Geçmiş olsun bende bez yıkarken ayapımda terlik vardı kesmiştim
Printable View
Geçmiş olsun bende bez yıkarken ayapımda terlik vardı kesmiştim
Gecmis olsun, benzinliklerdeki cihazlar cok kuvvetli oluyor :(
Geçmiş olsun, malesef ülkemizde hiçbirşeyin standardı yok. Makinenin çok güçlü olması gerekmiyor aslında ama insanoğlu hep fazlasını istiyor. Bende hortumu çevirirken ayağıma tutmuştum, ayağımın üst kısmının derisi soyuldu.
Benzinliktekilerin ucundan azıcık bir su akıyor.Fakat aşırı tazyik var.
Geriden tutuyorum tabancayı.Boyaya zarar verebilir
uzaktan tutarsanız kir cıkarmaz yakından tutarsanız ve tabanca 150 bar üstüyse boyanın azına s.car yada s.cma ihtimali çok yüksek
cok gecmıs olsun :(
Geçmiş olsun :( bilgilendirdiğiniz iyi oldu.
Geçmiş olsun daha önce bende aynı kaderi yaşadım. Acısı uzun sürer. :(
Geçmiş olsun dikkatli bakın yaraya mikrop iltihap kapmasın
Geçmiş olsun diyen bütün abi ve kardeşlerime çok teşekkür ederim yorumlarınızı tek tek okudum hala kolumda ağrılar mevcut pansuman yapıyorum inşallah iz kalmaz
Geçmiş Olsun Bende Dün Yıkamacıda Lastikler Çamurluydu Kendim Tazyikli Suyla Yıkim Dedim.Denemez Olaydım Lastiğe Biraz Yakın Tuttuğum Gibi Kenarına S Şeklinde İz Yaptı Çok Dikkat Etmek Lazım...
Sonradan boyama kapilardaki lastik bantlari ve tampondaki ekleri bu makina ile cikarmistik ama annecigini aglatmisiz kesik kesikti heryer. Dikkatli olmak lazim
özellikle boyun bölgenize çok dikkat edin tabancayı kullanırkan cok üzücü sonuçlar olabilir
geçmiş olsun onunla yutong taş kestiklerini görmüştüm belediyede
Çok gecmis olsun Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun, bilgilendirdiğiniz iyi oldu dikkat etmek lazım:icon_tup:
O makinelerinkiden çok daha yüksek basınçla kesme yapıyorlar genelde düşük hassaslık gerektiren ısınma problemi olan işler için.
Özellikle yıkamacılardaki o büyük olanları herkese vermemek lazım zaten silah gibi tepiyor meret tutulacaksa iyi zaptedmek lazım.
Geçmiş olsun .
İki günün biri haşır neşirim bu makinalarla geçen paspasa sakız yapışmıştı çıkartmak için yakından tabancayı tutuyordum arkadan bir yıkamacı koştu geldi abi çok yakın tutma paspası yırtarsın filan dedi.Bende içimden amma abarttı demiştim meğerse az bile demiş eleman.Hani ottur günahı yoktur diye bir laf var ya benzer şekilde sudur tazyikli olsa ne olacak anasını satayım modunda herkes.1 liracılarda araba yıkayan kimsenin haberi olduğunu sanmıyorum bu olaydan.