User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Orjinal karartmalı cama ceza hakkında.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu işi bi standarta oturtamadılar,yazıklar olsun

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis memuruna bak burda v harfi var orjinal karartılmış cam diceksiniz, banane sen yazdırmışsındır dicek daha büyük kavga çıkıcak
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız Polisin filmli araçla gezmesinin bir sebebi var ve çokta mantıklı bir sebep.
    Cam filminin yasak olma sebeplerinden birisi hatta belkide teki nedir?
    Görüş açısı azaldığından dolayı sürüşü ve trafiği tehlikeye sokması değilmidir kardeşim?
    Ee madem film yapmak sürüşü,trafiği tehlikeye sokuyor,polis memurunun sürüşü ve trafiği tehlikeye sokan bi arabayla gezmesi ne derece mantıklı?

Asıl burdaki en büyük mantıksızlık bu ülkede olup bitenlerde mantık aramak...

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    camları değiştiriceksin ne demektir ak egzoz ucu yay jant takıyosun teknik değişiklik diyo ceza yazıyo işine gelince orjinali değiştir diyor peşini bırakma bence o cezayı yazan allahındanda bulur inş

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sapmasın rica ediyorum , bu konuyu nasıl halledicez acaba ?

Adam kağıda %75 görülme kuralına uygun değildir yazmış ?

Camlar ise Resmi olarak %70 görülme kuralı dahilinde diye geçiyor ?

Alıntı Masterpiece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada bişeye dikkat ettim şimdi ,

Ceza kağıdında %75 görülebilirlik kuralına uygun deil tarzında yazıyor

Benim camlarda bulunan V harfi %70 uygunlukta onaylanıyor yani benim camlar %70 kuralına uygun

Bu nasıl olacak memur kafasına göre yazdı makina mı mübarek % olarak hemen ölçtü ?

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız Polisin filmli araçla gezmesinin bir sebebi var ve çokta mantıklı bir sebep.
    neymiş o sebep merak ettim ?

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bişeye dikkat ettim şimdi ,

Ceza kağıdında %75 görülebilirlik kuralına uygun deil tarzında yazıyor

Benim camlarda bulunan V harfi %70 uygunlukta onaylanıyor yani benim camlar %70 kuralına uygun

Bu nasıl olacak memur kafasına göre yazdı makina mı mübarek % olarak hemen ölçtü ?
    Bu son modifiye kanunundan sonra iyice destek gördükleri için memur hertürlü o cezayı yazar. Sende ödemek zorundasın. Daha sonrasında haklı olduğunu düşünüyorsan itiraz edip mahkemeye gider aylar belkide yıllar sonra hakim tarafından haklı bulunduğun takdirde ödediğin parayı geri alırsın.

Bu iş yıllardır böyle bu ülkede kaç kez orjinal cama ceza yemişizde arabamız trafikten men olmuş aylar sonra öğrenmiştik. Yetkili bayiiden camların orjinal olduğuna dair belge alıp karakoldan meni kaldırmıştık.
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezaya itirazdan başka bu cezayı yazan memur ayrıca dava edilebiliyor mu ?

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar polis araclarının cam filmi genelde arka yan camlarda olur bagaj dahil. Polis araclarımdaki filmin amacı araç içinde bulunan kişinin göz altına alınması veya bir sevk sırasında dışarıdan gözükmemesidir. Dava sonuçlanana kadar herkes masumdur hesanı
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam filminin yasak olma sebeplerinden birisi hatta belkide teki nedir?
    Görüş açısı azaldığından dolayı sürüşü ve trafiği tehlikeye sokması değilmidir kardeşim?
    Ee madem film yapmak sürüşü,trafiği tehlikeye sokuyor,polis memurunun sürüşü ve trafiği tehlikeye sokan bi arabayla gezmesi ne derece mantıklı?

Asıl burdaki en büyük mantıksızlık bu ülkede olup bitenlerde mantık aramak...
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neymiş o sebep merak ettim ?

Filmin asıl amacı güneş ışınlarını kırmaktır diğer amacı ; dışarıdan içerisi görünmesin diye yapıştırılır..Trafikte senin kafana nişan alınma olasılığıyla polisin ki bir değildir..Arka bölmeleri de tam filmlidir onun amacıda zanlı tanınmasın,bi müdahaleye uğramasın diyedir..Özellikle modifiye konusunda katı kuralları olan bir ülkede polis ekip otosuna artislik olsun diye film çektirebilir mi sence ? Cebinden hemde..
    Kimi arkadaşlar güneşten korunmak için taktırır hayli haklıdır kimi arkadaşlar da tarz olduğunu düşünür..

Genel olarak konuşuyorum, Türkiyede'ki modifiye kavramı ortada..Olayın bu noktaya gelmesinin nedeni polis değil,ülkenin modifiye aanlayışıdır..Önce bunu düzeltmek gerek..

