stock m3 ün o süreyi yapamayacığını her zaman söylerim hocam 1+ 1 = her zaman 2 dir.yıllardır 30 40 tane m3 le gazladım birtanesi de düzgün değilmiydi yani.sizin m3ünüz güzel sıkıştırmalı toplanmış harika bir araç olabilir ama stock değil
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
güzel sıkıştırma ne demek bilmiyorum ve atmosferik bir arabada güzel sıkıştırma sayesinde 16'dan 11,5'lara gelebiliyorsan bu güzel sıkıştırma değil güzel sallama olur gibime geliyor araçta 06 ruf plaka ankaralısın ekstra bişeyi varsa biliyorsundur ben bilmiyorum.
Dergi testlerinden gördüğüm kadarı ile eğer super sport kategorisine bakarsak benim dediğim yaklaşımı doğruluyor.
Örneğin M5, 911, E55, panamera turbo testi vardı en son okuduğum.
0-100 5 sn ise 100-200 10 sn bilemedin 11 sn civarında oluyor.
Akşam evde bazı örnekler yazarım.
Okumadan imzalamam.....
e46 m3 bence 12.5 falan gider
12.5 saniye 100 200 giden stock m3 varsa e46 aksama hemen deneme ayarlarim size.dbn yi alir cikariz.
supersport otomobillerin 0100 100200 2 kati gbi hesaplanir cok asiri bir genelleme .o listede supersport olmayan bir cok otomobil de var .ayrica bu hesap 0.5 bile şaşsa aradaki fark 50 100 hp olarak degerlendirilir ki bu da fazlasiyla emek ve profesyonellik demektir o yuzden kabul edemiyorum![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
stock yaris 1.4 d-4d: 40 saniyeAma inatla çıkıyor, o bile saygıyı hakediyor
![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
hemen ayarla rakı balık ve bir depoda benzin kaybeden versin. ama sen şimdi nos olamdığını ve sökük olmadığını görsende başka bişey söyliyeceksen önceden söyle.
![]()
Dogukan yapma gozunu seveyim ne 16 sn leri
13 sn ustunde olmaz 16 sn ne yaptin
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Bir cok aracin stok 100-200km lerini olctum 2005/6 dan beri,heralde test etmedigim yok gibidir.
Pbox'imi aldigim 8-9 yildan beri bir cok fikrim degisti. Ozamanlar biraz iskembeden masallar varmis...
E46 M3 12,5 yuruyemez ancak -3 limit kabul edilen sure olcumlerinde -2 ve daha yuksek egimlerde yuruyebilir. Genelde 13,5-14 cikar.
0-100km 3 sec olup 100-200km 6 sec dir diye bir hesaplama hem cag disi hemde hesapsiz olur. Yani;0-100km si 3 sec ise 2 ile carpip 6 sec bulduk ama o arac 6,4 sec ise,ne var bunda,bak yaklasmisim diyemezsiniz. Cunku 0,4 sec 200km ye geldigimizde 3 boy fark edicektir.
Gp 13,5 kim nerde olcmus merak ettim? Sanirim TC de 3 tane GP2 sahibi olmus 1 yada 2 kisi vardir,biride benim
En yavas Gp'im 15,4 sec,en hizlisi 14,2 sec idi -1,8 egimde.
Merak edilen araclar varsa aklimdakileri yazarim.
Lp640 7,4 sec olmali, benimki egsozdan sonra 7,1sec e dusmustu.
hocam şimdi başkasının arabası için sen şuraya gel benzin ver deme ben çok benzin için yarışa geldim başkasıyla beni karıştırma biraz beni araştır sonra söyle bunları ortamı gerginleştirdiğini düşünüyorum şu an.
o araba stock mtock değil ben onlarla 150 shot nos bastılar burda denedim bildiğimiz mermi gibi giden araç.ama stock değil anladınmı sökük olup olmaması ummmrumda bile değil o arabanın motoru söküldü ve yapıldı stock mtock değil şimdi arabayı götürün açın bakın motora vida deydiyse gel bana evet sen haklısın de tamam mı?
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
e46 m3 maşallah e92 m3 süresi çıkarmış 12.5-13 ün üstüne çıkmaz eğimde ama 11.2 de -1.8 çıkarmaz bencede imkansız yani olmayacak şeyler bunlar stockta
bu arada bende e46 m3 alacağım kısa süre içindede yani minimden yavaş ama seviyorum napıyım derim hızlı olmasada olur derim![]()
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)