Şu işi bi standarta oturtamadılar,yazıklar olsun
Cam filminin yasak olma sebeplerinden birisi hatta belkide teki nedir?
Görüş açısı azaldığından dolayı sürüşü ve trafiği tehlikeye sokması değilmidir kardeşim?
Ee madem film yapmak sürüşü,trafiği tehlikeye sokuyor,polis memurunun sürüşü ve trafiği tehlikeye sokan bi arabayla gezmesi ne derece mantıklı?
Asıl burdaki en büyük mantıksızlık bu ülkede olup bitenlerde mantık aramak...
camları değiştiriceksin ne demektir ak egzoz ucu yay jant takıyosun teknik değişiklik diyo ceza yazıyo işine gelince orjinali değiştir diyor peşini bırakma bence o cezayı yazan allahındanda bulur inş
Bu son modifiye kanunundan sonra iyice destek gördükleri için memur hertürlü o cezayı yazar. Sende ödemek zorundasın. Daha sonrasında haklı olduğunu düşünüyorsan itiraz edip mahkemeye gider aylar belkide yıllar sonra hakim tarafından haklı bulunduğun takdirde ödediğin parayı geri alırsın.
Bu iş yıllardır böyle bu ülkede kaç kez orjinal cama ceza yemişizde arabamız trafikten men olmuş aylar sonra öğrenmiştik. Yetkili bayiiden camların orjinal olduğuna dair belge alıp karakoldan meni kaldırmıştık.
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Arkadaşlar polis araclarının cam filmi genelde arka yan camlarda olur bagaj dahil. Polis araclarımdaki filmin amacı araç içinde bulunan kişinin göz altına alınması veya bir sevk sırasında dışarıdan gözükmemesidir. Dava sonuçlanana kadar herkes masumdur hesanı![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Filmin asıl amacı güneş ışınlarını kırmaktır diğer amacı ; dışarıdan içerisi görünmesin diye yapıştırılır..Trafikte senin kafana nişan alınma olasılığıyla polisin ki bir değildir..Arka bölmeleri de tam filmlidir onun amacıda zanlı tanınmasın,bi müdahaleye uğramasın diyedir..Özellikle modifiye konusunda katı kuralları olan bir ülkede polis ekip otosuna artislik olsun diye film çektirebilir mi sence ? Cebinden hemde..
Kimi arkadaşlar güneşten korunmak için taktırır hayli haklıdır kimi arkadaşlar da tarz olduğunu düşünür..
Genel olarak konuşuyorum, Türkiyede'ki modifiye kavramı ortada..Olayın bu noktaya gelmesinin nedeni polis değil,ülkenin modifiye aanlayışıdır..Önce bunu düzeltmek gerek..
Konu sahibi arkadaşım cezayı ödemen gerek önce,sen zaten her detayda haklısın şikayetini yap bekle.
bazı arkadaşların dediği gibi cezayı ödemek zorunda olduğunu düşünmüyorum. Bir defa yüz de yüz haklısın. öncelikle bu işle ilgili yetkili mahkemeye bayiden aldığın belge ile hem itiraz edeceksin hem trafik cezasının yurutmesinin durdurulması talebinde bulunacaksın bir yandan bilirkişi talebinde bulunacaksın. işin içine bir şekilde distribütör firmayı da sokabilirsen ki bence sokmalısın o zaman kenara çekilip seyretmek lazım.
sonuçlanmasının da çok uzun süreceğini zannetmiyorum. İyi bir avukat bul bence.
https://www.facebook.com/permalink.p...21460751261546
Resimdeki araba ve yaş doğru ise bu işin bir sebebi var. Hiç apaçiler yüzünden falan diye düşünme. Sende var bende yok. Baktı kendi halinde biri, arabada güzel ben bununla uğraşayım dedi. Ne yazıkki toplumda böyle küçük beyinliler var. Bunlarla bulaşmak veya konuşmak sadece sinir bozar. Garibimin basit bir arabası varsa ve senin araban onun hayali ise vede elinde sana zarar verecek bir şey varsa yapar. Bu tipler araba bile çizecek ruh haline sahiptirler. Bu tür olayları apaçiler yüzünden değil ruh hali bozuk insanlara rastladığınızdan yaşarsınız. Eğitmeye ( ben zaman zaman deniyorum ama daha başarılı olamadım.) veya laf anlatmaya çalışmayın. Örnekler sayısız. Sadece sabrınız varsa biraz alttan alarak içini size anlatmasını sağlayın bakın, hayalindekiler sende olanlar olacaktır.
Apaçinin günahını almayın.
sen kendin de cezaya itiraz edersin. Takip edersen sonuca ulaşmak kolay olur. Camları bile değiştirdin diyebilirler. Bu yüzden takipte ol.
memuru da bimer e veya olayın olduğu ilin valiliğine şikayet et.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Bence cami duvarına işemişler süründürün onları emsal teşkil etsin belki haberlere falan da çıkar orjinal cama ceza yazan cahil diye
Bende rc varken banada yazacaklardi, orjinal dedim. Baktilar evet orjinalmis demislerdi. Aslinda sizinkide biliyordur, ama ***** ceza kotalari...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Sizinki fabrika çıkışlı ama başka konu açmamak adına cam filmi için;
Bir kaç gün önce Denizli'de cam filminden dolayı kesilen ceza iptal edildi gerekçe olarak aşağıda gibi yazılmış. Dışarıdan bakınca içerisi değil, içeriden bakınca dışarısı gözükmeyecekmiş, kanun yanlış uygulanıyor diye.
İş yoğunluğundan dolayı kararı alamadım, perşembe günü kararı alıcam. Arzu eden olursa kararın bir örneğini emsal niteliğinde gönderebilirim.
“Anılan madde kapsamında ceza uygulaması yapılabilmesi için araçta görüşü engelleyecek veya bir kaza anında içindekiler için tehlike olabilecek süs, aksesuar eşya ve çıkıntıların bulunması gerekmektedir. Para cezası uygulayan tanığın, araç içerisine girerek filmli camların sürücünün görüşünü engelleyip engellemediğini kontrol etmediği, dışarıdan bakıldığında koyu renkli filmli camlar nedeniyle aracın içerisi görünmüyorsa, ceza uyguladıklarını beyan ettiği, tanığın beyanında itiraz edenin aracının camına takılı filmlerin sürücünün görüşünü engellediği yönünde bir tespitin yapılmadığının anlaşıldığı, itiraz eden hakkında verilen idari para cezasının bu nedenle usul ve yasaya aykırı olduğu anlaşılmıştır"
www.atk.gov.tr
Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..
Ben o belgenin bir nüshasını sizden istiyebilirmiyim taranmış hali olursa çok memnun olurum. Örnek teşkil etmesi açısından polis memuruna gösterebilirim bakın böyle böyle diye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)