kosgebten öyle hibe-destek almak kolay iş değil
Printable View
kosgebten öyle hibe-destek almak kolay iş değil
istanbula aspava açın
PSC International | Paketleme - Yurtiçi - Taşımacılık
böyle bir iş var değerli/kırılabilir /kozmetik gibi kargocuların taşımadığı ürünleri paketleyip garantili olarak taşıyor 100bin lira gibi bir maliyeti var yatırımın geri dönüş süresi 12-15 ay aylık 1-12bin net kar hedefliyorlar
torna işi bana sorarsanız geriye dönüş olur, daha önce denemelerde bulunmuşsunuz , bundan sonrası "patronluk" adı altında olmalı diye düşünüyorum, en kötü ihtimalle 100.000 tlye 5-6 araç satın alıp filo kiralama yapmak, çünkü filo işi ciddi rahat ve ciddi para olan bi iş bence, asla geliriniz bitmeyecek ve sürekli kafanıza göre takılabileceksiniz, tıpkı ev kiralamak gibi, kiralar tıkır tıkır geliyor, ve siz elinizi kaldırmadan paranızın keyfine bakıyorsunuz :)
sağlam bir yere pide ekmek fırını açacaksın paraya para demiyor bizim buradaki pideciler hatta suradımıza bakmıyorlar
torna işinde ztn ben girişimci rolünde olucam ama işin aslını bilmiyorum o yüzden bilmediğim sektöre çekiniyorum birilerinin elimden tutması lazım o konumda çevrem yok gibi
filo kiralamaya 100-150bin tl sermayeyle girilecekse hiç düşünmem ama o paralara kaç araba alabilirim ki?
fırın işinin masrafıda 300bin tl civarı..
20 tane gopro al , çeşme , bodrum , antalya gibi yerlerde belli başlı beach clublar ile görüş 10tl ye su altında fotoğraf çek , jet skiye bağla video çek , 100 bin in çoğu cepte kalır üste baya kara geçersin . Şuan böyle bir hizmet veren kimse yok :) yapabiliyorsan ekip kur kızlardan , çekimleri onlar yapsın . maliyeti çok düşük bir iş :D
Elini sallasan cnc tornaciya carpiyor aman diyim...
çoğu da işi bilse keza kalıpçılık içinde durum böyle.
imza: zamanında kalıpcılardan çok çekmiş 5 eksek cnc sahibi olup kendini bi mok sanan cnclerden nefret eden bir genç adam.
PSC International | Paketleme - Yurtiçi - Taşımacılık biraz araştırdım cidden kafama yattı.Marjinal bir hizmet gider masrafıda düşük gibi.
Hic yorulmadan tek seferde voleyi vurmak , cin'e gidiyorsun abi tablet dokunmatikleri aliyorsun burda toptan veriyorsun 1e 6 kazanmazsan ben bu isi bilmiyorum , sen niye yapmiyorsun diyen olursa benim butcem yok ben suan tanesini toptan 15 tl ye aliyorum ama bunu getiren adam 0.79 cent den aliyor. 1 dolar bile degil he neleri alicam kimlere saticam dersen bi kac numara veririm
Ne iş yapılır bilmem ama işi düzgün bir şekilde yapıp müşteriyi mutlu yollamak şart. Sonrası zaten müşteri müşteriyi getiriyor.
PSC International | Paketleme - Yurtiçi - Taşımacılık şunun için konuşuyorum. aradım,meşgule attılar geri aradılar.
75 bin tl frach bedeli eğitim,yazılım,bilimum cihaz dahil. dükkan dekorasyon bedeli bize ait birde doblo ayarında araç almanızı istiyorlar.
beyler konu güzel gidiyor yaratıcı iş projeleri çıkıyor. Varsa bildiğiniz fırsat,franchising v.s paylaşalım.
