Allah yardimcin olsun. cok iyi karar vermen lazim.borçla , krediyle is yapmak cok riskli.
cepte 100 bin olsa ve batsan 0 dan yine biseyler yapilir yada tikandigin yerde kredi ceker isi dondurursun. krediyle baslayip batarsan -100 iceri gidersin, bidaha kredi cekemezsin vs.
krediden baska care yoksada ticaret yap.en azindan elinde mal olur. en kotu ihtimalle %10-20 zararla kurtarirsin. yikama flan acacaksan yada lokanta mekana para harcama.ölü yatirim yapma.
tir isine kesinlikle girme.Allah korusun basina bi is gelir çalışamazsan durum cok kotu olur.canli ornegine sahit oldum.
Emlak alım satımı yapılabilir, şuan revaçta ve hızlı olan şu ilçeler tercih edilebilir; Esenyurt, Bahçelievler, Maltepe(Zümrütevler), Kartal, Pendik.
+
Bayan iç çamaşırı![]()
biraz daha büyük bir iş düşünüyorum
vaadettiği karı derken?
kötü bir markamı iyi mi ben anlamadım
caribou yu seviyorum bende bide onlarla görüşücem
franchising in avantajı gelip mekana caddeye bakıp ölçüyorlar iş yapacak bir yerse kabul ediyorlar yok değilse yapmıyorlar
lavazza eğer dedi kira düşündüğümüz cironun %20sinden fazlaysa açmıyoruz
bende eğer açarlarsa para kazanacağımı bildikleri için açarlar diye düşündüm kendimi biraz garantide hissettim
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Hocam galiba asaletin tasdik olduktan sonra istifa edeceksin. Kurumdan istifa edince tekrar döndüğünde almayabiliyorlar.
100 bin biraz yetersiz hayvancılık için, 100 binle restoran,cafe tarzı güzel paralar kazanabilirsin.
Paranı kazandıktan sonra 10 dönüm bir yer alırsın açık besini yaparsın. Sonra yavaş yavaş mal alırsın, evin felan varsa bunun %70-75 i gibide kredisini çeker hayvancılığa başlarsın. Küpeli malların 300 tl desteği var. Yapıpta zarar eden görmedim.Tabi bu işi yapabilmek için bir yerden gelirin olması lazım. 2 bine aldığın malın 2 binde gideri oluyor, mal başına bin lira kazanabilirsen çok güzel iş. Her kesimde elde ettiğin karıda mal olarak üstüne eklersen 100-200 malın olduğunda güzel ek gelir olur![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Cafe, nargile cafe vs. işinde iyi para var. Ama tabi 100 bin ile zor iş.
100 bin ile inşaat işi de olmaz. Yani o paralara ticaret biraz zor.
En basitinden biz playstation salonu açtık. Dükkanın maliyeti mülk hariç 60 bin civarına mal oldu. Dükkan kira olsa yapılacak iş değil. Uğraşmaya değmez yani.
He 100 bine tekstil düşünülebilir. Esnaflığınız iyiyse tabi.
her şey var sadece mekanın büyüklüğüne göre dekorasyon eklenecek oda tahminim 60-80 arası tutar
şimdi 1-2 yerle görüştüm şu ilan var Connecting site...
ya da 200bine armada avm içindeki sultanahmet köftecisi devrediyormuş
bizde sultanahmetle çalışmıştık ama şimdi armada eskisi gibi iş yapıyormu?
lata 13bin lira net karı var ama inandırıcı değil
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
ekipmanda olması lazım öyle hatırlıyorum.
hayır lavazza avrupada tanınmış bi marka. bulgaristanda bile atıyorum bi cafeye gittiginizde kahveler lavazza olarak gelir. açılacak mekanda aşağı yukarı hedefledikleri ciro aylık 75bin lira gibi bişey kalan kar da 15bin lira gibi bi rakamdı ben araştırdıgımda
Tır işini biz yapıyoruz. Kendi aracınızın şoförü olmayacaksanız düşünmeyin bile. Ayrıca çevreniz yoksa işiniz çok zor.
Aslında ticaret tamamen şans işi.
Ben de geçen sene kendi işimi kurayım dedim. Bi gün sahibinden'de gezerken şans eseri arkadaşımın devrettiği mekanı gördüm. 4.Levent'te eski Köşebaşı Köfte'yi devrediyordu. İsim hakkı hariç kapıyı 70k'dan açtı 50-55k'ya verdi. ( Ben alamadım) Hem de anahtar teslim. İçerideki bir vidayı bile söküp almadı. En kötü zamanda bile kıçıksız temiz kar 5k idi. Alan adam şimdi çok güzel para kazanıyor.
İşlek bir cadde de köşe başında kahve diyarı tarzında bir yer açın ama etrafta olmaması önemli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)