User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
223 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Stock 100-200 Süreleri?

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio3 Rs 18,8 sec
    Polo gti 15,x
    Clio3 RS baya yavaşmış, poloya göre.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06F0001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denediği araçların süreleri derken ???
    Kaç tane denediğim araçla gördün de süre hesabı yaptın acaba
    kimseyle denemedinmi
    izlemek istersen videosunu atayim.

yanlis bi tahminmi yaptim niye tepki gosterdin?

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kıçı kırık dizel poloyla geçecez nerdeyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimseyle denemedinmi
    izlemek istersen videosunu atayim.

yanlis bi tahminmi yaptim niye tepki gosterdin?
    Kimseyle demedim denediğin araçlar diye çoğul bir kelime kullandığın için kaç tane dedim ve evet halen cevap bekliyorum kaç tane ???
    06 F 0001 Mini Morris
    06 V 0001 ???
    06 DB 0001 CRV
    06 BD 0001 320d
    06 BH 0001 i30
    06 DRN 02 Impreza
    06 DRN 56 Doblo
    06 DRN 77 Corsa
    06 DRN 91 M3
    06 DRN 95 106gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseyle demedim denediğin araçlar diye çoğul bir kelime kullandığın için kaç tane dedim ve evet halen cevap bekliyorum kaç tane ???
    gorkem le denedin, o ayar baska bi aracla daha denedin diye kalmis aklimda. demekki yanlis hatirlamisim. buna niye takildin anlamadim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gorkem le denedin, o ayar baska bi aracla daha denedin diye kalmis aklimda. demekki yanlis hatirlamisim. buna niye takildin anlamadim?
    İşte böyle kafanızdan aklınızdan atmanıza takıldım bilip bilmeden konuşmanıza takıldım bir tane araba ile denedim o da görkem onunlada bir kere denedim bir araba ile bir kere deneme yapan arabaya köprü üstünden çektiğin video ile nası süre hesabı yapabiliyosun ona takıldım
    06 F 0001 Mini Morris
    06 V 0001 ???
    06 DB 0001 CRV
    06 BD 0001 320d
    06 BH 0001 i30
    06 DRN 02 Impreza
    06 DRN 56 Doblo
    06 DRN 77 Corsa
    06 DRN 91 M3
    06 DRN 95 106gti

SuperSprint
    Misafir
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o işte bir yanlışlık var zaten stock polo gti 15.5 uçurumdan aşşağı atsan gidemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte böyle kafanızdan aklınızdan atmanıza takıldım bilip bilmeden konuşmanıza takıldım bir tane araba ile denedim o da görkem onunlada bir kere denedim bir araba ile bir kere deneme yapan arabaya köprü üstünden çektiğin video ile nası süre hesabı yapabiliyosun ona takıldım
    haci bi cikin 100-200 olcun benim yazdigimdan farkli bisey cikarsa o zaman tekrar konusalim kopru ustunden cektigim bir video ile tahmin yapabiliyormuyum.

13 den iyi sure yaparsan ozür dilicem senden..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock e46 m3 o sureleri yapamaz denilidigi icin yazdim o cumleyide.

sanki 20 saniyede yapar dedik.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SuperSprint Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o işte bir yanlışlık var zaten stock polo gti 15.5 uçurumdan aşşağı atsan gidemez
    AYNEN DOSTUM ONDA DA Bİ SIKINTI VAR.15.5 gidemez
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock bi polo gti 15 lerde kosamaz.
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AYNEN DOSTUM ONDA DA Bİ SIKINTI VAR.15.5 gidemez
    kanka 2013 se yapar 15.5 16 valla
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bızde e39 ms var sc lı 507 verdı ozgunun dynoda yanı ortalam 560 hp cıvarı

kac gıder acaba bır turlu olcmek nasıp olmadı varmı fıkrı olan
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

SuperSprint
    Misafir
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka 2013 se yapar 15.5 16 valla
    olmaz o iş unutun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock e46 m3 o sureleri yapamaz denilidigi icin yazdim o cumleyide.

sanki 20 saniyede yapar dedik.
    Mesajlarımda hiç süre ile ilgili bir cümle gördün mü benim şu saniye yapar bu saniye yapıyo diye sanki onlarca araba ile denemişim gibi konuşuyosunuz git stock m3 lerle ilgili konuş o zaman benim arabalarım hakkında konuşma
    06 F 0001 Mini Morris
    06 V 0001 ???
    06 DB 0001 CRV
    06 BD 0001 320d
    06 BH 0001 i30
    06 DRN 02 Impreza
    06 DRN 56 Doblo
    06 DRN 77 Corsa
    06 DRN 91 M3
    06 DRN 95 106gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam şimdi başkasının arabası için sen şuraya gel benzin ver deme ben çok benzin için yarışa geldim başkasıyla beni karıştırma biraz beni araştır sonra söyle bunları ortamı gerginleştirdiğini düşünüyorum şu an.

