haftasonu kadıkoye gidip plak bakıcam.Vintage set topladım henüz elime ulaşmadı ürünler yeni aldım yarın falan gelir kargo , fena birşey olmadı haftasonu fotograflarını koyarım.
Fisher Ca-7700
Fisher Fm-7700
Fisher sp-7000bx
pioneer PL-Z460
haftasonu kadıkoye gidip plak bakıcam.Vintage set topladım henüz elime ulaşmadı ürünler yeni aldım yarın falan gelir kargo , fena birşey olmadı haftasonu fotograflarını koyarım.
Fisher Ca-7700
Fisher Fm-7700
Fisher sp-7000bx
pioneer PL-Z460
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
bizde de bi gramafon var ama antika mi cop mu bilemiyorum![]()
Yandan kurup, belli hiza ulastiktan sonra igneyi elle plaga koyuyorsun
Sarki bitince de geri kaldirmak gerekiyor igneyi.
84 ya da 78 gbi bi devirde caliyordu dalgalandin da duruldum![]()
ürünlerim geldi... Ama binbinbir türlü sorun yaşadım... Yanlış şubeye gitmiş kargo bu sıcakta ordan oraya gittim geldim.. Aldım eve geldim kurdum ama adam pikap dan şase çıkartmamış anfiye bağlamak için.. "vuzzzz" diye ses yapıyor.. Açtım pikabın için şase çıkardım kablo ile o sırada uğraşırken pikabın iğnesini kırdım ak ! Kafayı yicektim camdan atıcaktım az daha pikabı... Sordum iğne fiyatını pikap kadar.. Çöp oldu pikap.. Bitane fisher pikap görmüştüm bugun ona bakıcam aksam üstü gidip... Bi ağız tadı ile dinleyemedim plak..
bende plakçalar alıcam bir tane öğrenci bütçesiyle ankara da nereyi tavsiye edersiniz veya internetten alınabilecek yerler?
birde nelere dikkat edilmeli alırken
pikap alıcaksanız duel alın bu işin iyisi ,değerli olanı odur.
kurdugum sistem bu... metal dolaba aldırmayın geçici olarak depodan cıkardım , henüz Rack im (sehpam) yok onuda bu ay halledicem.
![]()
rack attma kanka güzel durmuş video paylaşırsın ses filan nasıl merak ettim![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Numark PT01USB Turntable nasıldır bilen varmı ? Bugun mediamarkt ta inceledim fena gelmedi.... 490 tl idi ben dısarda sıfır 280 tl ye buldum.. Almayı dusunuyorum ??
![]()
bugun annemin iş yerinde çoook eski bir set buldum.... örümcek agları içindeydi , temizledim ettim mis gibi çalışıyor inanılmazda güzel sesi var![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)