gün içinde konuya yazmıştım ama göndermemişim, pardon
çok değerli bilgiler oldu benim için, not ettm sabahleyin duruma göre bakacağım.
teşekkürler tekrardan
gün içinde konuya yazmıştım ama göndermemişim, pardon
çok değerli bilgiler oldu benim için, not ettm sabahleyin duruma göre bakacağım.
teşekkürler tekrardan
İstanbul fuar merkezinin otoparkına da koyabilirsiniz. Genelde koskoca otoparkta bir iki araba oluyor.Bomboş otopark...
Arkadaşlarında dediği gibi Dünya Ticaret merkezi'nin otoparkı idealdir. yolun sonunda misafir otoparkı diye geçer. Rahatça bırakabilirsiniz. Kültür üniversitesinin otoparkıda ikinci alternatif olabilir![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Benim okulun yan sokağı müsait park için, hergün 2-3 kez de önünden geçiyorum, evim de az ilerisinde, buraya da bırakabilirsiniz, havalimanı 5 dk. bahçelievlerde.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
shelle girip mi giriyoruz bu isparka peki?
bir de havaalanının açık otoparkı varmış, ''Kargo Terminali yanında bulunan Açık Otopark Temmuz 2009'da hizmete alınmış olup, 28.300 m² ve 1.200 araç kapasitelidir.'' bu tam nerede kalıyor bilen varsa söyleyebilir mi acilinden?
Yeşilköy tarafına bırak brn bakarım arabaya arada![]()
Yeşilköyde hertürlü ara sokak,
Galeria Otopark,
Kültür Üni Otopark,
Ataköy Atrium çevresindeki heryer.
Evim metroya 9 dakika yürüme mesafesinde. Metro ile havalimanı 10-12 dakika
Sitenin gece görüş kameralı çelik bariyerli otoparkı var. 20 yıldır burada oturuyorum henüz teyp bile çalınmadı.
İhtiyacı olan pm atsın
merter
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ataköy olabilir yine Airport AVM kapalı ve açık otoparkı olabilir. AVM daha mantıklı hem ücretsiz hem güvenlik var 24 saat.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Konu hortmuş yahu, biz de yazıyoruz hala
Neyse ihtiyacı olan olursa, bizim sitenin otoparkına koyabilir kamera var güvenlik var havaalanına 10 dakika.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)