Yasin hayırlı uğurlu olsun uzun zaman oldu YGZ 'yi izlemediğimiz lütfen araçlara go pro veya düzgün çekim yapan bir kamera koyun polemik olmasın belgesel tadında videolar izleyelim :D
Printable View
Yasin hayırlı uğurlu olsun uzun zaman oldu YGZ 'yi izlemediğimiz lütfen araçlara go pro veya düzgün çekim yapan bir kamera koyun polemik olmasın belgesel tadında videolar izleyelim :D
Hoppp
Neoluyo burda abi aksam ben hazir kita
White typer bide m5 haber vercek istanbul disinda tatildeler bugun donerse gelcek benle alakasiz olur ama baska arqba gelmezse biz
Cikar basariz ☺️✌️
stack çıktı heralde kaputtan üff +10hp. bornozluda yaptıysa upgrade i tama:)
ünlüye ünsüze, pd ye 24 e, rs lere ///M lere sen ne rollingci çıktın beee:))
Yok yapmadim tatilden bugun geldim valla ygz aradi kimse gelmiyo dedi kirmadim adami daha uyku uyumadim vallahi bu hafta o dediklerimi yapcaz isallah sokme stack 200 devir accam 9000 doncem suan 8800 fakir isi valla saka maka 3 boy alirsam yaptiklarimida ozaman ucan kusu birak paparazicelere bile sikarim ☺️☺️Serhatim✌️
Maşallah Yasin bahadır ustadımında ellerine sağlık ve diğer ustalarının Anadolu yakasına geçerseniz haberimiz olur geleceğim White rs ile bahadır abiylede,konuştuk bugün rabbim,kaza bela,vermesin şimdiden,maşallah güle güle kullanman dileklerimle
Yasin bey ☺️ telinize ulasamiyorum ararmisin abi beni musait olunca
Guzel denemeler olsun dun arabama bakim yapiyordum saolsun yasin aradi ama maalesef cikamadim. Sizlere simdiden guzel denemeler olsun kazasiz belasiz
Cakara madallah kankim makinayi 7/24 kosturuyorsunn kazasiz belasizz
Avrupada cikacaksaniz geleyim ben de..
son durum anadolu mu ?
Arabayı sırf bu yüzden sattım işte denemek istediğin zaman araba bulunmaz araba olmayınca uçan kaçan çok :)
Denemede olursa video çekinde sitede kavga çıkar belki bayadır kavga çıkmıyo :)
sitede bütün denemeler yayınlanmıcaksa anlamı kalmıyor valla inş güzel videolar çıkar
ortalık bayadır sessiz videosuz olunca çok sessiz oluyor site kesin video çekin
millette özenip biraz denemelere çıksınlar böylece ön ayak olursunuz herkese başarılar
Saat 1 gibi orada olurum nasipse.
Maşallahh kanka ygz'ye kazasız belasız inşallah
whıte rs de ordaymıs geceye renk katıcaktır :icon_tup: :icon_tup:
şile otaban ümraniye mevki hareketli gibi iki aracın sesi geldi
ee kimler var şuanda deneyen ?
Bekliyoruz:)
Aracın kac hp ve kac kılo yasin ? Sölersen daha az ürkütücü olur gelirler diye düşünüyorum :)
ee sonuçlar nedir :)
yok mu gelişme ?
5 tane dizi tekrari bitti saat kac oldu hala ses yok ayiptir ya :D
Beyaz rs jr ben ve ds3 çıktık ben ds3 ve jr denerken 3 U kırdım sağlıklı deneyemedik
Suan jr rs deniyor ben of oldum zaten zor gırıyodu cakamıyodum tamamen gitti 3 sekrolar.
geçmiş olsun
diğer sonuçlar nedir
sonucu merak edenler için yasinle 1 kez adam akıllı denedik. 4 sonuna kadar çamurluk öndeyim. 5 te o öne çıkıyor. ds3 le 3-4 boy oluyor geçiyorum. diğeride 123465 kez denemeye çalıştık 2 vites yürüyemedik ..biraz daha kalsaydım çekici ile giderdik herhalde vites küçültüp büyültmekten ...
Evet guzel bikac deneme yapabildik ygz sanziman arizasi yuzunden basamadi jr typer ile denedik son suratlere kadar 3 boy geciyo beni sag salim sonlandirdik geceyi video jr den cekim vardir kendisi yukler siteye
Kanka ben sıkıntı etmem asla ama vıdeo çekmiş olman lazım senin video cekim alanında bastık 2 den 3 girmesi için yavaş attım 4 e hakeza ama ben 4 çünkü vites sonlarında çıkıyorum öne 200 km h gibi tahmini. Kornalara ben basmama rağmen nizami oturaöadık çoğunda 2 çi kornada çıktın gibi olsun bunada şükür sağlıklı deneriz sanzımanı yenileyince geldiğin için çok sağol gelenlerin ayaklarına sağlık