Konu sahibi arkadaşım cezayı ödemen gerek önce,sen zaten her detayda haklısın şikayetini yap bekle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı arkadaşların dediği gibi cezayı ödemek zorunda olduğunu düşünmüyorum. Bir defa yüz de yüz haklısın. öncelikle bu işle ilgili yetkili mahkemeye bayiden aldığın belge ile hem itiraz edeceksin hem trafik cezasının yurutmesinin durdurulması talebinde bulunacaksın bir yandan bilirkişi talebinde bulunacaksın. işin içine bir şekilde distribütör firmayı da sokabilirsen ki bence sokmalısın o zaman kenara çekilip seyretmek lazım.
    sonuçlanmasının da çok uzun süreceğini zannetmiyorum. İyi bir avukat bul bence.

https://www.facebook.com/permalink.p...21460751261546

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese hayırlı ramazanlar ,

Az önce aracımda fabrikasyon karartmalı olan arka kelebek camları ve bagaj camından ceza yazdılar , geldiler incelediler film yok tamam camları değiştirmişsin dediler

Sinirden kafayı yedim laf anlatmaya da çalışmadım hiç anlamicakları belli çünkü , şu mübarek gün hakkımı yediler Allaha sevk ediyorum onları.

Şimdi izlemem gereken prosedür nedir bilen var mı ?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim , insanı çileden çıkardılar..
    Resimdeki araba ve yaş doğru ise bu işin bir sebebi var. Hiç apaçiler yüzünden falan diye düşünme. Sende var bende yok. Baktı kendi halinde biri, arabada güzel ben bununla uğraşayım dedi. Ne yazıkki toplumda böyle küçük beyinliler var. Bunlarla bulaşmak veya konuşmak sadece sinir bozar. Garibimin basit bir arabası varsa ve senin araban onun hayali ise vede elinde sana zarar verecek bir şey varsa yapar. Bu tipler araba bile çizecek ruh haline sahiptirler. Bu tür olayları apaçiler yüzünden değil ruh hali bozuk insanlara rastladığınızdan yaşarsınız. Eğitmeye ( ben zaman zaman deniyorum ama daha başarılı olamadım.) veya laf anlatmaya çalışmayın. Örnekler sayısız. Sadece sabrınız varsa biraz alttan alarak içini size anlatmasını sağlayın bakın, hayalindekiler sende olanlar olacaktır.

Alıntı speed_blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sicil numarasını alsaydın omuzundan bide onu eklerdin,, bi kaç apaçi yüzüne çektigimize bak ya adamlar herkesi aynı gözle görüyor
    Apaçinin günahını almayın.

Alıntı güneşbalkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cezaya itirazdan başka bu cezayı yazan memur ayrıca dava edilebiliyor mu ?
    sen kendin de cezaya itiraz edersin. Takip edersen sonuca ulaşmak kolay olur. Camları bile değiştirdin diyebilirler. Bu yüzden takipte ol.
    memuru da bimer e veya olayın olduğu ilin valiliğine şikayet et.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence cami duvarına işemişler süründürün onları emsal teşkil etsin belki haberlere falan da çıkar orjinal cama ceza yazan cahil diye

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende rc varken banada yazacaklardi, orjinal dedim. Baktilar evet orjinalmis demislerdi. Aslinda sizinkide biliyordur, ama ***** ceza kotalari...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

badmast3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizinki fabrika çıkışlı ama başka konu açmamak adına cam filmi için;
    Bir kaç gün önce Denizli'de cam filminden dolayı kesilen ceza iptal edildi gerekçe olarak aşağıda gibi yazılmış. Dışarıdan bakınca içerisi değil, içeriden bakınca dışarısı gözükmeyecekmiş, kanun yanlış uygulanıyor diye.

İş yoğunluğundan dolayı kararı alamadım, perşembe günü kararı alıcam. Arzu eden olursa kararın bir örneğini emsal niteliğinde gönderebilirim.

“Anılan madde kapsamında ceza uygulaması yapılabilmesi için araçta görüşü engelleyecek veya bir kaza anında içindekiler için tehlike olabilecek süs, aksesuar eşya ve çıkıntıların bulunması gerekmektedir. Para cezası uygulayan tanığın, araç içerisine girerek filmli camların sürücünün görüşünü engelleyip engellemediğini kontrol etmediği, dışarıdan bakıldığında koyu renkli filmli camlar nedeniyle aracın içerisi görünmüyorsa, ceza uyguladıklarını beyan ettiği, tanığın beyanında itiraz edenin aracının camına takılı filmlerin sürücünün görüşünü engellediği yönünde bir tespitin yapılmadığının anlaşıldığı, itiraz eden hakkında verilen idari para cezasının bu nedenle usul ve yasaya aykırı olduğu anlaşılmıştır"
    www.atk.gov.tr
    Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
    Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..

Mrt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben o belgenin bir nüshasını sizden istiyebilirmiyim taranmış hali olursa çok memnun olurum. Örnek teşkil etmesi açısından polis memuruna gösterebilirim bakın böyle böyle diye.

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun gözlüğe ihtiyacı vardır da sana ceza yazmıştır...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İptal kararının bir nüshada ben alabilirmiyim? Taratıp paylaşırsanız çok makbule geçer hatta

speed_blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ayb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam filmi çektirenler apaçi mi oluyor?

En temizi çevirmeden kaçıp aracı bir yere saklamak. En kötü 100 150 ceza gelir.
    yok ya yanlış anladınız şimdi,, hani şu şahinciler yüzüne bu modifiye yasagı patlak verdi ya o apaçilerden bahsediom ben,, cam filmi çeken niye apaçi olsun şimdi
    Alıntı PAUL WALKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)