Gecmis olsun,
Ben bahce sulamak icin aldim o makineden, oyle cok kuvvetli birsey olmamasina ragmen parmagimi bildigin delmisti, sonrada hic kullanmadim zaten.
Printable View
Gecmis olsun,
Ben bahce sulamak icin aldim o makineden, oyle cok kuvvetli birsey olmamasina ragmen parmagimi bildigin delmisti, sonrada hic kullanmadim zaten.
bizim petrolde bir müşteri bile bile denemek istedi parmağını tuttu 170 bara az daha kopacaktı ağrıdan yarım saat kıvrandı :( geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım.
geçmiş olsun kötü olmuş. umarım çok fazla iz bırakmaz elinizde.
Benzer şekilde ayağımı kesmiştim. Geçmiş olsun.
Su tabancaları gerçekten çok tehlikeli..
Açık halde kontrolden çıkan bir tabanca, kardeşimin gözünü alıyordu az kalsın..
Göz bebeğinin yanından başlayıp kulak arkasına kadarki deriyi aldı götürdü geçen yaz..
Daha gecen gun arkadaşımla neler yapabilecegini konustuk.. Gecmiş olsun Allah beterinden saklasın..
Gecmis olsun...
geçmiş olsun allah beterinden saklasın bazen görüyorum yıkamacıda arabanın etrafında çoluk çocuk koşuyor allah korusun biri fln denk gelecek diye ödüm kopuyor hemen uyarıyorum annesini babsını fln bazıları alaycı gözle bakıyor sudan noalcak gibi ama tanzikli su cidden çok tehlikeli dikkatli olmak lazım...
Geçmiş olsun, benimde başıma geldi. İzi bile kaldı :)
Geçmiş olsun... bende askerde parmağımı kesmiştim
Bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum açıkçası, geçmiş olsun. Geçen arabayı yıkattım nası yakından tuttuysa marşpiyelin orada leblebi kadar delik oluşmuş...
geçmiş olsun,bu şekilde kolunda kırıldığını duymuştum ALLAH beterinden korumuş
Basınç korkunç sonuçlar doğurabiliyor, çok geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun.
Gecmis olsun allah beterinden saklasin
geçmiş olsun.
tazyikli suyun tenle temasının bu derece zarar verebileceğini düşünmezdim
bende o bir tl ile çalışan makineleri zaman zaman kullanıyorum.elimden kolumdan hep sakınırdım ne olur ne olmaz diye bundan sonra çok daha dikkat edeceğim.
bir de şu 1 tl lik makinaların üzerine uyarı levhası filan koysalar çok iyi olur, mevzuyu bilmeyen kendini sakatlar.
gecmıs olsun bende bigun kardesımın elıne tuttum yanlıslıkla bezi yıkarken oda bu sekılde omustu kemık gozukuyodu neredeyse cok uzulmustum arabayı yıkamamıstım neredeyse 1 ay dıkkat etmek lazım kendı canı olsa ınsan uzulmuyoda baskasına zarar verınce cok üzülüyo