Clio3 RS baya yavaşmış, poloya göre. :confused:
Printable View
İşte böyle kafanızdan aklınızdan atmanıza takıldım bilip bilmeden konuşmanıza takıldım bir tane araba ile denedim o da görkem onunlada bir kere denedim bir araba ile bir kere deneme yapan arabaya köprü üstünden çektiğin video ile nası süre hesabı yapabiliyosun ona takıldım
Stock bi polo gti 15 lerde kosamaz.
bızde e39 ms var sc lı 507 verdı ozgunun dynoda yanı ortalam 560 hp cıvarı
kac gıder acaba bır turlu olcmek nasıp olmadı varmı fıkrı olan
bahsettiğiniz araç benimdir. şuan üzerinde iskender son susturucu ve kutu içi filtre var.arabanın motoru yapılırken başındamıydınız da bu kadar net konuşabiliyosunuz. ha bana sorsan bende başında değildim ama ilk defa senden duyuyorum, parça listesi elimde olduğu için baktım oem dışı bir parça listede zaten yok.öncesinde varmıdır bilemem ama şuan oem dışı bir motor için parçası yoktur, yapan kişilerde en azından takmış olsa bana söyler diye düşünürüm, benden niye saklasın:)
hakan(ahk) başkası değildir yakın arkadaşımdır, zaten bana sorupta dbnyi buraya koymuştur ben ne için istediğini bile sormadım.sen gel biz sana araç denemeden de balık ısmarlarız Hakanla;)
süreye gelince dbn vs.de çok umrumda değildir, ister 11 , ister 15 çıkarsın biz o zaman arabanın nasıl gittiğini göremek için bir türlü bir e46 ile denk gelemedik bari süresi nedir diye basalım demiştik, sürelerdeki tutarsızlık kiminde kesici, kiminde araba çıktı, kiminde sport tuşu açmamışım vs.vsden..çok önemli olduğunu düşünsem zaten ertesi gün burada araç konusunda yayınlardım;)
isteyen istediğine , kendi bildiğine inanır, inanmaktada zaten özgürdür, mal budur , süreside bu..
keyifli forumlar.
konu faydalı bir konu olmuş daha fazla bir tek araba üzerinden konuyu dağıtmaya gerek yok diye düşünüyorum
ben senin arabanın konusundan uzak durmaya çalıştıkta geldi arkadaşın saplandı bana.
şimdi önce sunu soyleyım ne balık yemeye ne arabanı gormeye hiç niyetim yok.
sen o arabanın sahibi değilken ben senın arabanla burda yarış yapıyodum 150 shot nos basarlarken yanımda 8 saniye yuruyen arabamı geçtiler ..geçtiler ama ne bi kıstas aldım ne ilgilendim ne de aaa e46 lar nası yuruyomuş hiç bilmiyodum gibi hiç bi yorum yapmadım cunku cokd a umrumda değildi.,
noldu biraz önce stock olana aracınızda filtre eksoz cıktı stock mu demek filtre eksoz????
kalan konuyla ilgili polemige girmeyecem sırf ankarada herkesi geçiyorum diye kralcılar sayesinde o arabanın sahibiyle yarış yaptık beni geçebilmek için allah ne verdiyse kırmalık nos bastılar geçtiler de (he tabi şimdi bizde yerimizde durmadık bugünki şartlarla öyle de geçemez de)
sen yazmışsın ya 11 cıkar 15 cıkar isterse 5 cıksın gerçekten bnm ıcın sıkıntı yok maşalalh güle güle bin hçi umrumda olmadı e46 m3 ler olmayacakta.
sen belki bu arabayı alınca ilk defa yarış yaptın ben bugüne kadar 100 lerce m3lerle gazladım stock m3 un 11 saniye gidecegine inanıyosan inanma kardeşim kac senedir sen yarışırsın bu camıadasın bilmem ama sen bana güven 11 saniye gidiyosan araban stock değil ...ayrıca zaten stock değil 1hp bile verecek olsa filtre ve eksoz dan bahsedılmeyen bi konuya yazıyo sen ve arkadaşın
ben bu m3 konusunu uzatmıyorum aracının hızlı bir araç oldugunu biliyorum ama umursamıyorum ve ilgilenmıyorum güle güle kırmadan bin bnm için yeter
sureyi duzeltiyim enkada 8.4 -1.5 da 9.1 giden arabami gectiler detayli belirtiyim dr
neye uzatiyosun ya bu kadar.
adinida biliyorum arabanin plakasinida farkettiysen ikisinide yazmadim arabandan bahsederken sen rahatsiz olabilirsin diye.
kesin 100-200 suresi şudur da demedim. o civarda yuruyor olmasi lazim dedim.
kötu niyetli bisey yazmadim. gereksiz alinganlik yapiyosun.