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun walla,Allah kolaylık versin.Ankara'da başka bu aralar sık sık uygulama yapılan yerleri paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar bizde ona göre dikkat edelim
    [SIGPIC][/SIGPIC]

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ikiz kulelere yapılan 11 eylül saldırısının yıldönumü oldugu için emnıyet güçlerının denetımlerı arttırdıgını okumuştum bi haberde onla ılgılı olarak arama ve çevırmeler çogalmış olabılır..

geçmiş olsun umarım en kısa zamnda sorunsuz çözerler aracınızı..

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wallahi acayip canim Sikkin sanki bir sucumuz VAR tavirlari anlatamam adamlar Bizet ne gozuyle bakiyor acaba araba Benin arabam icindsn bisey alcam diyorum trib atio birde kapiyi cat cut acip kapatiyor

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anahtarı vermeseydin.Ben anahtarı vermemiştim bostancıda bağlandığımda.Tabi her polis aynı değil.

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wallahi acayip canim Sikkin sanki bir sucumuz VAR tavirlari anlatamam adamlar Bizet ne gozuyle bakiyor acaba araba Benin arabam icindsn bisey alcam diyorum trib atio birde kapiyi cat cut acip kapatiyor
    ben 70 kusur gun baglıyken dısardan goruodum arabayı gecerken bı gun goremedım gıttım otoparkcıyla muhabbet edıos baglıolar abı fln dıe anlatıo dedım bu trafıkcılerın alayı o.ç kafayı bı cewırdım meger yanımda trafık polısı warmıs ahaha adam kıpkırmızı oldu gıttı yanımda
    trıplerı yapan polısmı yoksa otoparkcımı? ben baglandıgım zmn gunduz genc bı cocuk duruodu orda o kafa dengıydı ama otoparkcımı sıvıl mı bılemıcem okdr da yanında kufur ettım adamın trafıkcılere

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)