Kanka malesef dün yaşadıklarımı biliyosun , mecbur birlikte gitmek zorundayız götürürsen :D
Printable View
burak gunay senıde beklıyoruz kardesım :)
Yağmur yağmadığına göre buluşma kesin arkadaşlar saat 11 de toplanıyoruz hadi bakalım...
Son durum nedir ? :)
Gelen arkadaşlar biz forumun arka girişindeyiz forumun önündeki kavşaktan Sol yolun ilerisinden ilk sağa döneceksiniz
naptınız ya gitmeyen biri varsa benide alsa ne güzel olur :D konuyu okumuştum unutmuşum sonra bilsem arabayı alırdım
Işıkta kaza var polis var ehliyet yok çok arada kaldım :)
Ekip nereye kayboldunuz
Ben geliyorum nerdeydiniz tam
Eee sonuçlar nedir :)
toplamda 15 16 kısı 7 8 araba vardık sadece mazdayla bastım zaten baska denıcek araba yoktu 200 de 1 dırek felan oldu...bıde yakın bı abımın 1.6 iesı var headers,fıltre kiti,komple duz boru eksoz ırıdyum bujı ve spor bujı kabloları var spec olarak o 1 de 40 bastı ben 2 de 40 bastım 180 de arka tamponunda oluyorum sonra vıraj egldıgı ıcın frene bastı basamadık 220 ye kadar bassak tahmınımce yanyana felan gıderız
hatta 2.ve 3. vıteste 1 boy gecıyorum 4 e atınca yanıma gelıyor ben 5 e atınca tam 1 boy onumdeydı ama tam basamadık frene bastı vıraja gelınce bu arada ıes 1030 kğ :)
O zaman orj jantlar hemen hemen 1.5 direk öne çıkarmış mazdayı.. Atmosferik bir arabaya göre baya gitmiş.. Orj hava filtresini taksa belki daha da öne çıkar.
Şaşırtıcı olan iesle olmuş en az 1 direk koyması lazımdı sana.. Hoş onun devrinde basılsa yine baya fark atar ies.
onceden mazdayı 2 dırek felan gecıyodum dun gece denedıgımızde 1 dırek felan vardı tam hesaplamadım 200 de 1 dırek 5 6 boy demek ıste yanı mazda 1 dırek daha hızlanmıs jantlarla...ıesın avantajlı oldugu devırde bastık zaten 2de basınca tutnmıyo bıle o 1 de basınca bende 2 de basıyım dedım ama tam basamadık sole 220 ye kadar felan bassaydık o 1 boyda olmazdı :)