valla normal ekran sensöründe sıkıntı yok :) Buda aklımızda olsun not ediyorum hemen :) Sizinki efsane olmuş cidden :D
Printable View
Vw de aynimidir bilmiyirum ama renoda dugmeye basinca klima kompresor kasnaginin hemen altinda manyetik bir halka oluyor dugmeye basinca bosa donen kasnaga mekanizmayi cektirerek gazi dolandirmasini sagliyor
Normalde o halka ayri satilmaz elinde yedek paracasi bol olan klimacilar kasnagi sokup manyetigi degisir
Bahsetiniz arizayi buna benzettim
Valla benim arabada yazılım yapıldıktan sonra klima devre dışı kalmıştı, enteresan ama gerçek :D Sonra düzelttik
bende gazı bitik sanıyordum, hatta nerde nasıl doldururum diye araştırırken amca oğlu geldi bütün tuşlara bastı karıştırdı klima efil efil esmeye başladı :D ben ne anlarım dijital klimadan zaten bana mutfak ocağı gibi çevirmeli olcak :D
Valla benimde hiç bir fikrim yok. Yarın ola hayrola bakalım görücez inşallah :)
Arabanın kafası karışmış bence :D Napsın hızlımı gitsin soğutsunmu :D
Senin amcaoğlu'nu bi çağırsak 1-2 tuş sevabına benimkileri karıştırsa çevirsin şöle falan :D
yok ticari olmadığının farkındayım :) Ben yeri bilmediğimden dolayı öyle söyledim :rolleyes:
Evet Beyler sonuca ulaştık... Klima basınç sensörü değişti 1 ayağı kırılmış, bağlı olduğu hortumda çatlak vardı onuda kaynakla onarıldı. Klima gazı dolduruldu. Motor yıkanıp teslim edildi. Cevabını esirgemeyenlere çok teşekkür ederim :) Hepsi 350 TL tuttu. Ne kadar doğru fiyat onuda bilen arkadaşlarımızdan alalım ki, kim iyi kim kötü bilelim :)
Beyler benimde bir sorum var..
yaklaşık klimayı 7-8 ay çalıştırmadım.Geçen çalıştırdığımda sıcak hava üflüyordu.Gazı bitti sanırım.
Bir yerde kaçak mı vardırda gaz biter.Yoksa kullanılmadığı içim çöker mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim.?