Yok mu hiç sakarya üniversitesi eğitim fakültesi. Ben bu sene başlıyorum inşallah pdr
İst aydın a gelenler öncelikle geçmiş olsun sonra da hayırlı olur diyeyim bari![]()
Çan var ben 2 senede bi kitap açmadan 2.60 ortalama yaptım 40 la geçtiğimide biliyorum İngilizce Uluslarası Ticarette arkadaşımında ilk senesiydi çok çalışkan falan sayılmaz 3.20 ortalama yaptı oda çok korkmayın bence öyle olabilir abi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım siteden pm atarsın bana
Alfa Romeo 159 Booster
bunlara takılma git gör herkes farklı bişey solicek cünkü. muhtemelen sorarsanda evet aynen böyle diyecekler.
nerdeyse tüm okulların böyledir korkucak bişey yok ama billurlu ogrenciler cirit atmadıgı kapasite belli olduğu ve için genelde 70i sallamazlar (dedigim dedik kuralcı sapık hocalar haric) çan yaparlar muhtemelen ki. çana bukadarda bel baglamayın cogu zaman faydadan çok zararını görürsün
1881 - 193∞
Bende dershane konusunsa yardımcı olabilirim.8 senelik dershane hayatım bitmiş olup 9. seneye gireceğim.
Dershaneler hakkında sormak istediğiniz bişey varsa her türlü yardımcı olurum, nasıl olması hakkında vs.
![]()
hop edit butonu kaybolmuş bu arada. ben de Aydın dayım kkafaya takılan sorular olursa yardımcı olabilirim .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)