benim bütün anahtarlar aracın torpidoda ihtiyacım olanı alıyorum diğerleri kalıyor orda![]()
hangi anahtardan yollayacaklar?
sizin eski anahtarlarınız uyumlu değil ki bu slot a? yeni slot anahtar çektirmeniz gerekecek. kasa fiyatıda yüksek bu arada.
siparişle olmaz bu işanahtarcıya gidip bütün anahtarınızı (3 yada 4) kopyalatmaız gerekiyor.
dükkan için konusuyorum misal.
10 tane asma kilidiniz var.
yada 100 tane asma kilidiniz var.
1 tane anahtarla yani aynı anahtarla hepsini açabiliyorsunuz.
modifiye değilde şifrelerini aynı yapıyoruz hepsini.
telekomun-tedaşın yüzlerce santrali trafosu var mesela.hepsi aynı anahtardır. yoksa çıkamazlar işi içinden![]()
"peki size sorarım. siz arkanızı döndüğünüzde, devekuşu gibi saklandığını sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle sıçar gibi çömelmiş ve kıç çatalı gözüken bir adam görseniz ne yaparsanız? işte onlar da öyle yaptılar. bastılar kahkahayı. yavaş ve gurur yıkılmışça ayağa kalktım. le portam mahzunca yerden bana bakıyordu. ben gibi yıkılmış, öylece yatıyordu."
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Netten alma ile olmaz anahtarcıya gidip yaptırman lazım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kesip takma işide olmuyor.
slot ilk çıktığında bundan 10 sene önce yani çok sattık kullandık ama, sonradan takmaişi yş, sarı malzeme şişmiyor.
aynen öyle anahtarcıya gidip anahtarlarını yedekletiyormuş gibi yaptırılmalı başka yolu yok.
max:4 anahtar işinizi çözüyorsa ne ala ne hoş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)