3-4 katlı bina kiralanıp apart açılabilir çok karlı iş memlekette öğrenciden başka ne var :D
ankarayı bilen arkadaşlara soruyorum;
armada da sultanahmet köftecisi iş yapar mı fast food katında devrediyormuş
ya da kentparkta adını bilmediğim bir yer(aracı söylemiyor) yine fastfood yerinde ama franchising değil kendi markası?
armadanın üst katları ölmüştü son geldiğimde.
alt katlar revaçta artık. iş potansiyeli düşük yani,
fakat kentpark daha canlıydı cepayla birlikte.
armadaya yatırım yapılabilir, yeni bölümler eklendi. iyi bir reklamla müşteri çekebilir avm
ayrıca armada çevresinde hep plazalar olduğu için öğle tatilinde yoğun bir yemek potansiyeli oluyor. zincir restaurant sahibi arkadaşım var, zincir içinde en büyük cironun armadada olduğunu söyledi
armadada güzel bir fırsat var kurulu düzen biraz kredi desteğiyle girebilirim ama bende armadayı pek canlı bulmuyorum
armadadaki iş cepa ya da kentparkta olsaydı daha rahat bakardım ama plazalar aklıma gelmemişti
firmnın 3 aylık cirosunu görme şansım var oradan bir kar/zarar hesabı yapabilirim
neyi 15 tl ye alıyorsun?
çinden valizde tableti nasıl getiriyorsun?
ulan bi biz getiremedik valizde şu malzemeleri :)
3 ay kadar cinde calistim . Gotume kadar aradilar gelirken. Sanki kicimizin arasinda 5 kg.kokain sakliyoruz.
abi bu bayanların lazer epilasyon merkezlerı gibi bi işleri felan war lazer cıhazını al yengeyıde kursuna yolla sen kasada dur yenge calıssın ohh mis iş bide temız bı çevren warsa yürürsn inşallah
yada abı temız bı iş makınası al bu eskavtr olur yükleyici kepçe yada protıf felan al şirketlere kırala abı zararın olmaz doğuda bu işler on numara yürüyo bızım burda bı eskavtrcu war adamın saatı 100 lıra bı bına temelı kazmya gıdıyor mılyarlar felan havada uçuşuyor ıleride işleri geliştırıp temız ıkı uc kamyuonda alınca harfıyat sırketı kurarsın
Bişey sorucam, dikkat ediyorumda S2000i, M3ü olan kişiler genelde giyim sektöründeler. Çokmu açık bu sektörün önü ? Bu işe giresim gelmiyor degil :D :D
arkadaşım zb telsiz mah de oturuyor tekstilcilerin alayında son model arabalar ve genelde yurt dışı işi yapıyorlar
akskavatöre gelince alınacak fiyatlarda var 90bine falan ama bu tarz sektörlere girmek için çevre gerekir mesela bunu kiralayan bi amcanız falan olsa siz alırsınız sizden kiralar pazarlamanızada ön ayak olur diye düşünüyorum
Armada fast food katinda çeşit ve kalite yüksek ancak sadece öğle yemeği için yoğunluk oluyor onun haricinde Avm de gezen musteri az oldugu için yoğunluk olmuyor.armada sultanahmet in yeri guzel bir yaninda kfc diger yaninda adana durumcusu var.ozellikle durumcunun isleri iyi oluyor
Sakn diyorum sakn.aklınız varsa lavazzaya sakn buşalmayın.ben 1.5 yıl önemli bir lokasyonda frenchising i almıştım.geçen ay çok ciddi bir zararla kapattım.yaklaşık 1 milyon liram gitti belki dahada fazla.neden mi? Kısaca yazayım.
Bir kere bu lavazza dünyada çok iyi bilinen öncü kahve markası buraya kadar tamam ama aldığınız lavazza değil best coffee shop.yani lavazza kahvesi satan kendi markaları.bu best markamıdır asla.peki vaad edilen rakkamlar....neredeyse hepsi koca bir yalan.ne cirolarınız öyle olacak nede masrafınız.işin en önemlisi nerede dükkan açarsanız açın hep alt kiracı olacaksınız ve devretme hakkı hep onlarda olacak.bunu dışında ne söylerlerse yalan.iş yapamadığın zaman ceketini alıp çıkacaksın yani.benim başıma geldi :)
Her şeyi bir tarafa bırakn ve araştırın.(bende sonradan fark ettim).bu fimanın ceo su olan Sertaç adında beyi araştırn bakalm kim..neyse söyliyim amerikayı ve motorolayı dolandıan uzanların müdürü.telsimin eski müdürü.ekipte neredeyse müdürler hep o bilindik ekip.daha fazla yazmaya gerek yok sanırım.:D:D:heyoo:
franchise işi sakat.. türkiyedeki tüm gloria jeanslar tek kalemde kapandı isim hakkı el değiştirmiş diye.. kapatanların zararları tazmin edildi mi bilmem.. ama sanmam..
