4.3 final var uzun hız vites o yüzden böyle akıllara yanlış bişiy gelmesin:)
Printable View
4.3 final var uzun hız vites o yüzden böyle akıllara yanlış bişiy gelmesin:)
yasin geçmiş olsun dönüşte seni bekledim yavas gidip gelmeyınce gittim jr ile denemeye benımde 3-4 hiç geçmedi ewe gelirken yarın baktıracağım birkere hafif bi uzun gidebilir gibi olduk sanırım amam deneme olmadı acıkcası deneme onceside bundan cekınıyordum yagı burcunuda değişmiştik bellıkı senkromenç istiyor 3-4 korktugum basıma geldi zübeyir üstad ben donuse bir tur daha yapmayacaktım sen basalı mdedı ndıye dondum tekrar yola son 2-3 basmada kornayı duymuyorum hiç zaten elle işaretlerinde anca senkron olmaya calıstım yınede tesekkurler sağlıklı sonuna kadar deneyememiş olsakda
vıdeoları ne zaman ızlerız de gercı boyle ozenılen gecede hep aksılıkler cıkıyor
duzgun deneme bıle yok gıbı
Arabalar yarismadan nazar ettik :(
rol var dediler gedik he:)
Zubocum masallah :)
kardeşim ds3 ile deneyemedik son 3-4 denemede senın gibi hiç geçmedi araba vitese bir kere atasehie yakın gittik o yani ondada sanırım 4 atabildik vitesler geçince ondada yol bitti zaten eksıklerım war bitirince adaletlı dibine kadar basarız tekrar insallah senın için gelmiştik aslında :) bu arada konyadan atıyorun vıtesi geçsin diye donmeden devri ayrıca arabada yakıt yok 95 oktan yakıt fişini bulursam paylaşırım :D:D
tebrik ederim canlarım
Bu aksam Anadolu'da tekrarlanir mi ?
Harun bide 80 de basiyosun dimi ?? ;)
Serdar,geldi antalyadan beyler ikinarac war atasehirdebl oluruz