User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
87 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Borsada yatirim

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkosyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim neden batsın ihlas grubu sen çalışmasına iş yapmasına bakarsan seker piliç nasıl iş yapıyordu trilyon trilyon noldu 2.40 tan bir gecede tahtayı kapadı yapıcak bısey yok kendin soyluyosun partiye yakın e zaten akp iktidarda suan ki cumhurbaskanlıgınıda alıcaklar öyle gözüküyor neden yatırım yapmıyayımki ne sağlam kâğıtlar var batıyo ne dandikler var kazanıyo borsa şanstır bırakın takibi direnci kuralına göre oynanmıyorki takip edesin
    Şanstır tabi borsa ama şunları görmek lazım
    1 Bu kağıt neden 35 kuruşa kadar düşmüş
    2 grup kağıtları düşerken patron neden sürekli mal satmış
    3 ticari faaliyetleri neden durma noktasında
    4 neden sürekli spekülatörlerle anılıyor bu grup

Bakarsın 1 hafta sonra 1 lira olur 1 e 3 yapar ona birşey diyemem ama goldaş gibi paran pul da olabilir herçekten çok riskli bi grup alıcak olanlar bunları göze alsın

Not: yatırım tavsiyesi değildir
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla borsa zaten bi risktir kardeşim uzun vadede cogu zaman kazanırsın ben iheva batmaz gidicek dıyorum TYD gıtmezsede nabalım sağlık olsun 2.kagıdım ülker

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paran çoksa riski yok tek bi kagıda aylarca para baglamaktansa 30 40 çeşit kagıt alırsan biryerden zarar öbür yerden kar edersin ama çok iyi takp etmen lazım babam bu işi 15 yldır yapıyor öyle söylenen gibi bi zararı olmadı
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım tek başına öğrenilecek şey değil bu borsa işleri.

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yukarıda 997TT üstad bahsetmiş katılıyorum kendisine.

Borsa uyuşturucu gibi birşey. Sizi kendisine bağlayıp, alışkanlık yaptırıyor.
    Ben bizzat etrafımda çok insanı bundan vazgeçirip normal düzenine getirdim.

Küçük yatırımcı olarak şunlara dikkat etmek gerekir;
    - borç para ile,
    - kredi ile,
    - nişan, düğün, araba, ev parası ile,
    hisse senedi almak akıl karı olmaz.

Bu işin profesyonelleri yukarıdaki paralarla da alıp satabilirler ama kulaktan dolma, duyumlarla
    bu işi yapmaya kalkanlar sonunda hep kaybederler...

Önümüzdeki bir gelişme ile mesajıma son vereyim
    Yakında Şok marketleri halka arz olacak... Borsanın bana göre Gözdesi...

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Ülker'den flaş karar! - Ekonomi

Derman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Borsada fazla kağıda bulaşmayacaksın bence.yaklaşık 3 senedir takip ediyorum.4-5 kağıt takibi ile az cok bişeyler kazanılabilir.ama şu anda biraz beklemekte fayda var.şu kağıtları takip ediyorum tavsiye ederim.

Kozaa
    Bimas
    Ttrak
    Thyao
    Ecilc
    35 1/2 KSK

''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "

psn : derman3534

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar mesaj attım yöneticilere kimse oralı olmadı,bu başlıgı degiştirmemizin bir yolu yokmu? nasıl düzeltilir bulamadım gitti 2 gündür

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba;

bir konuda bilgi almak istiyorum.
    bugün petrol fiyatlarındaki düşüş haberlerini okurken ""petrol çıksın sende yüksel"" diye bişey gördüm.

tam metni okurken patronun ayak sesleri ile irkildim.

kaba taslak şöle bişeydi..

""borsada petrole dayalı oynamak istermisin?"" diye.. yani nasıl dolar-euro-altın vs oynanıyor.. petrol kağıtlarıdamı var oynamak için?

eğer böle bişey warsa alım yapmanın tam zamanı değilmi?
    yardımcı olursanız sewinirim.. sadece merak

tşk
    Rıdvan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba;

bir konuda bilgi almak istiyorum.
    bugün petrol fiyatlarındaki düşüş haberlerini okurken ""petrol çıksın sende yüksel"" diye bişey gördüm.

tam metni okurken patronun ayak sesleri ile irkildim.

kaba taslak şöle bişeydi..

""borsada petrole dayalı oynamak istermisin?"" diye.. yani nasıl dolar-euro-altın vs oynanıyor.. petrol kağıtlarıdamı var oynamak için?

eğer böle bişey warsa alım yapmanın tam zamanı değilmi?
    yardımcı olursanız sewinirim.. sadece merak

tşk
    Rıdvan
    Forex piyasasında ham petrol, Brent petrol vb ürünlerin alım satımını yapabilirsin şu an bizim yatırımcılar petrol toplamaya başladı ama biz halen çok önermiyoruz

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forex piyasasında ham petrol, Brent petrol vb ürünlerin alım satımını yapabilirsin şu an bizim yatırımcılar petrol toplamaya başladı ama biz halen çok önermiyoruz
    forex..

ok bunu bi araştıralım bakalım
    cvp tşkler.

Rıdvan

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruble daha fazla düşer mi yatırım yapmak için uygun bir zaman var mı ? takip edenler ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forex..

ok bunu bi araştıralım bakalım
    cvp tşkler.

