User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Klima Sorunu :@

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 da jetta aldığımızda 1 sene sonra aynı hatayı verdi, garantiden değiştirdiler. ve bu sene yine aynısı oldu gazdır dedik gaz durmuyo içinde zaten bi türlü soğuk üflemiyordu, sonunda ben fark ettim arabanın sıcaklık göstergesi bozuktu -10 civarında geziniyodu 2.500 tl istemişlerdi ben sıcaklık sensörünü bi deneyin deyince 35 liraya halletmiştik serviste namım yürür
    valla normal ekran sensöründe sıkıntı yok Buda aklımızda olsun not ediyorum hemen Sizinki efsane olmuş cidden
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vw de aynimidir bilmiyirum ama renoda dugmeye basinca klima kompresor kasnaginin hemen altinda manyetik bir halka oluyor dugmeye basinca bosa donen kasnaga mekanizmayi cektirerek gazi dolandirmasini sagliyor
    Normalde o halka ayri satilmaz elinde yedek paracasi bol olan klimacilar kasnagi sokup manyetigi degisir
    Bahsetiniz arizayi buna benzettim
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Valla benim arabada yazılım yapıldıktan sonra klima devre dışı kalmıştı, enteresan ama gerçek Sonra düzelttik

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gazı bitik sanıyordum, hatta nerde nasıl doldururum diye araştırırken amca oğlu geldi bütün tuşlara bastı karıştırdı klima efil efil esmeye başladı ben ne anlarım dijital klimadan zaten bana mutfak ocağı gibi çevirmeli olcak
    turbocuk istiyoruz

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler bu işlemler sonuç vermezse size ulaşacağım
    Ticari bir bağım yok. Ben daha yeni klimamı yaptırdığımdan fiyatta ufak bir pazarlık yapabilirim diye düşünüyorum. Mesela kendi işlemim için tatlı dil ile 50 TL indirim koparmıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vw de aynimidir bilmiyirum ama renoda dugmeye basinca klima kompresor kasnaginin hemen altinda manyetik bir halka oluyor dugmeye basinca bosa donen kasnaga mekanizmayi cektirerek gazi dolandirmasini sagliyor
    Normalde o halka ayri satilmaz elinde yedek paracasi bol olan klimacilar kasnagi sokup manyetigi degisir
    Bahsetiniz arizayi buna benzettim
    Valla benimde hiç bir fikrim yok. Yarın ola hayrola bakalım görücez inşallah

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim arabada yazılım yapıldıktan sonra klima devre dışı kalmıştı, enteresan ama gerçek Sonra düzelttik
    Arabanın kafası karışmış bence Napsın hızlımı gitsin soğutsunmu

Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende gazı bitik sanıyordum, hatta nerde nasıl doldururum diye araştırırken amca oğlu geldi bütün tuşlara bastı karıştırdı klima efil efil esmeye başladı ben ne anlarım dijital klimadan zaten bana mutfak ocağı gibi çevirmeli olcak
    Senin amcaoğlu'nu bi çağırsak 1-2 tuş sevabına benimkileri karıştırsa çevirsin şöle falan

Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticari bir bağım yok. Ben daha yeni klimamı yaptırdığımdan fiyatta ufak bir pazarlık yapabilirim diye düşünüyorum. Mesela kendi işlemim için tatlı dil ile 50 TL indirim koparmıştım
    yok ticari olmadığının farkındayım Ben yeri bilmediğimden dolayı öyle söyledim
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Beyler sonuca ulaştık... Klima basınç sensörü değişti 1 ayağı kırılmış, bağlı olduğu hortumda çatlak vardı onuda kaynakla onarıldı. Klima gazı dolduruldu. Motor yıkanıp teslim edildi. Cevabını esirgemeyenlere çok teşekkür ederim Hepsi 350 TL tuttu. Ne kadar doğru fiyat onuda bilen arkadaşlarımızdan alalım ki, kim iyi kim kötü bilelim

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Beyler sonuca ulaştık... Klima basınç sensörü değişti 1 ayağı kırılmış, bağlı olduğu hortumda çatlak vardı onuda kaynakla onarıldı. Klima gazı dolduruldu. Motor yıkanıp teslim edildi. Cevabını esirgemeyenlere çok teşekkür ederim Hepsi 350 TL tuttu. Ne kadar doğru fiyat onuda bilen arkadaşlarımızdan alalım ki, kim iyi kim kötü bilelim
    Geçmiş olsun. Tamir 50 TL. Gaz şarjı 70 desen kalanıda sensör olsa gerek

RedCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler benimde bir sorum var..

yaklaşık klimayı 7-8 ay çalıştırmadım.Geçen çalıştırdığımda sıcak hava üflüyordu.Gazı bitti sanırım.

Bir yerde kaçak mı vardırda gaz biter.Yoksa kullanılmadığı içim çöker mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim.?

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler benimde bir sorum var..

yaklaşık klimayı 7-8 ay çalıştırmadım.Geçen çalıştırdığımda sıcak hava üflüyordu.Gazı bitti sanırım.

Bir yerde kaçak mı vardırda gaz biter.Yoksa kullanılmadığı içim çöker mi ? Nasıl bir yol izlemeliyim.?
    Kullanılmadıkca gaz çöker. Kıs aylarında dahi haftada bir klimanın çalıştırılması iyi olur. Içindeki gaz cektirilecek, yeni gaz basilacak.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)