Perdeciler çarşısından geçip çırpıcı'dan mertere giriyorum sırf şu veliefendi hadiseleri sebebiyleaklınızda olsun benim kullandığım yol temiz oluyo genelde
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Geçmiş olsun...Benimkini de bağlamışlardı zamanında komple egzoz yenilemek zorunda kalmıştım... Şimdi yine var ama sanırım sökecegim polisler rahat bırakmıyor... Her çeviren bağlarsa yandım ben...![]()
Peki şimdi bağlanırsak ne yapıcağımız hakkında bılgısı veya fıkrı olan varmı, muayene ıstasyonları bu duruma gelmişken arabayı getırmedn gecırmek ımkansız gıbı bişey..
velifendide bu sabah 7 de çevirme vardı.
okul orda ordan biliyorum.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yahu ben alkollü olunca veliefendinin ordan e5e bağlanıodum yada tam tersi sahilyoluna=)Yuhhh amma şanslıymışım hiç bilmiodum çewirmeyi=)Gerçi bende normalde pekbişi yok en fazla 55ytl yazıyolar oda 4senede fln bikere oldu.Genelde sewiyo polisler beni=)Hatta bikere hastayken yeşilyurtta çewirmişlerdide çok öksürüyorodum hasta hasta dolanma çabuk ewine git demişti orta yaşlı polis amca=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)