Rıdvan
    Kendim bizzat forex işinin içindeyim. Bir aracı kurumda forex brokerlığı yapıyorum eğer bilgi almak isterseniz etiler ofisimize beklerim her zaman. Şişli'de bulunduğunuz için ofise çağırdım telefonlada bilgi alabilirsiniz ama burada uygulamalı bir eğitim daha iyi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruble daha fazla düşer mi yatırım yapmak için uygun bir zaman var mı ? takip edenler ?
    Petrol fiyatları düşmeye devam ettiği sürece rublenin yükselmesi zor en Son fitch kredi notunuda düşürdü. Ama ben yakın zamanda Rusya'dan sağlam bir tepki gelebileceğini düşünüyorum adamlar kırım yüzünden 200 milyar dolar zarar etti. Amerika savaş ilan etse ancak bu kadar zarar verebilirdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skplc 1.30 ları gördü malıyet 2.40 goz altından cıkmadıgı sürece risk çok yuksek cıkmassa 2 lıraya geldıgındekı bence gelıcek tır satıcam cıkarsa goz altından 3 4 lıralara gıdecektır süre konusunda uzun bı zaman degıl bence bu bnm fıkrım dusuncem kımse yatırım amaclı okumasın.ytd

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brent petrol icin henuz erken. Suudi Arabistan icin break point 42 Dolar seviyesi. Oraya gelecektir diye düsünüyorum. Ardindan sert sicrama yapmasi süpriz olmaz bana göre. Herkese bol kazanclar dilerim.
    slowest tsi of cosmos

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forex piyasasındayım. Sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum. Parite Emtia bilgisi verebilrim.

@Black_Eagle hangi firmadasın bilgi verirmisin?

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir süredir petrole yatırım nasıl yapılır, bunu öğrenmeye çalışıyordum, tek yolun forex olduğunu öğrendim. kime sorsan, nereye baksan forex tehlikeli girmeyin gibisinden şeyler yazıyor. ama tehlikesi ne riski niye anlatan yok. benim tek derdim petrole parayı basıp, parayı orada yükselene kadar unutmak. vakti gelince de elden çıkarmak. forexi sadece bunun için kullanmak istiyorum.

anlamadığım nokta şu, forex de bu tarz ileriye dönük yatırım yapmama imkan yok mu, forexin bu konuda tehlikesi ne? ben anlık al sat için kullanmak istemiyorum sadece ham petrol yatırımı için kullanmak istiyorum. böyle bir amaçla kullanıldığında ne gibi bir riski var forexin? niye riskli bu forex? belli bir süre işlem yapmayınca para yanıyor mu? belli bir yüzdede zarar edince sıfırlanıyor muyuz? nedir olay? 40 doların altına inecek hali yok sonuçta gayet güvenli bir yatırım değil mi bu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forex piyasasındayım. Sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum. Parite Emtia bilgisi verebilrim.

@Black_Eagle hangi firmadasın bilgi verirmisin?
    Reklam olmasın özelden yazıyım bu arada buradan gelen yatırımcıları daha özel şartlarda çalıştırabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Akın Sarıkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir süredir petrole yatırım nasıl yapılır, bunu öğrenmeye çalışıyordum, tek yolun forex olduğunu öğrendim. kime sorsan, nereye baksan forex tehlikeli girmeyin gibisinden şeyler yazıyor. ama tehlikesi ne riski niye anlatan yok. benim tek derdim petrole parayı basıp, parayı orada yükselene kadar unutmak. vakti gelince de elden çıkarmak. forexi sadece bunun için kullanmak istiyorum.

anlamadığım nokta şu, forex de bu tarz ileriye dönük yatırım yapmama imkan yok mu, forexin bu konuda tehlikesi ne? ben anlık al sat için kullanmak istemiyorum sadece ham petrol yatırımı için kullanmak istiyorum. böyle bir amaçla kullanıldığında ne gibi bir riski var forexin? niye riskli bu forex? belli bir süre işlem yapmayınca para yanıyor mu? belli bir yüzdede zarar edince sıfırlanıyor muyuz? nedir olay? 40 doların altına inecek hali yok sonuçta gayet güvenli bir yatırım değil mi bu?
    İsterseniz yarın sizi kişisel cep telefonumdan arayıp bilgilendirebilirim. Böylelikle sisteme telefon numaranız girmez ve satış kanalının tacizlerinden kurtulursunuz forex piyasasına gelince en riskli yatırım aracı ama getiriside en yüksek ayrıca risk tercihi size kalmış siz 1000 usd yatırıp 1 lot işlem açarsanız riskiniz yüksek olur ama 0,10 açarsanız nispeten risk azalır 0,01 açarsanız sıfır kaldıraçla işlem yapıyor gibi olursunuz. (dolartl paritesi için 1000 usd lik bir yatırım yaptığınızı düşündüğümüzde geçerli) kayıp fazla çünkü kaldıraçlı bir piyasa 1000 usd paranızla 100,000 usd değerinde alım yapabiliyorsunuz ve karınız 100,000 usd ye göre hesaplanır tabi zararda ayrıca alıp beklemenizde sakınca yok fakat petrol gibi ürünlerde vade vardır her ay kapanır ama yenisini açabilirsiniz o anki seviyeden daha detayları dediğim gibi telefonda verebilirim veya etilerde ofisimizde ağırlayabilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)