Vw de aynimidir bilmiyirum ama renoda dugmeye basinca klima kompresor kasnaginin hemen altinda manyetik bir halka oluyor dugmeye basinca bosa donen kasnaga mekanizmayi cektirerek gazi dolandirmasini sagliyor
Normalde o halka ayri satilmaz elinde yedek paracasi bol olan klimacilar kasnagi sokup manyetigi degisir
Bahsetiniz arizayi buna benzettim
Valla benim arabada yazılım yapıldıktan sonra klima devre dışı kalmıştı, enteresan ama gerçekSonra düzelttik
bende gazı bitik sanıyordum, hatta nerde nasıl doldururum diye araştırırken amca oğlu geldi bütün tuşlara bastı karıştırdı klima efil efil esmeye başladıben ne anlarım dijital klimadan zaten bana mutfak ocağı gibi çevirmeli olcak
![]()
turbocuk istiyoruz
Valla benimde hiç bir fikrim yok. Yarın ola hayrola bakalım görücez inşallah
Arabanın kafası karışmış benceNapsın hızlımı gitsin soğutsunmu
Senin amcaoğlu'nu bi çağırsak 1-2 tuş sevabına benimkileri karıştırsa çevirsin şöle falan
yok ticari olmadığının farkındayımBen yeri bilmediğimden dolayı öyle söyledim
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Evet Beyler sonuca ulaştık... Klima basınç sensörü değişti 1 ayağı kırılmış, bağlı olduğu hortumda çatlak vardı onuda kaynakla onarıldı. Klima gazı dolduruldu. Motor yıkanıp teslim edildi. Cevabını esirgemeyenlere çok teşekkür ederimHepsi 350 TL tuttu. Ne kadar doğru fiyat onuda bilen arkadaşlarımızdan alalım ki, kim iyi kim kötü bilelim
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Beyler benimde bir sorum var..
yaklaşık klimayı 7-8 ay çalıştırmadım.Geçen çalıştırdığımda sıcak hava üflüyordu.Gazı bitti sanırım.
Bir yerde kaçak mı vardırda gaz biter.Yoksa kullanılmadığı içim çöker mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim.?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)