2000-2001 kasa hyundai accentlerinki çok kötü oluyor.
Çok güzel bi konuya değinmişsiniz..Uyuz oluyorum geçmiş önüme apaçiye bak diye başlayan tepkim yavaş yavaş gözümü almaya başlayınca daha bi sinirleniyo insan..Ama yavuz abi gibi,sen millete ayıp olmasın die yere bakan xenon'larını kaldırıcaksın.Sislerde xenon'sa dikiliyosn arkasına.tadından yenmiyo sora öle dondurmaya böyle karamel oluyo![]()
Evet..Tr.de dümbük çok,ben dalmayı tercih ediyorum![]()
ben aydına giderken kaz ayapıyodum frene basmış sandım anı fren bastım bi tükürüğü hakettii![]()
www.honda-tech.com
Arka sis daha fena Sercan'ın da dediği gibi. Zaten 5w'lık park ampulunun yanında 21w ampul estetiğide fena helde bozuyor. Ne o öyle bozulmuş gibi?
916 V6 Turbo
En çok açan araçlarda 206'lar![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
asıl acıklı olan güzel durduğunu sanmaları, yazık..![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
arka sisletini yakanlar oranlama yaparsak yarısı ön sisleri olmayanlar
diğer bir yarısıda ben aranıyorum ben gazcıyım tribine girenler
adama selektör falan yapıyorum ne var diyo sis yok diyorum kapat ama cins soydaşlarımız var malese![]()
bende arka sislerini yakanlara uyuz oluyorum, özellkle sıkısık trafik de beni cok rahatsız ediyor...
bende uzunları yakıyorum ya da önune gecip bende arka sisi acıyorum...
hayvani bir bilinçle yapılan birşeydir bu. hayvani derken bir hakaret anlamında demedim. hayvanların doğasına baktığınızda dişileri etkilemek için mümkün olduğunca dikkat çekmeye çalışırlar. aynı mantık işte. ama bizlerin dikkatini gözümüzü yorarak çekiyor o ayrı. kızlarınkini çekiyor mu diye sorarsak illaki çekiyordur ama baktıktan sonra ne diyorlardır varın onu siz düşünün.
bugun bır clıo yakmış ledlı stoplarını göstermek amacıda neyse sisleri kapattım açtım 2-3 defa ı-ıh herıf banamısın demedı uzun attım banamısın demedı önüne geçtim arka sıslerı yaktım kapatım ı-ıh yanındada kız var.. sonra arka sisler acık dırek önünde gittim sola gıdıyo sola saga gıdıyo saga sonra ufaklık gaza geldı bı gazladı falan gecıcekmış edasına işte o an onu bariyere sıkıştırasım geldı ısrarla kapatmadı adi şerefsiz..
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
özcüm bunu sabit yapsana sitede yakan arkadaslar var cunku gecen gördüm trafikte
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)