o araba stock mtock değil ben onlarla 150 shot nos bastılar burda denedim bildiğimiz mermi gibi giden araç.ama stock değil anladınmı sökük olup olmaması ummmrumda bile değil o arabanın motoru söküldü ve yapıldı stock mtock değil şimdi arabayı götürün açın bakın motora vida deydiyse gel bana evet sen haklısın de tamam mı?
    bahsettiğiniz araç benimdir. şuan üzerinde iskender son susturucu ve kutu içi filtre var.arabanın motoru yapılırken başındamıydınız da bu kadar net konuşabiliyosunuz. ha bana sorsan bende başında değildim ama ilk defa senden duyuyorum, parça listesi elimde olduğu için baktım oem dışı bir parça listede zaten yok.öncesinde varmıdır bilemem ama şuan oem dışı bir motor için parçası yoktur, yapan kişilerde en azından takmış olsa bana söyler diye düşünürüm, benden niye saklasın

hakan(ahk) başkası değildir yakın arkadaşımdır, zaten bana sorupta dbnyi buraya koymuştur ben ne için istediğini bile sormadım.sen gel biz sana araç denemeden de balık ısmarlarız Hakanla

süreye gelince dbn vs.de çok umrumda değildir, ister 11 , ister 15 çıkarsın biz o zaman arabanın nasıl gittiğini göremek için bir türlü bir e46 ile denk gelemedik bari süresi nedir diye basalım demiştik, sürelerdeki tutarsızlık kiminde kesici, kiminde araba çıktı, kiminde sport tuşu açmamışım vs.vsden..çok önemli olduğunu düşünsem zaten ertesi gün burada araç konusunda yayınlardım
    isteyen istediğine , kendi bildiğine inanır, inanmaktada zaten özgürdür, mal budur , süreside bu..
    keyifli forumlar.

konu faydalı bir konu olmuş daha fazla bir tek araba üzerinden konuyu dağıtmaya gerek yok diye düşünüyorum
    RPMTURK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğiniz araç benimdir. şuan üzerinde iskender son susturucu ve kutu içi filtre var.arabanın motoru yapılırken başındamıydınız da bu kadar net konuşabiliyosunuz. ha bana sorsan bende başında değildim ama ilk defa senden duyuyorum, parça listesi elimde olduğu için baktım oem dışı bir parça listede zaten yok.öncesinde varmıdır bilemem ama şuan oem dışı bir motor için parçası yoktur, yapan kişilerde en azından takmış olsa bana söyler diye düşünürüm, benden niye saklasın

hakan(ahk) başkası değildir yakın arkadaşımdır, zaten bana sorupta dbnyi buraya koymuştur ben ne için istediğini bile sormadım.sen gel biz sana araç denemeden de balık ısmarlarız Hakanla

süreye gelince dbn vs.de çok umrumda değildir, ister 11 , ister 15 çıkarsın biz o zaman arabanın nasıl gittiğini göremek için bir türlü bir e46 ile denk gelemedik bari süresi nedir diye basalım demiştik, sürelerdeki tutarsızlık kiminde kesici, kiminde araba çıktı, kiminde sport tuşu açmamışım vs.vsden..çok önemli olduğunu düşünsem zaten ertesi gün burada araç konusunda yayınlardım
    isteyen istediğine , kendi bildiğine inanır, inanmaktada zaten özgürdür, mal budur , süreside bu..
    keyifli forumlar.

konu faydalı bir konu olmuş daha fazla bir tek araba üzerinden konuyu dağıtmaya gerek yok diye düşünüyorum

ben senin arabanın konusundan uzak durmaya çalıştıkta geldi arkadaşın saplandı bana.

şimdi önce sunu soyleyım ne balık yemeye ne arabanı gormeye hiç niyetim yok.
    sen o arabanın sahibi değilken ben senın arabanla burda yarış yapıyodum 150 shot nos basarlarken yanımda 8 saniye yuruyen arabamı geçtiler ..geçtiler ama ne bi kıstas aldım ne ilgilendim ne de aaa e46 lar nası yuruyomuş hiç bilmiyodum gibi hiç bi yorum yapmadım cunku cokd a umrumda değildi.,

noldu biraz önce stock olana aracınızda filtre eksoz cıktı stock mu demek filtre eksoz????

kalan konuyla ilgili polemige girmeyecem sırf ankarada herkesi geçiyorum diye kralcılar sayesinde o arabanın sahibiyle yarış yaptık beni geçebilmek için allah ne verdiyse kırmalık nos bastılar geçtiler de (he tabi şimdi bizde yerimizde durmadık bugünki şartlarla öyle de geçemez de)

sen yazmışsın ya 11 cıkar 15 cıkar isterse 5 cıksın gerçekten bnm ıcın sıkıntı yok maşalalh güle güle bin hçi umrumda olmadı e46 m3 ler olmayacakta.

sen belki bu arabayı alınca ilk defa yarış yaptın ben bugüne kadar 100 lerce m3lerle gazladım stock m3 un 11 saniye gidecegine inanıyosan inanma kardeşim kac senedir sen yarışırsın bu camıadasın bilmem ama sen bana güven 11 saniye gidiyosan araban stock değil ...ayrıca zaten stock değil 1hp bile verecek olsa filtre ve eksoz dan bahsedılmeyen bi konuya yazıyo sen ve arkadaşın

ben bu m3 konusunu uzatmıyorum aracının hızlı bir araç oldugunu biliyorum ama umursamıyorum ve ilgilenmıyorum güle güle kırmadan bin bnm için yeter
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sureyi duzeltiyim enkada 8.4 -1.5 da 9.1 giden arabami gectiler detayli belirtiyim dr
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesajlarımda hiç süre ile ilgili bir cümle gördün mü benim şu saniye yapar bu saniye yapıyo diye sanki onlarca araba ile denemişim gibi konuşuyosunuz git stock m3 lerle ilgili konuş o zaman benim arabalarım hakkında konuşma
    neye uzatiyosun ya bu kadar.

adinida biliyorum arabanin plakasinida farkettiysen ikisinide yazmadim arabandan bahsederken sen rahatsiz olabilirsin diye.

kesin 100-200 suresi şudur da demedim. o civarda yuruyor olmasi lazim dedim.

kötu niyetli bisey yazmadim. gereksiz alinganlik yapiyosun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)