Madoyla görüştük bi ara.. Bize 100m uzaktaki madodan isim hakkını almışlardı.. aralarındaki husumetten dolayı teklif ettiler bize.. kar oranı inanılmaz düşük.. sadece dondurmada %100 kar.. Ayda şu kadar mal alıcaksın diycekler alıcaksın vs.. Kasa hep kazanır beyler :) starbucks vs isim hakkı vermiyor zaten.. dersin ki burger king açıcam o başka ama..
Pastane işindeyiz yıllardır.. Dışarıdan göründüğü gibi değil cafecilik çok zor.. pastane cafe inanılmaz zor.. İnsan aşağılamayı sevmem nefret ederm hatta ama iq su 40 adamlara muhtaç kalıcaksanız paranızla açın.. gece yok gündüz yok.. en son ramazanda ben bulaşıktaydım kardeşim kasada babam çay ocağında.. sözde patronuz.. elemanla uğraşmak akıl karı değil hele kş ankarada.. yaz gelsin herkes güneye kaçar garsonu aşçısı adam bulamazsın.. rekabet inanılmaz fazla vs vs..
100.000liraya yine araba alıp satmaktan başka bir iş geliyor benim aklıma.. Arkadaşım dükkan sahibi olmasına rağmen resmen clio alıp satmayla geçiiyo adam.. hatasız klimalı düşük km li clio mu buldu alıyo 2 hafta 1ay arası satıyo en geç.. ne kadar karla verirse artık..
Ya da ortak bulunur makineler pahalı (iç mimar olduğum için biliyorum) inşaat yoğunluğu ve universte olan bir yer bulurum.. ozalitçi açarım..4 sene ciddi muattap oldum ümitköyde 2 tanesiyle.. adamlar o süre zarfinda yürüdüler resmen.. Bi kere de sıra beklemiyim arkadaş.. bu kadar mı önemliymiş ozalitçi..
Araştır bana da bilgi ver hatta belki biz de açarız senden görüp :)
45.000 - 50.000 tl aralığında alacağın bir scirocco ile ayda 3.000 tl (3 aşağı 5 yukarı) bir kazanç elde edebilirsin.
Forumdada tanınan bir arkadaşımız oto kiralama işinde yıllardır, bmw, range tarzı arabaları var. Scirocco aldı bir adet, denemek için. Eski müşterileri kiralıyor sürekli olarak aylık, 3-4 aylık sürelerle, boş durmuyor. Bir scirocco daha alabiliriz diyordu, anlaşırsanız alırsın kendi üzerine verirsin ona sözleşme ile, sana verir 3.000 tl ayda, kendiside 500 mü alır 1.000 mi alır üzerine bilemem orasını en azından garantili müşteriye veriyor arabaları kendi müşterileri.
Benimde araba alıp vermişliğim oldu kiralama için.
Ama araba çalınır, alkollü kaza olur müşteriyle uğraşırsın parayı alana kadar gibi riskleri elbette var.
Belki biçoğunuz gülcek ama son bikaç gündür cok sıkı arastırdım yarış atı işini :D ortalama 50 60 bin civarı bitane alınıyo ve 5 yılda falan 150 200 bin civarı kazandırıyo ORTALAMA. Heee ama her işte oldugu gibi bununda riskleri var mesela ayagı kırılsa sakatlansa işi bitiyomuş :( tabi birazda hayvanlarla vakit gecirmeyi sevmelisiniz bikaç gündür araştırdığım bi iş aslında hem hobi hem iş fikir vermek acısından söyledim. İşin iç yüzünü bilmiyorum. Dini yöndende baktıgımda sakıncası yokmuş
hhahahhaa :D
yarış atı fikride geldi ya şu forumdan ölsem gam yemem hammınahh :D
Arkadaslar her butceye uygun atlarimiz mevcuttur.veli efendI hipodromuna beklerim.
Dipnot:irtibat icin 3.ahira gelin. Mal ceviz. Garantisini biziz.
Ticari mantığı pek yok gibi aslında. İlgi duyup aynı zamanda para kazananlar için düşünülebilir.
5 yılda 200 bin gibi bi rakam yılda 40 bin ediyor. :) Aylığa vurunca 3 bin küsürler felan. Güzel para tabi ama 100 bin sermayeyle ben olsam kosgeb e yazılır kursunu alır, projremi hazırlar 30 bin hibe , 70 bini 36 ay vadeli faizsiz veya düşük faizli paramı alır bütçemi ikiye katlar cafe - fast food tarzi yiyecek içecek + mekancılık üzerine çalışırdım